Şimdi Ara

Megane 2 vites sorunu (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model megane II otomobilim var 106.000 km'de 2-3 ay önce sinyal veriyordu baskı balata bitiyor diye

her neyse 30 dk önce aracı calıstırdım. Yagın yükselmesi falan bekledim her neyse geri vitese taktıgımda sorun yok gibiydi fakat

sonra 1 vitese geçiremedim. aynı şekilde 1,2,3,4'ü vitesleri kullanmadım 5 vitese geçiyor fakat sol tarafa vites'in hiçbir hareketi yok Kastamonuda yaşıyorum

dışarası cok soguk ve karlı acaba donma gibi bir olasılık varmıdır eger öyle bişi varsa napmamı önerirsiniz

şimdiden teşekkür ederim.

• Acil..!
  • O kadar kişi bakmış cevap yazan yok mu ?
  • Teknik bir konu anlayan yada başına gelmiş olan yazacaktır.Acil şifalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

Teknik bir konu anlayan yada başına gelmiş olan yazacaktır.Acil şifalar

sağolasın.
  • ah arkadaşım bu kmye gelmiş 2-3 aydır haber veriyordu diyorsun niye bekliyorsun debriyaj balatası bitmiş inşallah volanta zarar vermemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

ah arkadaşım bu kmye gelmiş 2-3 aydır haber veriyordu diyorsun niye bekliyorsun debriyaj balatası bitmiş inşallah volanta zarar vermemiştir

Ne güzel demissin valla bide bu olayı babama anlatmak var işte bişiler vermeden alabilecegini zannediyor fakat yanılıyor. 2-3 ay öncesinden beri diyorum fakat anca şimdi aklı başına geldi. o kadar söylememe ragmen dinlemedi eger volantada zarar geldiyse 2000 lira masraf kendi etti kendi buldu yapıcak bişi yok cok sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.