Bildirim
Megane II DCI.2006
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aracın km si yüksek gibi. -
fiyatın uygunluğunu belirttmem için önce versiyonunu yazman gerekir.privalege ise fiyat uygun.ama exp,aut., veya makyajsız kasa ise fiyat yüksek derim ben -
sportway ve aut diye iki seçenek var önümde bu fiyatlara. -
sportway ise makyajsız kasadır.çünkü makyajlı kasalarda sportway expression adını aldı.valla kardeş ben benzinli megane kullanıorm.araçtan genel hatlarıyla memnunum.rahat geniş sessiz bi araba.dizel kullanan yakınlarımda aracın çok az yaktığını söylüyorlar.biraz malzeme kalitesi daha ii olabilirdi.ama sen bilirsin.fakat fiyat yüksek geldi bana -
dostum yorum için tşk. Biraz daha araştırsam iyi olucak galiba. Oğuz1'de km'nin yüksek olduğunu söylüyor. Galiba senin gibi benzinlileri tercih etmem iyi olucak. Bakıcaz artık. -
peki ua_tayfa_kapalı kardeş, bahsettiğim aracın fiyatı sence nolur? Aracın sedan olduğunu da belirteyim de. -
izmirdesin galiba ben sana bi kaç örnek veriyim.sen bak istersen
http://www.araba.com/415576.html 2006 dinamik
http://www.araba.com/559143.html 2007 makyajlı exp
http://www.araba.com/488987.html 2005 dinamik
http://www.araba.com/525159.html 200 sportway
velhassıl aut alma derim ben çünkü dinamikle arasında çok fark var
-
Geçenler DOD'dan inceledim bi tanesini Sportway olanını. Senin az önce verdiğin linklere de baktım.
Senin gösterdiğin 2006'da dinamikde, 2006 sportwayden farklı (ek) olarak, alarm, elektrikli koltuk, dijital klima var.
Sportwayde ise, dinamike göre fazla olanlar : Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, torpido gözü soğutması, hız sabitleyici, yol blg falan
Bu araçları benden çok daha iyi bildiğine inanarak, (-ki bazı standart özellikler belki belirtilmemiş olabilir ilanlarda) sence ikisinden hangisi doğru seçim olur? İlgin için teşekkür... -
tabiki dinamik daha iyi olur.mesela sportwaylerde çelik jant yok.otomatik klima ise gerçekten güzel bi olay.geçenlerde aracın kullanma kılavuzuna bakmıştım.otomatik klima manuel klimadan daha az yakarmış bide yani daha konforlu.benim araçtada hız sabitleyici var.ama allah seni inandırsın dün konyaya gidip geldim bi kere kullanmadım.dinamiklerin bence kötü yanı cd çalar olmaması.ama ben dinamik al derim.sen bilirsin ama.ya ben aslına sorarsan dizel alma derim.niye dersen 80 beygir megana az kalıyo.dayıda var bnm dinamik dizel.benim arabayla karşılaştırınca arada büyük fark var.özellikle yokuşlarda çok hantal kalıyor. -
ha bu arada soğutmalı torpido gözü yol bilgisayarı ve direksiyondan kumanda dinamiktede var.sdc hız sabitleyici yok dinamikte.bi de galerilere bakma derim.1-2 milyar fazla oynuyo -
ua_tayfa_kapalı, adını bilmiyorum ama çok teşekkürler yardımların için... tavsiyelerine özellikle dikkat edeceğim dostum. saol -
hb düşünsen?
arkadan kadın poposuna benziyor -
hocam arabayı çok kullanacaksan dizel al,bende 2005 sportway var,yakıttan kendi kendini amorti ediyor neredeyse,80bg de gayet yeterli bu araç için,son hızı 170-180 civarı belki ama yokuşlarda falan bir hantallığı yok.ayrıca hız sabitleyici uzun yolda çok iyi birşey,hem radar korkusundan kurtuluyorsun hem de esas yakıt tasarrufunu hız sabitleyici ile gerçekten anlıyorsun...ayrıca hem hız sabitleyici hem de hız sınırlandırıcısı var...
ama esas itibariyle yakıt ve tasaruf önemli olan,gerisi ayrıntı. -
2006 model de hangi ay çıkmış km fazla olabilir.. ama genel olarak hesaplı araçlar -
Sportway'lerin donanımı kötü değil. Eksikleri, elektronik klima sıcaklık kontrolü ve mp3 çalar olmaması. Hız sabitleyici ise uzun yolda kolaylık sağlıyor, yorgunluğu azaltıyor. 80BG'lik motor yeterli gücü üretiyor. Düşük BG, hem ekonomik, hem de daha ekolojik. -
Arkadaşlar,
Bir şey daha sorucam sizlere. İkinci EL DİZEL araç alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir? Gerçi yetkili servise mutlaka göstericem ama burda da dikkat etmem gereken hususlar var mı? Km göstergeleri, servis kayıtlarından net olarak doğrulanabilir mi mesela? -
quote:
Orjinalden alıntı: fpa
Senin gösterdiğin 2006'da dinamikde, 2006 sportwayden farklı (ek) olarak, alarm, elektrikli koltuk, dijital klima var.
Sportwayde ise, dinamike göre fazla olanlar : Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, torpido gözü soğutması, hız sabitleyici, yol blg falan
dinamikte alarm yok elektrikli koltuk pakette var ancak direksiyondan kumandalı müzik sistemi dinamikte standart torpido gözü soğutması standart hız sabitleyici paket yol bilgisayaqrıda standart bu verdiğiniz bilgilerin çoğu yanlış. -
km yüksek .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X