Şimdi Ara

Megane 3 ün ikinci eli hızlı mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 3 1.5 dci edc kafamı kurcalamaya başladı, ikinci eli nasıldır çok değer kaybeder mi yakıt tüketimi nasıldır şehiriçi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reno arabası hiçbir zaman çok değer kaybetmez örneğin 4 sene önce 19a aldığımız megane 1 şuan 22 bin lira, aslına bakarsak tüm araba piyasası değer kaybetmiyor
  • Dizel ve Otomatik olduğu için otomatiğide mimli olmadığı için bence zamanında ve uygun fiyatla satılabilir, fakat sport tourer'ların piyasası hiç yok aklınızda olsun, 1 senedir satılık araçlar var.
  • Vergiler bu kadar fazla olmasa o araba o fiyata satılmazdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Dizel ve Otomatik olduğu için otomatiğide mimli olmadığı için bence zamanında ve uygun fiyatla satılabilir, fakat sport tourer'ların piyasası hiç yok aklınızda olsun, 1 senedir satılık araçlar var.

Hangisinin otomatiği mimli ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Dizel ve Otomatik olduğu için otomatiğide mimli olmadığı için bence zamanında ve uygun fiyatla satılabilir, fakat sport tourer'ların piyasası hiç yok aklınızda olsun, 1 senedir satılık araçlar var.

Söylememe gerek var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Söylememe gerek var mı?

Adı lazım değil, baş harfi "D"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hızlı
  • Ben de bakıyorum gt line planlara...

• quote:

quote:

quote:

Söylememe gerek var mı?

Dilimin ucunda sanki ama söylemeye gönül razı değil.

Adı lazım değil, baş harfi D.

• Son harfi G mi ?

• Arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum, aile içi bazı sıkıntılarım var bu sıralar, okul falan da derken uzun süre giremedim konuya.
    Bir arkadaş 1.4 turbo astra önermişti, ben yanıt yazmayınca kaldırmış herhalde yorumunu.
    Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
    1.4 turbo astra otomatik + lpg çok kafama yattı, bu konuda sizin düşünceleriniz nedir ?
  • LPG'li otomatik 1.4 T Astra şu an C segmentinde en alınası model.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    C4 mü alsam ne yapsam
    Hocam peki şuan astra j alsam, astra k çıktığında ne kadar değer kaybeder ?
    Satmaya çalışsam hemen satabilir miyim ?
    Şehir içi lpg ile kaç kuruş yakar ?
    Ve son olarak bugün bir tane buldum, 2014 model 6.000 km de 55.000 tl istiyor sahibi. Enjoy plus, navigasyon cam filmi vb birkaç ekstra var fiyat nasıl sizce ?
    Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

C4 mü alsam ne yapsam
    Hocam peki şuan astra j alsam, astra k çıktığında ne kadar değer kaybeder ?
    Satmaya çalışsam hemen satabilir miyim ?
    Şehir içi lpg ile kaç kuruş yakar ?
    Ve son olarak bugün bir tane buldum, 2014 model 6.000 km de 55.000 tl istiyor sahibi. Enjoy plus, navigasyon cam filmi vb birkaç ekstra var fiyat nasıl sizce ?
    Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın.

Şehir içi normal kullanımda 10 litre LPG'yi kolay kolay geçmez. Yani ile göre 19-22 kuruş civarı bi tüketim elde edilebilir.

Astra K geldiğinde büyük ihtimalle J satışları devam eder. Etmese bile araç çok değer kaybetmez, Astra'nın da Golf'e benzer bi ikinci el piyasası var. Satışları da genelde kolay oluyor.

Fiyatı 52-53 bandına çekebilirsen araç mantıklı bence. Neredeyse sıfır km.

• 4.5 senedir megane edc privilege kullanıyorum gayet memnunum. yakıt tüketimi otomatik bir araca göre gayet tatminkar tabi ama kullanım tarzınız ve şartlarınız da çok farkettirir. İkinci elde sıkıntı olacağını sanmıyorum ama dizellerin ikinci elleri yüksek kmlerde sıkıntılı. Düşük km li bulursanız kaçırmayın.

Akrabamda c4 dizel otom. exclusive var. Çok dolu ve yakışıklı araç ancak şanzıman ve direksiyon konforu daha kötü geldi bana. En iyisi deneyip karar vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1973 -- 21 Ağustos 2015; 16:20:10 >
  • Opel astra J 1.4 T + LPG için subap erime sorunu varmı ? Magnezyum subap diye biliyordum ama.
  • DESEGE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.