Şimdi Ara

Megane II Orjinal Teyp + Pioneer Gm 6500-f Amfi + Pioneer 6975 Hoparlör = Hüsran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
11.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UmutxTR

Arkadaşlar merhaba, konuya girmeyeli baya oldu, ben yaşadığım bu hüsran üzerine gittim, 380 tl ye sıfır x8550 bt teyp aldım. bi tane mono amfi aldım, 200 tl ye kapasitör ve kablo takımı aldım, 220 tl ye 13 cm focal component aldım ve aydın elektronikte montaj ve ayar yaptırdım, araçta mükemmel ötesi kalitede ses alıyordum. daha 1 hafta önce aracı sattım. malzemeleri söktüm şu an evde duruyor.

ankarada olan herkese aydın elektroniği tavsiye ediyoruz adamlar işini iyi biliyor

• hocam aldıgın 8550 orjinal mi bnde almayı düşünüyorumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyeci24

hocam aldıgın 8550 orjinal mi bnde almayı düşünüyorumda ?

evet orjinal hocam
  • ne kdr kullandn memnunmusun peki görüşün nedir?

• Ben çok memnundum. Bluetoothlu olup, telefona bağlanması, mixtrax özelliğinin olup, ışık show yapması usb nin arkadan olup torpidoya vs. saklanması gayet güzel. Çıkışları da kuvvetli, pişman olmayacağınız biz teyp..
  • Elimde 4 adet 600 watt kolon var birde 1400 lük bas var bunlara bağlayacak güçlü bir piooner amfi arayorum sizin tercihiniz nedir[simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza6154

Elimde 4 adet 600 watt kolon var birde 1400 lük bas var bunlara bağlayacak güçlü bir piooner amfi arayorum sizin tercihiniz nedir[simage][/simage]

Elinizdeki ürünler oval hoparlör olarak pioneer 6995s bass da 310d4 sanırım 5 kanal amfi alırsanız maliyet olarak daha hesaplı olur hocam

Sound magus h500
    Xetec xi 172.5 modellerinden birini alabilirsiniz
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende bu konuda terddütlüyüm tam düşündüğüm konuya değinmişsiniz lakin kafama takılan bi husus var amfiye ses girişini hoparlörlerden vercez tamamda amfiyi nasıl tetikliyeceğiz yani bu şekilde bağladığımızda tetikleniyormu yani teyip açıldığında amfide açılıyormu

• Beser1574 B kullanıcısına yanıt
    Tetik ayrı,, rca da olsa, speaker in de olsa, tetik ucu ayrıdır... teypte mavi kablo olur (oto ant veya oto +12v veya to amp) yazar. speaker outtan bağlandığı zaman ayrıca teypten anfiye şase (gnd) kablosu çekilmelidir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.