Şimdi Ara

MEGANE 80 HP Mİ? 100 HP Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu aracı almaya karar verdim öncelikle aşağıdaki linki tıklayarak araca bi bakınız lütfenn.. .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-1-5dci-cam-tavan-sunroffu-megane-vagon-101824982/detay

bu araba 80 hp internette bir kaç yazı okudum

- kalkışca hiç ii değil
    - yolda 150 yi geçmiyor
    - yük atınca hiç performans yok
    - yokuşlarda gaz verdiğin halde çıkmıyor vs... vs... gibi bazı dandik dundik yazılar yazmışlar benimde bu arabada gözüm kaldı stationvagon olması benim için daha iyi. . .

arkadaşlar birde foruma danışayım dedim bu 80 hp lik aracı alayımmı yoksa başka 100 hp lik araçlaramı bakayım nedersinizz . . .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-1-5dci-cam-tavan-sunroffu-megane-vagon-101824982/detay

LÜTFEN Bİ CEVAP PAZARTESİ YOKSA GİDİP ALICAĞIM BU ARACI . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatsalmann -- 26 Ekim 2012; 21:15:55 >

• privilage dolu bi araçtır,cam tavan da iç mekanı ferahlatmış. sw araçlar ülkemizde malesef tutulmuyor ama zaten size sw lazımmış.
    80hp araç için şunları söyleyeyim zaten 100 hp olsa bile yarışa katılamazsınız.Sokaklarda 68hp,70hp,75hp arabalarla dolu o yuzden beygiri kafaniza cok takmayin bence.temizse alın gitsin en kötü chipletirsiniz.
    Not:CC niye yok onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

privilage dolu bi araçtır,cam tavan da iç mekanı ferahlatmış. sw araçlar ülkemizde malesef tutulmuyor ama zaten size sw lazımmış.
    80hp araç için şunları söyleyeyim zaten 100 hp olsa bile yarışa katılamazsınız.Sokaklarda 68hp,70hp,75hp arabalarla dolu o yuzden beygiri kafaniza cok takmayin bence.temizse alın gitsin en kötü chipletirsiniz.

yoo niyetim yarış yada alli yapmak değil hem az yaktığından hemde hoşuma gidiyor

CC ?? NE ANLAMADIMM...

Orijinalden alıntı: ferhatsalmann

quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

privilage dolu bi araçtır,cam tavan da iç mekanı ferahlatmış. sw araçlar ülkemizde malesef tutulmuyor ama zaten size sw lazımmış.

yoo niyetim yarış yada alli yapmak değil hem az yaktığından hemde hoşuma gidiyor

CC ?? NE ANLAMADIMM...

cc: cruise control

amacınız mademki tasarruf 80bg i çok kafaya takmayın bencede zaten aile aracı dediğiniz gibi rally yapmayacaksınız. sadece sollamalarda ara hızlanmalarda başınıza biraz bela olabilir ona göre kullanmanız gerekli sadece

• Sevgili dostum, bende de 1.5 dci motorlu Nissan Note mevcut, araç 86 beygir.sanırım megane'daki 80 beygirlik motorun biraz oynanmış hali.aracım 1200 kg olmasına rağmen çekişi gayet güzel, 140 a kadar hızlanması başarılıyken 140 tan sonra biraz ağır kalmaya başlıyor.160 ı gördüm ben, daha fazla ne gider bilemeyeceğim..bir de araçta 5 kisiyken ( toplam 500 kg) yokuşlarda kalkışta biraz fazla gaz vermek gerekiyor, o kadar..aynı zamanda babamda 1.5 dci 110 beygir qashqai var, 0 dan100 e kadar çekişlerinde bariz bir fark yok ama 100 ü geçtikten sonra Qashqai boy boy fark atmaya başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen bi yardım tam istediğim bi cevap alamadım kafam hala karışık lütfen . . .

arkadaşlar lütfen bi yardım tam istediğim bi cevap alamadım kafam hala karışık lütfen . . .

Alıntıları Göster
    Fiyat konusunda çok fazla bilgim yok. Aracın temizliğine göre fiyat değişir.

Yol denemesi ve expertiz raporu (yazılı olarak)ndan sonra kararınızı kesinleştirebilirsiniz. Km ile oynanmadığından da emin olmak gerekir.

