Şimdi Ara

MEGAUPLOADA NASİL GİRERİM YARDİM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar ktunnel ile felan hepsiyle denedim siteye giriyor ama dosya indirmek isteyince telekomun yasagindanmidir anlamadim olmuyor... javascprit felan yaziyor resimdeki gibi premium uyelik kisminin yaninda...nasil cozeriz bu olayi ..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Ağustos 2008; 16:40:51 >

• adresi yazdığın kutunun altından "remove scripts" in tikini kaldır. ama sorunu tam olarak çözeceğini düşünmüyorum. yine indiremeyebilirsin
  • ok deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Ağustos 2008; 16:47:26 >
  • olmadi kardeş ya saniye kismini gordum ama geri geri bile saymadi bir program felan yokmu turkiyeden cekmem için???
  • http://www.ultrareach.com

indir

önce program çalıştırı ,ardından browseri aç

i.e veya operadan
  • Dns ayarlarını değiştirirsen sorunun çözülür bi dene

222.67.222.222

208.67.220.220 hertürlü yere girersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: icebergmetii

Dns ayarlarını değiştirirsen sorunun çözülür bi dene

222.67.222.222

208.67.220.220 hertürlü yere girersin

+ megaupload toolbar gerekli o zaman,türkiyeye kısıtlaması var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu dosyayı yenice jDownloader le indirdim. open dns kullanıyorum başka bişide yok her hangi bir problem olmadı ne işe yarar bu 200 k lık program onu merak ettim şimdi MassTP.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 24 Ağustos 2008; 22:34:58 >
  • dns adresini yukarda yaılanı yap cryptload programını google dan aratıp indir rahat rahat indirisin ben öyle yapıorum iniyor hiçbir sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.