Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (23 Mobil) - 5 Masaüstü23 Mobil
5 sn
27.037
Cevap
140
Favori
3.093.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10231024102510261027
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilteriş78

MEGANİZM VE SULZER arkadaşlar: ben gerçekten bu döner kontaktörü tamir ederken tüm megancıları düşünerek kapsamlı bir çalışma yapmak istedim herşeyi tektek anlattım her parçayı tektek söktüm ve her aşamada resmini çektim tüm meganecilere gerçekten faydalı olmak için uğraştım çünkü insanlar bir şey yapıyorlar, onu da laf olsun diye doğru düzgün anlatmadan sırf mesaj atmak için anlatıp mesaj atıyorlar ben büyük konuşmuş olmayayım ama bu sitede megane ıı bölümünü baştan sona inceledim, benim kadar herhangi bir tamirat olayını kapsamlı ve detaylı olarak anlatabilen ve resimleyeni görmedim. Sulzer kardeşede sunroof olayını internette sahibinden com da ben arabamın hem çerçevesini hem de plastik ayakları satın alarak degiştirdim esasında çok kolay resimleri tekrar atıyorum

İyi yapmissin ellerine saglik. Bendekini kayinco servisde degistirmis. 150 lira vermis 4 tane plastik takoza. Pust herifler dogru durust yaglamamislar bile. Tatila cikarken resmen baktimda cam yerine resmen yapismis ve kizaklarda yurumuyordu bile. Neyse simdi kaymak gibi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende 2005 kahverengi bej araç var megane 2 aynalar Tampon ve yan çıtaları gövde rengine boyatmak nasıl olur yakışırdı (otantik)

• arkadaşlar megane 2 döner kontaktör airbag data kablosu çelebi elektronik +90 212 243 4174 +90 212 249 8923
    yada bey elektronik 0216 700 1750 -0531 356 9917 satılmaktadır. ana sayfalarıında direk gözükmeketede bilginize.........
  • arkadaşlar bazı megane 2 ile bazı malzemeleri internetten arattırırsanız çok uygun fiyatla satılabiliyor. bu siteler sahibinden, gittigidiyor, sanal pazar ve renault çıkma ve diğer toptancı Renault siteleri buralara bakarsanız iyi olur............
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlP3R67

Merhaba bende 2005 kahverengi bej araç var megane 2 aynalar Tampon ve yan çıtaları gövde rengine boyatmak nasıl olur yakışırdı (otantik)

Cok guzel olur tabi ayni renk tutarsa. Dinamik gibi olur.

• Dün resmi donanım sitesine yükleyemedim megane 2 aracınız varsa muhakkak torx uçlu allen anahtarı takımı alın 10-20tl arasında piyasada satılıyor. sanrufun baglabtı vidasını sökün camın altına orta noktasından bez sarılı bir tornavida sokun cam kalksın fakat camı çok kaldırmayın öndeki sanruf raylarını kırarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteriş78

Arkadaşlar airbag tamircileri ile muhabbeti koyulaştırdım adamlar; kaza yapan arabaların bazılarına sadece göğsünü tamir ettiklerini veya göğsü değiştirdiklerini aiarbağ takmadıklarını, bunu yapanlarında genelde arabaları alıp satanların veya satacakların olduğunu söylediler. Senin Allahtan gene var abi dediler.
    Biz bir araç alıyoruz ailemizle eşimizle çocuğumuzla güven içerisinde airbağ var, abs var o var bu var diye seviniyoruz ve güveniyoruz. Ama adamlar para uğruna güvenlik sistemlerini arabaya takmıyorlar böyle şerefsizler var işte bizim memleketimizde................. Hepsiniz Allah belasını versin...

Ya hakkate olacak os degil. Millet neler neler yapiyor. Yukaridada yazdim bilgisayara bile baglatsan anlayamayabiliyorsun. Cok iyi is bilen usta bakacak gorecek. Senin o bir direnci bile bilgisayar airbag saglam sinyali diye goruyor. Halbuki bir airbag patlamasinda limitoru bile yetkili servis takmayabiliyor sen bilmiyorsunki ne oldugunu. Baksana gosterdim ama kimse anlamamisti diyorsun.

