Şimdi Ara

MEGANE 3 1.5 DCI 85BG ALDIM İZLENİMLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2011 model 10 bin km de. aracı 35 bin tl ye aldım peşin ve ilk izlenimlerim şöyle

son 1 ayda megane 2 ve 2011 focus kullanmış biri olarak , Megane 3 süspansiyonları focusa göre daha kötü ama geçer notu kesinlikle alıyor frenleri sağlam direksiyonu mükemmel derecede yumuşak ve dinamik ama şu debrijın yukarıda kavraması tüm megane lara özel sanırım 2 güne alışırım.. tasarım zaten ortada ben şahsen aracu kullanırken sanki clio kullanır gibi hissettim kendimi araba çok seri ve atak içeriye ses almıyor yalıtımı çok iyi yapılmış 3. vitesten sonra araç zevk vermeye başlıyor desem yeridir.. bagaj hacmi tatminkar

*megane 3 kullananlar virajlara sert girmeyin, geçen hafta izmirde olanlar bilir konak telekom binasının oradaki virajda spin atarak döndüm hızımda 50-60 cıvarıydı (ama çok zevkliydi) istemeyerekte olsa bir nevi drift yapar gibi hissettim kendimi araç çok kolay topladı kendini virajı kayarak döndüm ve ışıklarda zınk diye durdum. sanırım focus a fazla alışmışım

*bazı arkadaşlar araçtan ses geldiğini belirtti özel msjlarda benim aracımda tık ses yok sorunsuz şuan için.

*araç lastikleri 15 inç ama 16 olsaydı tadından yenmezdi

* ses sistemi rezalet tüm kontrolü direksiyondan yapıyorum ayrıca

* araç kısa mesafede çok seri yol katediyor gazı verdin mi yemem demiyor kısacası

şimdilik bu kadar sorularınız olursa bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla cevaplarım saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 21 Ağustos 2011; 15:25:59 >

• hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanı dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa.aslan

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanı dileriz.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

quote:

Orijinalden alıntı: aa.aslan

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanı dileriz.

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun.Bu arada 2011 model megane 3 ithal nerden buldunuz yaa 2011 modeller turkiyede uretiliyordu benim bildigim.tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanguven

Hayirli olsun.Bu arada 2011 model megane 3 ithal nerden buldunuz yaa 2011 modeller turkiyede uretiliyordu benim bildigim.tesekkurler

teşekkürler.. yetkili servisin dediğine göre ithal araçmış diğer araçlarada baktım göstergeler normal bendeki dijital..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenanguven

teşekkürler.. yetkili servisin dediğine göre ithal araçmış diğer araçlarada baktım göstergeler normal bendeki dijital..

Alıntıları Göster
    bugün motor ve etrafını temizleyim dedim motor sağ tarafında yağ izleri gördüm saki terleme yapmış gibi iyice moralimi bozdu bu durum. yağ çuubuğunu kontrol ettim simsiyah zift gibi olmuş yetkili servise götürmeyi düşünüyorum bir kaç güne sizce neden böyle birşey olmuş olabilir 10 binde araç daha

• quote:

bugün motor ve etrafını temizleyim dedim motor sağ tarafında yağ izleri gördüm saki terleme yapmış gibi iyice moralimi bozdu bu durum. yağ çuubuğunu kontrol ettim simsiyah zift gibi olmuş yetkili servise götürmeyi düşünüyorum bir kaç güne sizce neden böyle birşey olmuş olabilir 10 binde araç daha

Alıntıları Göster
    yağın siyah olması normal dizel araçlarda hep öyle, terleme konusu ayrı o benim araçta yok henüz.
    ayrıca tavanda siyah bantlar görünüyor, bu durumda aracın yerli olması lazım ithallerde onlar yok, artık yerli araçlarda da dijital gösterge koyuyorlar,
    anlamanın en kolay yolu sağ arka kapıda açılkken iç tarafta babalar gibi türk malı yazıyor benim araçta mesela sende oradan bakabilirsin, yada stepne bagajın içinde oluyor ithalde o da olmadı lstikler 205 60 r16 ise yerli ithalde 205 55 r16, o da olmadı kart varsa ithal, sustalı anahtar varsa yerli, hız sabitleme varsa yerli yoksa ithal oluyor , ithalde expressionda paketlide de hız sabitleme olmuyor.
    yani ben 5 aydır kullanıyorum araç harika 5000 km oldu bir sıkıntı yok maşallah.
    ayrıca aynalar siyah gördüğüm kadarı ile , kapı kolları ne renk aracınızda , sis farı görünüyor ancak aynalar aynı renk değil, versiyonunu tam anlayamadım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.aslan -- 21 Temmuz 2011; 23:05:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 tcE / 1.5 dCi megane4
    4 yıl önce açıldı
    Kia RİO 1.5 HB Comfort Aldım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın yerli. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Aracın yerli. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
    teşekkürler..
  • quote:

teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Reno da az değil haa dijital gösterge var diye millete ithal die kakdırdığını sanıyor bu kadar acizlik olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

