Şimdi Ara

MEGANE 3 XENON TAKIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 3 aracıma xenon taktırmak istiyorum da farlar mercekli halojen şuanki ben şimdi philips marka düşünüyorum da bu araca hangi tip xenon takmalıyım h.. tiplerinden birde 6000k mı 8000 k yı mı önerirsiniz? kısalara ve sislere takacamda uzunlarada takılıyormu takılıyorda hangisine 6000k hangisine 8000k taktırmalıyım ?

• Mercekli farda halojen aydınlatma çok yetersiz kalıyor. Bende clio 3 kullanıyorum mercekli farda bosch plus 90 h1 halojen ampul takılı ama aydınlatması hikaye.
  • aynen öyle hocam gt line full+full ama merceklide niye xenon yok anlamadım önceki sahibimi çaldı acaba ? bakıyorum far kısalar yanıyorken belli olmuyor bile dibinden uzunlar oluyur sinir etti beni arabadan soğudum valla
  • ben osram night breaker plus taktım çok güzel aydınlatıyor. Fiyatı standart h7 ampullere göre biraz yüksek ama ışık gücü çok başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drive-R -- 12 Eylül 2013; 12:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drive-R

ben osram night breaker plus taktım çok güzel aydınlatıyor. Fiyatı standart h7 ampullere göre biraz yüksek ama ışık gücü çok başka.

Aracınızın farları merceklimi ? Bende bosch plus 90 h1 kullanıyorum ama far mercekli olduğu için aydınlatma çok yetersiz ve düşük oluyor. Normal farlarda osram night breaker ve bosch plus 90 serisi çok güzel aydınlatıyor
  • megane 3 e h7 tip xenon takarsam sorun çıkartırmı bana ? her konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: drive-R

ben osram night breaker plus taktım çok güzel aydınlatıyor. Fiyatı standart h7 ampullere göre biraz yüksek ama ışık gücü çok başka.

Aracınızın farları merceklimi ? Bende bosch plus 90 h1 kullanıyorum ama far mercekli olduğu için aydınlatma çok yetersiz ve düşük oluyor. Normal farlarda osram night breaker ve bosch plus 90 serisi çok güzel aydınlatıyor

Evet mercekli, bosch ampul daha önce kullanmadım ama osram NBP'den cok memnunum, eskiye oranla çok fark var. Far ayarı yaptırdınızmı aracınıza? Farların çok aşağıyı göstermediğinden emin olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 gündüz farı.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

megane 3 e h7 tip xenon takarsam sorun çıkartırmı bana ? her konuda

Sanırım otomatik viteslerde problem olabiliyor ama manuel ise sorunsuz çalışan xenon kitler mevcut. 2 gün önce bir arkadaşım takdırdı. Çokta güzel oldu.
  • manuel vites hocam otomatiklerde neden sorun çıkarıyor ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.