Bu genel bilgiden sonra gelelim araca.

1.5 dCİ motor sorunsuz ve ekonomiktir. Yakıtı cep dostudur. Yaklaşık 6 yıl 1.5 dCİ 80hp Megane ıı Sportway kullandım. (2005 model. Sıfır km. alındı)

Performans yeterli. Kalkışlarda sorun yok. Sadece klima açıkken kalkışlarda biraz daha fazla gaz vermek gerekiyor. Sollamalarda sorun yok.

80 hp ile 100 hp arasında kayda değer çok fazla performans farkı yok.

Zaten amacınız da performans değil. dCİ 1.5 motor kendini ispatlamış, en son Mercedes'in kullandığı motordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 16V 75 HP Nasıl bir motor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genellikle ş. içinde kullandığım 80 bg aracımın ortalaması 5.5 lt idi en son baktığımda. biraz tıkırtı yapmaya başladı bozuk yollarda. yol tutuşu ideal. konforu gayet iyi. yalnız almışken hız sabitleyicisiz almayın. ve 100 bg'i düşünün bence. uzun yolda 80 bg (bir de hız sbt. yoksa) can sıkıyor bazen. aracın horumdamalarını duyabiliyorsunuz. ayrıca fazI (makyajsız) megane için fiyat biraz fazla yalnız.

sorunuz olursa alıntı yapabilirsiniz. ilan vs. de önerebilirim.
    iyi geceler.

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    150 geçmiyor diyen kim , 80 hp megane 2den önceki aracımız 93 şahindi tüpte 170 diyordu motorda hiç oynama yoktu. Videosu var. Suanda da 1.5 dci 80 hp megane 2 sedan kullanıyoruz , kalkısı da gidisi de gayet yeterli. Yakıt zaten harika. Düz yolda da 190a kadar cıktık gayette geçiyor 150yi :D

Orijinalden alıntı: Jeolojici

150 geçmiyor diyen kim , 80 hp megane 2den önceki aracımız 93 şahindi tüpte 170 diyordu motorda hiç oynama yoktu. Videosu var. Suanda da 1.5 dci 80 hp megane 2 sedan kullanıyoruz , kalkısı da gidisi de gayet yeterli. Yakıt zaten harika. Düz yolda da 190a kadar cıktık gayette geçiyor 150yi :D

Alıntıları Göster
    Yalnız bu araç priliviege ise direksiyon üzerinde tuş niye yok olması gerekmiyor mu :S

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Yalnız bu araç priliviege ise direksiyon üzerinde tuş niye yok olması gerekmiyor mu :S

Alıntıları Göster
    Priliviege versiyon üst versiyon, yani donanımlı araç. Megane ıı'lerde direksiyon üzeri boştur, ancak hız sabitleyici varsa direksiyon üzerindedir tuşları. Müzik kontrol tuşları sağ tarafta direksiyonun haman yanında ve altına gelir, çok kullanılışlı bir sistemdir. Yani müzik tuşları direksiyon üzerinde değildir.

Orijinalden alıntı: Guest-89A2A547C

Priliviege versiyon üst versiyon, yani donanımlı araç. Megane ıı'lerde direksiyon üzeri boştur, ancak hız sabitleyici varsa direksiyon üzerindedir tuşları. Müzik kontrol tuşları sağ tarafta direksiyonun haman yanında ve altına gelir, çok kullanılışlı bir sistemdir. Yani müzik tuşları direksiyon üzerinde değildir.

Alıntıları Göster
    "150'yi geçmiyor"

Megane 80 bg 150 km'yi hiç zorlanmadan geçiyor. Bilmeden mi konuşuluyor yoksa sallama bilgiler mi anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

genellikle ş. içinde kullandığım 80 bg aracımın ortalaması 5.5 lt idi en son baktığımda. biraz tıkırtı yapmaya başladı bozuk yollarda. yol tutuşu ideal. konforu gayet iyi. yalnız almışken hız sabitleyicisiz almayın. ve 100 bg'i düşünün bence. uzun yolda 80 bg (bir de hız sbt. yoksa) can sıkıyor bazen. aracın horumdamalarını duyabiliyorsunuz. ayrıca fazI (makyajsız) megane için fiyat biraz fazla yalnız.

