Şimdi Ara

megaworks 5+1 onboard ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni sistem aldım megaworks 5+1 bilen bilir. a780l3 biostar anakartım var ve creative xtreme fidelity ses kartım var ama bu anakarta bağlayamıyorum sebebi kartın kısa olması anakartta kısa giriş yok. eskiden microalb 5+1 kullanırken 5+1 kullanıyordum. simdi sadece stereo olarak görüyor. realtek hd definition r272 yuklu pc ye ama 5+1 olarak görmüyor. ne yapacağım çözemedim en son burdan yardım istiyorumm.

Kart kısa derken pci exp. Karttır eski slot tipi pci olduğundan slota uyuşmuyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=472#dl
    anakart bu

megaworks 5+1 onboard ses sorunu

ses kartı bu anakartta ses kartına yuva yok bende onboard kullanıyorum ama bütün kolonlardan ayrı ayrı ses almama rağmen filmlerde ve muziklerde arka kolonlardan ses alamıyorum. netten dolby 5+1 ses test videoları da indirdim ama arka kolonlardan ses gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 19 Temmuz 2014; 18:02:10 >

• şimdi bf 3 online girdim surround ses alabiliyorum. ama filmlerde ses gelmiyor.
    Logitech S220 2+1 Ses Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.