Şimdi Ara

Megane II Sedan - Tatlı bir modifiye için tavsiyeler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
31.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma tatlı bir modifiye yapmaya karar verdim... ama aşırı değil... body kitler neonlar falan taktırmayı düşünmüyorum yani...

Renk: Gri
    Ayağında dynamique jantları var
    2.000-2500 tl değerinde hafif bir modifiye yapmayı düşünüyorum...

araç resimdekinin birebir aynısı 0 modifiye...

xenon far takımı almayı düşünüyorum
    sis farları yok sis farı düşünüyorum
    küçük bir spoiler düşünüyorum kaba göstermicek şekilde

siz neler tavsiye edersiniz???
    özellikle jant konusunda çok kararsızım?

bu arada bir de nikelajları aracın kendi rengine griye boyatmayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusunami88 -- 29 Mart 2010; 16:40:45 >

• Orjinal Megane II xenon kitinden bulabilirseniz araaç çok daha gösterişli olacaktır.Jant konusunda alternatifiniz çok fazla fakat boyutu büyütmeniz gerekli.Spoiler bence gereksiz.Nikelaj dedikleriniz füme rengi tampon korumaları ise onları araç rengine boyatmanız da çok şık olacaktır.

Ayrıca alçaltma olanağınız varsa tadından yenmez olur.Tabiki dış görünüş olarak.
  • aracın çıtalarını araç rengine boyarsanız ve arka stop farlarınıda yeni kasaların araç stop farlarıyla değiştirirseniz bence yeterli olucaktır.ama jantlarınızın değişmesi gerek reno'nun en sevmediğim jantlarından biri bilmiyorum belki beğenen vardır ama ben yakıştıramıyorum çok kollu bir jant düşünebilirsiniz.
  • arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum 2006 model 80 bg sedan megane sahibiyim 2010 model 6 vites 105 bg olandan düşünüyorum ancak alacağım aracın koltuklarını daha konforlu olması için yeniden yaptırmayı istiyorum şuandaki aracımın koltuklarının konforundan hiç memnun değilim ancak bu konuda pek fikir sahibide değilim.çevremdeki arkadaşlar arabayı bursaya götürmemi tavsiye ediyorlar bu konuda görüşlerini almak istiyorum.
  • Eğer aracınız dnamique modeli ise modifiye ye gerek yok bence,dnamique megane harika duruyor zaten.Ama dediğiniz gibi xenon far takımı güzel olabilir.
    Birde internette gezinirken gördüm megane sahibinin birisi aracına hafif modifiye yapmış harika olmuş tabiri caizse tekrardan araca aşık oldum

Bence aracınızı böyle yapabilirsiniz,çok havalı ve güzel duruyor.

• ince ve çok kollu mümkünse ofsetli jant ve yay takın. (eğer yay takmıcaksanız jant işine buşalmayın hocam çok çirkin gözüküyor araç)
    çıtaları gövde rengine boyatın.
    ince çıta şeklinde spoiler satılıyor en şık duranı bence bu bundan takın.
    yeni kasa stoplar takabilirsiniz falan uğraşmamak için stoplardaki beyaz yerlere film çektirisiniz.
    arkdaşın koyduğu resimdeki egsoz olayı güzel fakat aradaki mesafeyi biraz açmak lazım eğer bunu yapabilirseniz güzel durur fakat bu biraz uğraştırır.

bence xenon işini şimdilik askıya alın çünkü üsttekiler 2000liralık limiti bulur galiba.
  • keşke siyah olsaydı diyerek başlıyorum

arabalardan pek anlamam ama anlayanlar,söyleceklerimi anlar umarum

siyah jantlar +siyah boya + fren balatalarıda kırmızı olucak bu şekilde bi kombinasyon çok hoş durur,tabii tekerleklerin inc leride biraz büyütülmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jantları satmayı düşünürseniz görüşelim
  • bence rs tampon siyah ofsetli bir jant hks ucu yanık egsoz spor yaylar şimdilik bukadar yeterlidir eğer çok param var dersen body kıt olayınada gir derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusunami88

Arkadaşlar aracıma tatlı bir modifiye yapmaya karar verdim... ama aşırı değil... body kitler neonlar falan taktırmayı düşünmüyorum yani...

Renk: Gri
    Ayağında dynamique jantları var
    2.000-2500 tl değerinde hafif bir modifiye yapmayı düşünüyorum...

Jant-lastik 1500 2000TL civarında tutacaktır sıfır aldığınızı varsayarsak. 6000K xenon takımı, sis farları, tampon ve yan kapı çıtalarını boyatma, spor yay da ilave edilince 2500 TL ye hoş bir modifiye yapmış olursunuz.
  • Egzoz ucu bence en temel şeydir. Çok değiştirir aracın görünümünü...
    Fakat sis farı taktırın derim.

Komple çıtaların boyanması ne kadar tutuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Egzoz ucu bence en temel şeydir. Çok değiştirir aracın görünümünü...
    Fakat sis farı taktırın derim.

Komple çıtaların boyanması ne kadar tutuyor?

Çıtaları boyatmak 150 -200 lira arası.
  • bende çıta boyatmak için sanayiyi gezdim hem renault servisine hemde normal oto boyacıya götürdüm, hiçbirisi boyamaya yanaşmadı, yüzeyin pütürlü olmasından dolayı basınçlı suda boya atar dediler. çok heveslenmiştim ama boyatmadım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiraz

bende çıta boyatmak için sanayiyi gezdim hem renault servisine hemde normal oto boyacıya götürdüm, hiçbirisi boyamaya yanaşmadı, yüzeyin pütürlü olmasından dolayı basınçlı suda boya atar dediler. çok heveslenmiştim ama boyatmadım artık

o zaman ince zımparayla zımparalasınlar ondan sonra boyasınlar olur biter ..
  • konu hort bende modifiye çekicem bakalm ama yeni bir konu açayım en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.