Şimdi Ara

MEGANE 2 İÇİN SES SİSTEMİ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle oto ses sistemlerinden pek anlamadığımı söylemek istiyorum. megane 2 dynamic modeli var bende. önde 2 hoparlör ve tweeter var. buna ilave olarak arkaya 2 hoparlör daha almak istiyorum. istediğim şey çok abartı ses değil. teybi değiştirmeden ve woofer almadan biraz basslı sağlam bir ses alabilirmiyim? eğer alabiliyorsam önerceğiniz hoparlörler nelerdir? piyasa fiyat aralığı aşağı yukarı nedir? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.

• bu arada bütçem 300 ytl kadar. birde yazıları okudukça amfi olayı çıkıyor karşıma. soruma birde şunu ekleyeyim 300 ytl'ye woofer+ amfi+ 2 hoparlör alsam ne önerirsiniz? bu durumda teybide değiştirmemde gerekli mi? biraz karışık ve bol denklemli sorular sordum ama bu kardeşinize yardımcı olursanz çok mutlu edersiniz beni.
  • yok mu bi tavsiyesi olan. biz yıllarca ses sistemleri bölümünde olsun tercihlerde olsa yüzlerce kişiye yardım ettik.neyse yinede teşekkür ederim. kolay gelsin herkese.
  • wala dostum 300 liraya bunların hepsi çok zor bu paraya adam gibi iki takım hoparlör al seni tatmin eder wofer anfi olayına girersen 600 700 den aşağı kurtarman zor kablolar kabin işcilik derken cok paran gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

wala dostum 300 liraya bunların hepsi çok zor bu paraya adam gibi iki takım hoparlör al seni tatmin eder wofer anfi olayına girersen 600 700 den aşağı kurtarman zor kablolar kabin işcilik derken cok paran gider

300 lira aslında bilmeden söylediğim bir fiyattı. daha çıkabilirim. 600 ytl kadar çıkarım sorun değil. sanırım teybinde değişmesi gerekiyormuş. amfi olayına girersek desteklemezmiş. peki bu fiyata bişeyler önerebilirmisin?
  • @trsmach abicim bir zamanlar ben de takılmıştım ses sistemleri bölümünde belki hatırlarsın beni..Gerçekten elimden gelen bişey olsa yardım etmek isterdim sana...
  • baştan söyliyim arabanın orj hop.leri hiç bi işe yaramaz. orjinal teybe takılı kalsınlar

jbl cs 60.4 4 kanal amfi -------------------180 ytl
    1 takım hertz dsk165 arkalara ------------100 ytl
    jbl gt4 30cm subfoower---------------------150 ytl
    2 adet çevirici (orj. teybe taklcagı için)--- 25ytl
    işçilik ve kablolama -------------------------100ytl

toplamda 555 ytl
    en hesaplı sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 ses sistemi önerileriniz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

@trsmach abicim bir zamanlar ben de takılmıştım ses sistemleri bölümünde belki hatırlarsın beni..Gerçekten elimden gelen bişey olsa yardım etmek isterdim sana...

düşünmen yeter sağol kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

baştan söyliyim arabanın orj hop.leri hiç bi işe yaramaz. orjinal teybe takılı kalsınlar

toplamda 555 ytl
    en hesaplı sistem

aradığım şeyi özetlemiş gibisn teşekkür ederim. peki önerdiğin bu sisteme birde teyb eklesek seste bariz fark olurmu?
  • en hesaplı sistemi audocu sölemiş
  • orijinal hoparlör ve teyibe dokunma, sadece mono bir amfi ve subwoofer ile gayet tatminkar bir ses elde edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

quote:

baştan söyliyim arabanın orj hop.leri hiç bi işe yaramaz. orjinal teybe takılı kalsınlar

toplamda 555 ytl
    en hesaplı sistem

aradığım şeyi özetlemiş gibisn teşekkür ederim. peki önerdiğin bu sisteme birde teyb eklesek seste bariz fark olurmu?

pioneer 3950 eklersek + 200 ytl fark eder hemen hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

quote:

toplamda 555 ytl
    en hesaplı sistem

hocam benim konuya da bir el atarmısınız acaba kimse yardımcı olmuyor megane 2 sedan aracıma düşünüyorum bin-1200 tl ye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

quote:

toplamda 555 ytl
    en hesaplı sistem

hocam benim konuya da bir el atarmısınız acaba kimse yardımcı olmuyor megane 2 sedan aracıma düşünüyorum bin-1200 tl ye kadar

konu linkimhttp://forum.donanimhaber.com/m_86007646/f_//tm.htm#86007646

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.