iyi geceler.

ilan konusunda sinirlerim tavan yapıyor 25.000-35.000 arası araba geziyorum AMA BULAMIYORUM LÜTFEN BANA BU FİYATLARDA Bİ ARABA ÖNERİRMİSİNİZZ . . .

quote:

genellikle ş. içinde kullandığım 80 bg aracımın ortalaması 5.5 lt idi en son baktığımda. biraz tıkırtı yapmaya başladı bozuk yollarda. yol tutuşu ideal. konforu gayet iyi. yalnız almışken hız sabitleyicisiz almayın. ve 100 bg'i düşünün bence. uzun yolda 80 bg (bir de hız sbt. yoksa) can sıkıyor bazen. aracın horumdamalarını duyabiliyorsunuz. ayrıca fazI (makyajsız) megane için fiyat biraz fazla yalnız.

iyi geceler.

ilan konusunda sinirlerim tavan yapıyor 25.000-35.000 arası araba geziyorum AMA BULAMIYORUM LÜTFEN BANA BU FİYATLARDA Bİ ARABA ÖNERİRMİSİNİZZ . . .

sedan, sw vs. şartlarınızı, ilinizi belirtirseniz daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

iyi geceler.

şartlarım
    -dizel olmalı
    -sedan sw minivan far etmez

işte şartlarım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi geceler.

şartlarım
    -dizel olmalı
    -sedan sw minivan far etmez

işte şartlarım :D

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-megan-privilige-1.5-dizel-servis-bakimli-en-dolusu-103264441/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orjinal-hatasiz-boyasiz-1.5-prvilage-103017959/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-full-privilege-2009-71.000-km-de-duman-grisi-megane-ii-103098652/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-orjinal-sunrooflu-102787007/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nokta-kadar-boya-olmayan-98bin-kmde-sifir-gibi-tek-el-megane-102374159/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orjinal-103331008/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-dizel-megan-privilege-otomatik-16.500-km-full-plus-full-103240397/detay

hocam birkaç örnek ilan verdim yukarıda. şimdi vereceğim linkten kendine göre araçları filtrele, iletişime geç. şasi numaralarını al, plakalarını iste ve sorgulat. aracın her şeyinden emin ol ve istersen al. ayrıca, 2007 aşağısına pek bakma bu fiyat aralığına göre.

http://www.sahibinden.com/renault-megane-1.5-dci-privilege?a4_max=120000&a5_max=2009

iyi günler.

birkaç ipucu:

arkada megane ya da sağ alt taraftaki yazıları yoksa pek bakmayın o araca. genelde kazalıdırlar.

kapılara, çamurluklara, geçiş yerlerine dikkatle bak; ton farkı olup olmadığını anlamaya çalış.

jantları değiştirilmiş araçların, genelde bir sorunu vardır.

direksiyonda, kabininde biraz fazla yıpranma gözlemlediğiniz araçların km'si düşürülmüş olabilir.

farların değişip değişmediğine bakın. bir far tertemiz, diğeri sararmış ise, orda bir şey vardır.

yine arka stopların durumuna da bakın.

şimdilik aklıma gelen bunlar.

iyi günler.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 27 Ekim 2012; 14:10:24 >

• quote:

alıntı yapmamışım, belki farketmezsiniz diye yapıyorum alıntıyı.

quote:

kardeş ilanlara bayıldım heleki şu 16500 kmde olan arabaya ama tek sorun otomatik olması bazı arkadaşlarım otomatik araba satılmıyor elinde şişiyor randuman vermiyor dizel arabada otomatik araba iyi olmaz vs.vs. gibi abuk subuk şeyler söylüyorlar sizce otomatik nasıll...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatsalmann -- 27 Ekim 2012; 15:20:27 >

quote:

quote:

kardeş ilanlara bayıldım heleki şu 16500 kmde olan arabaya ama tek sorun otomatik olması bazı arkadaşlarım otomatik araba satılmıyor elinde şişiyor randuman vermiyor dizel arabada otomatik araba iyi olmaz vs.vs. gibi abuk subuk şeyler söylüyorlar sizce otomatik nasıll...

Alıntıları Göster
    Alınacaksa kesinlikle 100 hp alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Alınacaksa kesinlikle 100 hp alınmalı

diyosunn. . .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.