Şimdi Ara

megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gün megane 2 aracıma amerikan park ve xenon uygulaması yaptırdım gerçekten ışığı çok güzel fotosunu ekliyorum size danışmak istediğim bir konu var park ampül kısmını seramik tabanlı dipsiz led ile uyumsuz oldu diyerekten söktük oraya turuncu lamba mı alsam beyaz mı yada led beyaz yada turuncu mu siz hangisini önerirsiniz lambanın ışığıda kuvvetli olursa iyi olur arkadaşlar şimdiden vecaplarınız için teşekkürler.

• arkadaşlar bu arada aracımdaki amerikan park ampülü jdm markahttp://www.sanalpazar.com/Nissan-Juke-Amerikan-Park-Sinyal-Modulu-Jdm__isp5556408 bundan baya güçlü yanıyor tavsiyeleriniz buna uygun olursa sevinirim
  • up
  • Ben olsam park takmazdım. Çok güzel olmuş bu arada. Aracınız sanırım makyajlı kasa, mercek zaten mevcuttu sadece xenon ampulu taktınız doğru mu ?
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    hocam araç 2006 privilage modeli mercek mevcuttu valeonun kaliteli merceği vardı üzerinde bende m tec marka 150 tl ye aldığım balast ve xenonları taktırdım sadece ampül olarak takılamıyor hocam eski ampülleri halojendi mecburen tamponda indi hocam
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Yalnız amerikan park modülüne ve sinyal ampulüne dikkat edin, fazla ısınıyorsa bir süre sonra etrafında erime, buğu ve yanık oluşabilir.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.hocam ampül kaliteli ve fazla ışık yayıyor diye aldım osramın jdm markasıymış galiba ama umarım öyle birşey yapmaz ben bu gün bi dokunayım yinede fazla ısınıyormu diyerekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parkları turuncu yap bence. Ayrıca şunu belirteyim. Çamurluk sinyallerinin ampulünü led yap. Çünkü benim sinyaller erimişti sıcaktan. Şuan turuncu sinyal + led kullanıyorum.
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Genel olarak amerikan park ampulleri ısınıyor hocam. Mutlaka kontrol edin farı. Ayrıca modülde ısınıyor onuda kontrol edin, modül diğer kablo ve plastik parçalardan uzak bir yerde olsun.

Benim aracımdan bir fotoğraf.

• Öncelikle şunu belirmek isterim takılan amerikan parkta ampul ısınması olmaz neden olmaz derseniz eğer, amerikan park modunda 5w sinyal modunda 21w ışık vermektedir.
    Yani sabit yanarken ışık şiddeti düşüktür.
    Birde Ampuller osram diadem.
  • parkları turuncu yapsam iyi olacak gibi hocam polisler dadanmasın bu sefer çok severler böyle ışıklı arabaları cezası mezası yoktur umarım
  • acypower A kullanıcısına yanıt
    ampüller kaliteli cidden hocam ışık şiddetide çok iyi gerçekten.sıkıntı çıkarırsa sökerim bunları ama osram bunu düşünmüştür zaten dediğiniz gibi
  • hayırlı olsun. takmışsın xenonu, hiç haber vermiyorsun.

4300k ve 6000k aldın değil mi?

edit: park lambası tavsiye etmem bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 12 Haziran 2014; 21:49:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acypower

Öncelikle şunu belirmek isterim takılan amerikan parkta ampul ısınması olmaz neden olmaz derseniz eğer, amerikan park modunda 5w sinyal modunda 21w ışık vermektedir.
    Yani sabit yanarken ışık şiddeti düşüktür.
    Birde Ampuller osram diadem.

Söylediğiniz gibiyse sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

parkları turuncu yapsam iyi olacak gibi hocam polisler dadanmasın bu sefer çok severler böyle ışıklı arabaları cezası mezası yoktur umarım

Hayir canim olurmu oyle sey. Mavi yesil taksan neysede turuncu sorun olmaz. Olmamali yani

• Umut T. kullanıcısına yanıt
    evet hocam taktım en sonunda yerin dibine batsın halojenler emi bu gün parklardan söktüğüm dipsiz ledleride plakalığa taktım yarın fotoda eklerim sen ne diyosun dostum amerikan park olayına turuncu ampül mü alsam
  • iki taraflı turuncu olcak yakışırmı diosun hocam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

iki taraflı turuncu olcak yakışırmı diosun hocam yani

Benim turuncu. Resmini cekip gosteririm usta

• Umut T. kullanıcısına yanıt
    bu arada senin araçta dehşet olmuş hocam şuan üstündekiler 6000 değilmi ? 6000k aldım şuan takımını 150 tl ye denk getirdim gittigidiyordan mtec aldım artık %10 hediye çekim vardı.4300 k yı kışa yakın sipariş vercem diye düşünüyorum şuan aydınlatması iyi yağmur yok 2 gündür bakalım yağmurda test edemedim ama boom garagedeki arkadaş göstermez dedi dediği gibide olcak sanırım kesin alacağım afyonda şart ya ilkim berbat.bide hocam sende amerikan park var gibi duruyor ama park lambası ile sinyaller aynı anda yanmıyor nasıl oluyor o
  • çok iyi olur hocam hora geçer
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.