Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.037
Cevap
140
Favori
3.096.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlP3R67

Merhaba bende 2005 kahverengi bej araç var megane 2 aynalar Tampon ve yan çıtaları gövde rengine boyatmak nasıl olur yakışırdı (otantik)

Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganizm

quote:

Orijinalden alıntı: AlP3R67

Merhaba bende 2005 kahverengi bej araç var megane 2 aynalar Tampon ve yan çıtaları gövde rengine boyatmak nasıl olur yakışırdı (otantik)

Boyatılabilir 150-200 tl civarı.Sizin aracın renginde exreme diye aratın benzer i çıkacaktır.

Sanırım okumadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganizm -- 29 Temmuz 2013; 18:15:19 >
  • AlP3R67
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

Tüm megacılara merhaba ..Bir komşumda megane 2 dci var 2006 model full olandan ama kendisi arabasının full olduğundan habersiz diyebiliriz..Arabanın kumanda kabındaki bagaj açma tuşu çalışmıyor bunu nasıl yapabiliriz?
    2. bir soru ise far kolunda auto yazan düğme var bu sanırım far sensörü heralde öyle değilmi ?

2 ihtimal var ya bagajı açtığınızda solda körük var onun içindeki kablolardan biri kopmuştur bunu bagajı içeriden açtığınızda içeriden açılma simgesi görünmüyorsa sorun bundandır.içeriden bagajı açmak için arka kolruğu indirip kilidin oradaki beyaz tırnağı tornavida gibi bir şeyle kaldırın.diğer ihtimal bagaj açma düğmesin,n dışındaki plastik yırtılmışsa içine su almış ve oksitlenmiştir onun temizlemesi gerekir.bugüne kadar ben kilit arızası duymadım ikisinden biridir.genelde servisler bu işlemler için ücret almazlar

• arkadaşlar motor içindeki fitilin geçtiği keçe su aldıysa ve dağıldıysa servisten 35 tl ye alıp değiştirebilirsiniz sanıldığı gibi pahalı bir parça değil.
  • arkadaşlar megane 2 dci 2005 model aracım var özel servisten şu fiyatları aldı

triger kayış rulman alternator kayış gergi kayışı falan 340TL

ELF marka yağ 70 TL

Hava Filtre 10 TL

Mazot Filtre 75TL

İşçilik 60 TL

%10 İndirim

sizce nasıl fiyatlar ?

Bir de Araç 140bin km.de başka periyodik bakım gerektiren bişi var mı ?
  • Arkadaşlar
    Bugün döner kondaktör sorunu başıma geldi, kabloyu değiştirtmeyi düşünüyorum kabloyu nerden alabilirim ve bu lehimleme işini herhengi bir elektronikçi yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör pato

Arkadaşlar
    Bugün döner kondaktör sorunu başıma geldi, kabloyu değiştirtmeyi düşünüyorum kabloyu nerden alabilirim ve bu lehimleme işini herhengi bir elektronikçi yapabilir mi?

Linkteki iki sayfayı inceleyin sökebilirim derseniz bey elektronikte var kargoyla gönderiyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_170/tm.htm
  • S.a

Megane 2 1.5 DCI arabamin 100.000 km bakimi icin neler yaptirmam gerekiyor?
    En son 90.000`de tum bakimlari yapilmis aracimin.
    Ayrica, ikitelli taraflarinda tavsiye edebileceginiz yetkili veya ozel servis var mi ?
  • arkadaşlar yol bilgisayarı kaybolup geri geliyor, harfler birbirine giriyor sizce neden olabilir?
    kart pilini değiştirin uyarısı pili değiştirmeme rağmen gitmiyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=1t7G7frWFIw bu linkte air bag kablosunun değişim videosu biraz uzun ama cesaret eden varsa değiştirmeye..ben sökmeye sökerim ama toplamaya geldimi parça artırırım gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1414

http://www.youtube.com/watch?v=1t7G7frWFIw bu linkte air bag kablosunun değişim videosu biraz uzun ama cesaret eden varsa değiştirmeye..ben sökmeye sökerim ama toplamaya geldimi parça artırırım gibi geliyor.

dikkatli olursan ve sökerken neler yaptığını unutmazsan sorun çıkmaz..sadece kablo sarımı,makaranın pozisyonu vs bunları düzgün ayarlamazsan ilk tur çevirmede eline alırsın kabloyu katlanmış vaziyette

• 2005 Expencion Beyaz Led uygulaması... Turuncudan sıkılanlara tavsiye ederim...

• Buda pasta+cila sonrası fotoğrafları

• quote:

Orijinalden alıntı: khonce

2005 Expencion Beyaz Led uygulaması... Turuncudan sıkılanlara tavsiye ederim...

bu güzel olmuş aslında. değişiklik olabilir ama ne kadara mal oluyor acaba? birde nerede yaptırdınız?

• Arkadaşlar son birkaç gündür benim aracın devri 500-600 lere düşüyor mesela durdun diyelim devir düşmüş farkında değilim gaza basıyorum boğulma titreme oluyor istop edecek gibi olup devam ediyorum 2008 1.6 benzinli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineerME

arkadaşlar megane 2 dci 2005 model aracım var özel servisten şu fiyatları aldı

triger kayış rulman alternator kayış gergi kayışı falan 340TL

ELF marka yağ 70 TL

Hava Filtre 10 TL

Mazot Filtre 75TL

İşçilik 60 TL

%10 İndirim

sizce nasıl fiyatlar ?

Bir de Araç 140bin km.de başka periyodik bakım gerektiren bişi var mı ?

dostum bende gecen ay yaptırdım hemen hemen aynı fiyatlar ...
  • merhaba arkadaşlar benim meganın yag değşim zamanı geldi sayılır yol bilgisayarında yag değşimi 2100 km yazıyor,aracım 2008 dizel 132 binde bana nekadara patlar,Bursadanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykyo

merhaba arkadaşlar benim meganın yag değşim zamanı geldi sayılır yol bilgisayarında yag değşimi 2100 km yazıyor,aracım 2008 dizel 132 binde bana nekadara patlar,Bursadanım

dostum ne patlaması ya?)) yag zaten 50 ile 70 tl arası bir fiyat artı kilometre olayına takılma mutlaka 12 ayda bir degiştir....
  • iyide yag filtresi filan değişmiyecekmi bana 250-300 arası tutar demişti servis
  • 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.