Arkadaşlar bugün aracı teslim aldım 2011 model 10 bin km de fransadan ithal. aracı 35 bin tl ye aldım peşin ve ilk izlenimlerim şöyle

megane 2 ve 2011 focus kullanmış biri olarak son 1 ayda megane 3 süspansiyonları focusa göre daha kötü ama geçer notu kesinlikle alıyor frenleri sağlam direksiyonu mükemmel derecede yumuşak ve dinamik ama şu debrijın yukarıda kavraması tüm megane lara özel sanırım 2 güne alışırım.. tasarım zaten ortada ben şahsen aracu kullanırken sanki clio kullanır gibi hissettim kendimi araba çok seri ve atak içeriye ses almıyor yalıtımı çok iyi yapılmış 3. vitesten sonra araç zevk vermeye başlıyor desem yeridir.. bagaj hacmi tatminkar

şimdilik bu kadar aracın resmide aşağıda far efeklerini kendim yaptım apaçice oldu ama meraktan sadece

Vay vay vaaay bakın burda kimler varmış öncelikle hayırlı olsun .olsundaaa..
    '' siz siz olun sakın fransız almayın '' diye 20 haziran da sayfa açan sen değilmiydin arkadaş buda sayfan değilmi http://forum.donanimhaber.com/m_50086598/tm.htm

yanlış anlamazsan merak ettiğim bi kaç şey var

--Nasıl oluyorda 20 hazirandaki görüşlerin 19 temmuzda yani bir ayda çabucak değişiveriyor Fransız alıveriyorsun
    --2011 model yerli alıp nasıl oluyorda üstüne basa basa fransız ithlal diye millete feyk atmaya çalışıyorsun ,ya da daha aldığın arabayı bilmiyorsun
    --yok milleti kandırmadım diyorsan o zaman 19 temmuzda aldığın araba ile aynı gün nasıl 1 ay kullandında görüş bildirdin
    --bu engin ve doğru bilgilendirmelerinle !!! '' süspansiyonları focus a göre daha kötü ,kullanırken kendimi clio da hissettim '' gibi yorumların da ancak 20 hazirandaki tutarlılığın kadardır

sana iyi saçmalamalar diliyor kendi haline bırakıyorum .dahada bu sayfaya tek noktayı dahi bırakmam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKER75

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

Arkadaşlar bugün aracı teslim aldım 2011 model 10 bin km de fransadan ithal. aracı 35 bin tl ye aldım peşin ve ilk izlenimlerim şöyle

megane 2 ve 2011 focus kullanmış biri olarak son 1 ayda megane 3 süspansiyonları focusa göre daha kötü ama geçer notu kesinlikle alıyor frenleri sağlam direksiyonu mükemmel derecede yumuşak ve dinamik ama şu debrijın yukarıda kavraması tüm megane lara özel sanırım 2 güne alışırım.. tasarım zaten ortada ben şahsen aracu kullanırken sanki clio kullanır gibi hissettim kendimi araba çok seri ve atak içeriye ses almıyor yalıtımı çok iyi yapılmış 3. vitesten sonra araç zevk vermeye başlıyor desem yeridir.. bagaj hacmi tatminkar

şimdilik bu kadar aracın resmide aşağıda far efeklerini kendim yaptım apaçice oldu ama meraktan sadece

Vay vay vaaay bakın burda kimler varmış öncelikle hayırlı olsun .olsundaaa..
    '' siz siz olun sakın fransız almayın '' diye 20 haziran da sayfa açan sen değilmiydin arkadaş buda sayfan değilmi http://forum.donanimhaber.com/m_50086598/tm.htm

yanlış anlamazsan merak ettiğim bi kaç şey var

--Nasıl oluyorda 20 hazirandaki görüşlerin 19 temmuzda yani bir ayda çabucak değişiveriyor Fransız alıveriyorsun
    --2011 model yerli alıp nasıl oluyorda üstüne basa basa fransız ithlal diye millete feyk atmaya çalışıyorsun ,ya da daha aldığın arabayı bilmiyorsun
    --yok milleti kandırmadım diyorsan o zaman 19 temmuzda aldığın araba ile aynı gün nasıl 1 ay kullandında görüş bildirdin
    --bu engin ve doğru bilgilendirmelerinle !!! '' süspansiyonları focus a göre daha kötü ,kullanırken kendimi clio da hissettim '' gibi yorumların da ancak 20 hazirandaki tutarlılığın kadardır

sana iyi saçmalamalar diliyor kendi haline bırakıyorum .dahada bu sayfaya tek noktayı dahi bırakmam ..
    YUHHH BEE.. YUHHH.. ULAN NE KADAR DÖNEK VE BİR OKADARDA YALACI İNSANLAR OLDUGUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜM.. FRANSIZ ARABASI ALMAYIN DEMEKLE OLMUYO KARDEŞİM KENDİNİ BUNCA İNSANDAN DAHA AKILLIYMIŞSIN GİBİ GÖSTERİYOSUN.. BİDE ÜSTÜNE GİDİP TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALIYOSUN. ANLAŞILAN YALAMAYI SEVİYOSUN.. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara48

