Şimdi Ara

Megane IV 1.2 TCE Icon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir 110 bin TL'ye kadar düşük kilometrede, otomatik ve özellikli bir araç bakıyorum. Kısmet olursa en az 5 sene ve üzeri kullanacağım. Dizel, benzinli fark etmez. Uzun süredir Mondeo 1.5 Ecoboost Titanium ve Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo arasında gidip gelmiştim ama aşağıdaki ilanda Megane IV 1.2 TCE Icon paketi görünce fikirlerim değişti.

Fikrimin değişmesindeki ana maddeler aşağıdaki gibi. Özellikle kırmızı maddeler benim için önemli.

-Kör nokta uyarı sistemi
    -Eller serbest park sistemi
    -360 park destek sistemi
    -Adaptif Cruise Control
    -Şerit Takip Sistemi
    -Güvenli Mesafe Uyarı Sistemi
    -Aktif Acil Fren Destek Sistemi
    -Otomatik Uzun/Kısa Farlar

-Eller Serbest Bagaj Sistemi

İlan, araç ve fiyat konusunda fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Başka hangi seçenekleri değerlendirebilirim?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroseven -- 22 Aralık 2018; 23:2:35 >

• megane nin sadece dizeli caizdir.

birazdan renault fanboyu gelir, onun söylediklerini de ciddiye alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunbird -- 22 Aralık 2018; 23:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir bence hocam gayet şık ve hoş araç

• hocam siz bilirsiniz ama baktığınız arabalar meganı 3 kere cebinden çıkarır,donanım bir yere kadar.insignia ve mondeonun içine bindikten sonra attan inip eşeğe binmek gibi gelir megane.bakıyorsanız talisman bakın denklik olsun
  • Uzun yol tüketimi bile 7 nin altına düşmüyor. Ayrıca bu motorun üretimi durduruldu. Beş sene sonra zor satarsın ki Fransızlar dizel satar komple... Dizelini alacaksan al diğerlerine bulaşma. Opel güzel tercih olur bence

• bir kaza geçmişiniz var diye tahmin ediyorum aradığınız özelliklerden dolayı ancak tüm bu önleyici sistemler işe yaramadığı zaman bir renaultun içinde olacağınızı hatırlatmak isterim. güvenlik başka firmaların icat ettiği özellikleri bir arabaya yükleyip salıvermekle olmaz, daha yeni yayınlandı forumda en güvenli araç listeleri bakacak olursanız orada renaultun esamesi dahi okunmamakta, biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Araç güzel, fiyat yüksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEGANE 1.2 TCE TOUCH
    7 yıl önce açıldı
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir megane sedan sahibi olarak diğer seçenekler yeni kasa ise onları öneririm sonuçta segment farkı var. Megane olacaksa da bi' 5-10 bin daha koyun dizel alın derim. Donanım, tasarım(bana göre c segmentinde ki en yakışıklı araç), motor konusunda oldukça iyidir. Güvenlik testinde de 5 yıldız aldı HB kasa. Dolu dolu uzun süre binebileceginiz bir araca sahip olmuş olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manueli var bende tüketim uzun yol 5.5-6lt şehir içi 8-9 civarı. Dizeliyle arasında genelde 1.5-2lt oynuyor her seneryoda. Mondeo 1.5 benzinli 8-9 yaptığım yerde 12-13 yakıyor ağırlıktan dolayı. Yakıt sizi uzmezse Mondeo alın derim. Ama Megane da kesinlikle üzmez o kadar dolu Megane'nin eşdeğeri d segmenti ve yeni kasa bulamayabilirsiniz.megane Mondeo yürütme maliyeti de yarı yarıya olur

• İnsignia 1.6 cdti cosmo active select al geç yav Megan neymiş sırf o duruş ve sorunsuzluk için insignia

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki aşağıdaki araç için ne dersiniz? Biliyorum çamurluk ve kaput değişmiş ancak kazalı resimlerden çok daha büyük bir şey yok gibi görünüyor. Zaten emsallerinden 10-15 bin TL daha uygun fiyatı. Belki pazarlık ile biraz daha fiyat kırılabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bedirhan-oto-dan-cosmo-plusstil-pluskispaketi-plusflex-ride-sase-full-plusfull-613079475/detay/

Aracı değerlendirirken ek donanımları da göz önünde bulundurmak gerekli. Benim için önemli olarak bahsettiğin ŞERİT TAKİP SİSTEMİ+OTOMATİK FREN SİSTEMİ ve ek olarak flex ride şasi, ısıtmalı koltuk gibi ek donanımlar var. Kış paketi var demiş ancak bu paket ile gelen ısıtmalı direksiyon için ana konsolda tuş yok. Belki kış paketli olmayabilir.