• arkadaşlar aynen resimdeki gibi tornavida koyun ayakları söktügünüz yerden cam doğru itip çıkarın o kalitesiz 5 kuruş etmez plastik ayakları göreceksiniz polipropilenden kendiniz yapabilirsiniz ben daha önce yaptım ancak bozuk yollarda sert plastik ses yapıyor orijinal ayaklar ise içi boşluklu boşluklarda süngerimsi bir madde ile doldurulmuş bu madde tırtıyı ve sesi engelliyor ancak yağlanmadığı takdirde çabuk aşınıyor ve bozulup sıkışıp sanruf motorunuzu bile yakabilir internette sanruf ayak kızak bademi diye satılıyor 30tl fazla para vermeyin

• SULZER DOST maalesef durum bu her yer sahtekar dolu ben kendi tecrübelerimi başkalarına aktarmaya çalışıyorum boş bir zamanda koltuk altındaki direnci çekerek koyacağım ben bu airbağ meselesini herkese anlatmaya çalışıyorum gerçekten ankarada ostimde şaşmazda bir çok airbagci ve elktronikçiyle konuştum durum bu patlayan airbaglerin şamrellerinide lastik patlarda yaparlar ya o şekilde yenisini takmadan yalan yanlış tamir edip takıyorlar patlarmı bilinmez...........

• Arkadaşlar ben 5 yıldır megane 2 kullanıyorum kendi arkadaşlarımında megane 2 var. Ögrendigim ve arızası ile uğraştığım bir çok husus var ancak beninde bilmediğim hususlar elbetteki çok........mesala nazar değmesin motor konusunda bir şeyle hiç uğraşmadım ancak mesala motor koruma kapağının tırnağı kırıldı servis ona bile 90tl dedi ben o kapağın kırık klipsini plastik klozet vidasının perçinle bağlayıp spral taşı ile orjinali gibi aşındırıp sonrada siyaha boyayıp taktım. Biraz el becerisi ile yapılabilecek çok şey var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlP3R67

Merhaba bende 2005 kahverengi bej araç var megane 2 aynalar Tampon ve yan çıtaları gövde rengine boyatmak nasıl olur yakışırdı (otantik)

Boyatılabilir 150-200 tl civarı.Sizin aracın renginde exreme diye aratın benzer i çıkacaktır.
  • Tüm megacılara merhaba ..Bir komşumda megane 2 dci var 2006 model full olandan ama kendisi arabasının full olduğundan habersiz diyebiliriz..Arabanın kumanda kabındaki bagaj açma tuşu çalışmıyor bunu nasıl yapabiliriz?
    2. bir soru ise far kolunda auto yazan düğme var bu sanırım far sensörü heralde öyle değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

Tüm megacılara merhaba ..Bir komşumda megane 2 dci var 2006 model full olandan ama kendisi arabasının full olduğundan habersiz diyebiliriz..Arabanın kumanda kabındaki bagaj açma tuşu çalışmıyor bunu nasıl yapabiliriz?
    2. bir soru ise far kolunda auto yazan düğme var bu sanırım far sensörü heralde öyle değilmi ?

kumandanın tamir edidiğini pek sanmıyorum

ewt otomatik far düğmesi

hava karardığında otomatik far devreye giriyor
  • quote:

Tüm megacılara merhaba ..Bir komşumda megane 2 dci var 2006 model full olandan ama kendisi arabasının full olduğundan habersiz diyebiliriz..Arabanın kumanda kabındaki bagaj açma tuşu çalışmıyor bunu nasıl yapabiliriz?

Diger kumanda çalışıyormu denediniz mi?Yada sinyaller yanıp sönüyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

quote:

@yogun54 Saolasın kardeş

@LENCER
    Sadece sinyaller yanıp sönüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

quote:

@yogun54 Saolasın kardeş

@LENCER
    Sadece sinyaller yanıp sönüyor

O zaman kilitte problem var.Açma komutu gidiyor demektir.

• Ya arkadaşlar internette bakıyorum dizel meganelara km ler çok yüksek arabalar haşat olmuş bunların böyle hiçmi temizi yok yav
  • 2006 dynamicler de cruise control bulunuyormu ?
  • quote:

Ya arkadaşlar internette bakıyorum dizel meganelara km ler çok yüksek arabalar haşat olmuş bunların böyle hiçmi temizi yok yav

dizel araçlar genelde çok yüksek km de

bu sadece megane 2 ler için geçerli değil

az km yapacak biri neden gidip daha pahalıya bakımları daha pahalı dizel araç alsın ki

gider yüksek hacimli benzinli alır

araç ararken2-3 yaşında 150 200 binde çok dizel araç ile karşılaştım

o yüzden bütçeme uygun 1.4 benzin+lpg li araç aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi kasa değiştirmek mi istiyorsunuz daha güçlü motor mu?Bildiğim kadarıyla megane 2 nin 2000 silindir motorları var 140bg ama değiştirmişken tahmin ettiğim kadarıyla kasa değiştiriceksiniz.Bütçeniz ne kadar ikinci el latitude düşününebilirsiniz ama büyük motorları pahalı (LAtitude 2.el 55.ooo bin)ama Laguna son kasasını düşünün derim

muhtemelen laguna olabılır tesekkur ederim ..
  • 
Sayfa: önceki 10231024102510261027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.