Şimdi Ara

megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denedim zamanında ama fotoğrafı yoktu yanlış hatırlamıyorsam. neyse; bence yakışmıyor. garip oluyor böyle turuncu bir yoğunluğun arasında odaklı beyaz ışık.
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    eyvallah. onun için devre vardı ama şu an sadece amerikan park var. 12 volt röle vs. ile yapılabilir parklar ve sinyaller arasında o tarz bir şey.

yağmurda pek bir şey beklememek lazım 6k fardan.
    hafta sonu afyon'daydım ben de. 48 saatin dönüşün son 200-250 km'si -2 saat- hariç yağmurluydu.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    o parklar nolacak o zaman hocam boşmu kalsın sence
    röle olayını duymuştum hocam keşke bende yaptırsaymışım.afyon iklim olarak değişik bi memlekettir hocam ben orda öğrenciyim 4 gün oldu döneli 4300 k şark hemde güzel bir sis ampülüyle beraber 6000k yı hertürlü yer o iklim o yüzden 4300 e mutlaka dönecem
  • Nereye yaptırdınız bende scirocco aracıma mercek uygulaması yaptırmak istiyorum da
  • berkecelik B kullanıcısına yanıt
    boom garage ye yaptırdım hocam işçilik ve sohbet çok iyiydi.ankarada etlik de iş yerleri
    tamponu tamamen indirmek gerekmiyor aslında. öne doğru eğebilecek şekilde vidaları bırakıp, farları alabilirsin aslında. elin yatkın değilse de elektronikçiler yapar. plakalıkların, iç tavanlar ve kapı içleri ne alemde? konu açmışken hepsi çıksın aradan. iç ambiyans aydınlatması da yapabilirsin; madem satmayacaksın.

megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 13 Haziran 2014; 3:15:40 >

hocam tam üstüne bastın şuan senin aracın sanırım fotoda gördüğüm.ne yazıkki komple tamponu indirdik senin önceki fotonda görmüştüm öne doğru salıp alınabildiğini ki alınabilir dediğin gibi.içerdeki polen filtresinin oradaki aydınlatmayı nasıl yaptın anlatırmısın hocam bide gaz pedallarının oradakileri hangi tip ampül kullandın ve hangi renk konsolla birebir uyumlu çünkü
    vites kolunun altına elini sokarsan, şerit led yerleştirebileceğin birer yer görürsün her iki tarafta ama ortasında kesilmesi gereken bir yer var. kesilmesi lazım çünkü o varken led uzaktan bakıldığında görülüyor dışarıdan. kapıyı açınca ''apaçi mode on'' denebilir yani hakkında , bu yüzden kesmek gerekiyor. ayak aydınlatmaları için yer bulunur zaten.

renk ise sıcak beyaz. normal 4300k gibi değil ama h7 4300k gibi biraz. uyum ise harika dediğin gibi.

led sayılarını şu an hatırlamıyorum ama yapacağın zaman yazarsın, bakarım ben de. miktar önemli.

megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye

• kesilmesi gereken yer, ilk fotoğrafta el sallıyor.
     megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye

edit: yapıştırmayı japon yapıştırıcısı ile falan yapma bu arada. çok kuvvetli olmasın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 13 Haziran 2014; 23:19:56 >

hocam peki aklıma takılan şu nasıl elektrik verdin ledlere yapacağım zaman mutlaka yazacağım buraya yada pm atarım?
    çakmaklıktan falan alınır, orası kolay.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba ben megane 3 aracıma amerikan park sinyal modülü yaptırıcam yanlız bunu aracın kendi gündüz farına yaptırmak istiyorum.
    aracın parklarına bağlı olucak.
    bu çift duylu ampüllerle yapılanlardan modül olmayacak....bunu yapmak için ne malzeme gerekir elektirikçiye anlatsam anlarmı bu sistemden
    (not:araç yerli gündüz farının tesisatı yok.)
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • 6gggg6 6 kullanıcısına yanıt
    hocam fikrinle ilgili nette bi fotoğraf falan varsa paylaş yardımcı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

hayırlı olsun. takmışsın xenonu, hiç haber vermiyorsun.

4300k ve 6000k aldın değil mi?

megane 2 mercekli xenon ve amerikan park ve park lambası tavsiye

edit: park lambası tavsiye etmem bu arada.

plakalık lambaları beyaza dönmüş muhtemelen led
    peki arıza lambası yakıyor mu içeriden.

birde bende amerikan park merakı yok fakat normal park ampulleri daha bir turuncu yansın istiyorum.
    bu da içeriden arıza lambası yaktırır mı?

• nadirgurece kullanıcısına yanıt
    plakalık yada amerikanlar arıza lambası yakmaz emin olabilirsiniz
  • arr 6000k xenon bana yetersiz geldiğinden sanırım 4300k ya dönüş yapacağım yorumlarınızı bekliyorum araçta amerikan park var yakışırmı dersiniz ?
  • Merhabalar
    Megane 2 mercekli fara ben de xenon taktırdım. 8000 K taktılar. Far ayarı da yapıldığı halde sanki havayı aydınlatıyor. Hatta sanki karşı tarafın gözünü alacakmış gibi. 4300 K H7 var mı?
    Taktırırken ısrarla 8.000 K takalım dedi usta
  • faithless1905 F kullanıcısına yanıt
    far ayarını kendin yapabilirsin yıldız uçlu bi tornavida al kaputu aç farların üstünde derinde 2 tane vida var bi duvara çek arabayı gece sağa sola bükerek indir kaldır başkasına götürme boşa serviste bile yapamıyorlar doğru düzgün kendin yap.bende 4300k taktırdım ama şansıma mercek kararmış renkler farklı farklı çıkıyor tam verim alamıyorum ne yazıkki forumdan xenon mercek adlı kullanıcı getiriyor gittigidiyorda dükkanı var satıcının ismi butcher hem çok ilgili hemde çok güvenilir tavsiye ederim
  • peki 8.000 k yı değiştirmemi tavsiye eder misin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.