Benzer diğer ilanlar;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2016-opel-insignia-1.6cdti-cosmo-dizel-otomatik-69.000-km-609432695/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-cevre-gorus-paketli-insignia-cosmo-636552112/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-cevre-gorus-sistemli-39.000-km-637945165/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-kazasiz-boyasiz-626641599/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ozkanogullari.2016-insignia-1.6-cdti-cosmo-dizel-otomatikhatasiz-631124706/detay/

• eski kasa leş insignia yı tavsiye ediğ durmayın lütfen. alan satamıyor. çok yakıyor. ağır hantal bir araç.

yeni mondeo güzel seçenek.

megane ı da karalamaya gerek yok. parasının hakkını veren bir araç bence. güvenlikten bahsedenler, renaultun 2002 den beri ncap in testlerinde yüksek puanlı olduğunu araştırıp öğrensinler.
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Bide arabasına göre değerlenidrelim.
    İnsignia 1.6cdti 136 AT.
    Megane 1.2tce den az yakıyor. Megane Edc den daha sorunsuz. Megane Edc den performansı daha iyi. Megane benzili den daha kuvvetli ikinci eli var.
    Mondeo benzinliden daha az yakıyor. mondeo benzinli dizel farketmez insignianın piyasası daha iyi.
    Başka derdin varsa alayım?
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    psikolojik sebeplerin beni ilgilendirmiyor sevgili arkadaşım. görecelidir az yakma sorunsuzluk gibi konular.

yukarıda araç alacak arkadaşa herkes gibi tavsiyelerimi ilettim.

kişisel problemlerin varsa almayayım!
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Az Yakma ve sounsuzluk nasıl göreceli ya. Yani bana göre Dizel insignia benzinli megane dan az yakıyor ama sana göre çok mu yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

Uzun yol tüketimi bile 7 nin altına düşmüyor. Ayrıca bu motorun üretimi durduruldu. Beş sene sonra zor satarsın ki Fransızlar dizel satar komple... Dizelini alacaksan al diğerlerine bulaşma. Opel güzel tercih olur bence
    Motorun üretiminin durduğuna yönelik bir bilgi bulamadım. Sizin referansınız var mı?
  • zeroseven Z kullanıcısına yanıt
    2019 emisyon değerlerini karşılamıyor bu motor yerine 1.3 geliştirildi. Nissan renault ortaklığı ile artık tüm modellerde dacia dahil kullanılacak bu motor. Avrupa kaynaklı yayınlara Bakabilirsiniz

• erdal85 E kullanıcısına yanıt
    Peki bunun ne gibi bir dezavantajı olur? Bildiğim kadarı ile VAG grubu da 1.0 TSI motorlara döndü ve 1.4,1.2 motorları üretmiyorlar.
  • Hayatta hic bir zaman donanima para vermedim, vermem.

Parayi arabaya verin.

Reno sadece dizel olacaksa alinir.

Reno çöptür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 26 Aralık 2018; 16:6:54 >
  • zeroseven Z kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi hala var... Renault da turbo benzinli araçlar tutulmaz mesela eski kasada 1.4 t vardı onun akibeti ne oldu dersiniz? Bu motor da 5 yıl sonra öyle olur. Yok seneye satarım diyorsan o ayrı tabi. Geçen sene hazıran da yada mayısta bayiler elinde kalan 2017 leri güzel fiyata vermişlerdi diye hatırlıyorum. Fiyat uygun olsa alınır ama fiyat yüksek başka seçeneklere yönelirim yeriniz de olsam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.