YUHHH BEE.. YUHHH.. ULAN NE KADAR DÖNEK VE BİR OKADARDA YALACI İNSANLAR OLDUGUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜM.. FRANSIZ ARABASI ALMAYIN DEMEKLE OLMUYO KARDEŞİM KENDİNİ BUNCA İNSANDAN DAHA AKILLIYMIŞSIN GİBİ GÖSTERİYOSUN.. BİDE ÜSTÜNE GİDİP TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALIYOSUN. ANLAŞILAN YALAMAYI SEVİYOSUN.. :)))

Alıntıları Göster
    Gece gece iyi güldüm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Gece gece iyi güldüm :D

Alıntıları Göster
    adam üyeliğini sildi herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakgul

adam üyeliğini sildi herhalde

Alıntıları Göster
    Mégane II kullanıcısı olarak Fransız aracı alınmaması taraftarıyım. Fakat olay satın almaya geldiğinde insan "duygusal" davranabilir. Boşline bir VW Golf alacağına gidip Mégane III 1.5 DCi Dynamique alabilir insan. Elde para olunca daha iyi seçenekleri daha uygun fiyata almak isteyebilir.

Şahsen ben de öyle düşünerek 2004 Mégane II 1.6 Dynamique aldım. Şimdiki mantığım olsa 1-2 bin lira daha verip şu anki aracıma göre oldukça boş da olsa Honca Civic ES alırdım. ES en full versiyonu fakat Dynamique ile arasında dağlar var donanım olarak.

Zaman şunu gösterdi; herşey donanım demek değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Mégane II kullanıcısı olarak Fransız aracı alınmaması taraftarıyım. Fakat olay satın almaya geldiğinde insan "duygusal" davranabilir. Boşline bir VW Golf alacağına gidip Mégane III 1.5 DCi Dynamique alabilir insan. Elde para olunca daha iyi seçenekleri daha uygun fiyata almak isteyebilir.

Şahsen ben de öyle düşünerek 2004 Mégane II 1.6 Dynamique aldım. Şimdiki mantığım olsa 1-2 bin lira daha verip şu anki aracıma göre oldukça boş da olsa Honca Civic ES alırdım. ES en full versiyonu fakat Dynamique ile arasında dağlar var donanım olarak.

Zaman şunu gösterdi; herşey donanım demek değil...

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Supreme99

Alıntıları Göster
    iyi dilekleriniz teşekkür ederim. bir kaç arkadaşın yorumu içinde onlara acıyorum çünkü acınacak durumdasınız gidin de babanızın arabasıyla oynayın burada dalga geçeceğinize
  • quote:

iyi dilekleriniz teşekkür ederim. bir kaç arkadaşın yorumu içinde onlara acıyorum çünkü acınacak durumdasınız gidin de babanızın arabasıyla oynayın burada dalga geçeceğinize

Alıntıları Göster
    2011 sıfır,Megane HB Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg araç için bayi 49,500 TL fiyat veriyor daha ucuz fiyat bulabilir miyim, ayrıca Premium Paketli araç mı alayım nedersiniz ? Birde Megane HB Sport Edition 1.5 dCi EDC 110 bg daha ucuz fiyatı var 2000 tl kadar bu araç ile Privilège arasında donanımsal çok mu fark var ilginiz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: drener

2011 sıfır,Megane HB Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg araç için bayi 49,500 TL fiyat veriyor daha ucuz fiyat bulabilir miyim, ayrıca Premium Paketli araç mı alayım nedersiniz ? Birde Megane HB Sport Edition 1.5 dCi EDC 110 bg daha ucuz fiyatı var 2000 tl kadar bu araç ile Privilège arasında donanımsal çok mu fark var ilginiz için teşekkürler

Donanım alma araba al demişler

Sport Edition düşük bir donanım seviyesi değil. 2000 TL için düşünülebilir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: drener

Donanım alma araba al demişler

Sport Edition düşük bir donanım seviyesi değil. 2000 TL için düşünülebilir derim.

Alıntıları Göster

megane 3 ile ilgili test videosunu düzenledim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.