Şimdi Ara

2+1 ses sistemi önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum maximum 170 ytl verebileceğim bir 2+1 ses sistemi önerebilirmisiniz.

CREATIVE I-TRIGUE 3400
    LOGITECH Z4 40W 2.1
    PHILIPS SPA9300 2+1
    PHILIPS MMS430 2+1

bunlardan hangisi veya sizin tavsiye ettiğiniz model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 30 Eylül 2007; 16:06:46 >

• 2 si arasında philips tabiki de. ama philips in bassı son sese yaklaştıkça boğuluyo. sanki tahta kırılıyomuş gibi bide ses geliyor. z4 ise tam bir para tuzağı görsel ama ses kalitesi berbatdır. ben sana bunlardan başka altec lansing mx5021 yada KLIPSCH Personal Audio Products ProMedia Ultra 2.0 i öneririm.

http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=show&pid=16522&k_id=1551

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaramazan -- 30 Eylül 2007; 12:12:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

2 si arasında philips tabiki de. ama philips in bassı son sese yaklaştıkça boğuluyo. sanki tahta kırılıyomuş gibi bide ses geliyor. z4 ise tam bir para tuzağı görsel ama ses kalitesi berbatdır. ben sana bunlardan başka altec lansing mx5021 yada KLIPSCH Personal Audio Products ProMedia Ultra 2.0 i öneririm.

170 ytl sınır var

PHILIPS MMS430 2+1 Nasıl ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 30 Eylül 2007; 12:17:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KgForce

quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

2 si arasında philips tabiki de. ama philips in bassı son sese yaklaştıkça boğuluyo. sanki tahta kırılıyomuş gibi bide ses geliyor. z4 ise tam bir para tuzağı görsel ama ses kalitesi berbatdır. ben sana bunlardan başka altec lansing mx5021 yada KLIPSCH Personal Audio Products ProMedia Ultra 2.0 i öneririm.

170 ytl sınır var

PHILIPS MMS430 2+1 Nasıl ??

arkadaşım bu sefer lg gibi bir takıntım yok monitor forumundan hatırlarsın beni:).Ama gerekten mms430 hakkında olumlu ve olumsuz çok yorum okudumOolumsuz yorumların başında ise bass lar vardı onun için tavsiye etmiyorum.Bence 2.1 alacaksan müzik içinse creative in trigue serilerine yonelmelisin

• Philips MMS 430 un berrak bir sesi var. %50 leri gecmezsen gayet iyi performans alırsın. ama hemen bozuluyo bu seri. dikkatli kullanmaz lazım.
    ayrıca Altec Lansing FX4021 ı da öneririm.
  • exa da I-Trigue var.. hoparlör satın alma rehbernde de incelenmiş bir cihaz. bi bak ona da
  • quote:

arkadaşım bu sefer lg gibi bir takıntım yok monitor forumundan hatırlarsın beni:).Ama gerekten mms430 hakkında olumlu ve olumsuz çok yorum okudumOolumsuz yorumların başında ise bass lar vardı onun için tavsiye etmiyorum.Bence 2.1 alacaksan müzik içinse creative in trigue serilerine yonelmelisin

evt mms 430 zaten elemiştim. trigue nin "CREATIVE I-TRIGUE 3400" modeli nasıl acaba?
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd60054

bu linkteki ses sistemi Philips SPA9300 den daha iyi performans verir mi yani ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    7 yıl önce açıldı
    5+1 Ses sistemi tavsiyesi olan ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem sınırın 170ytl o zaman sana en iyi seçenek olarak microlab pro yu öneriyorum.Gerçeten fiyatına göre inanılmaz bir ses kalitesi ve gücü var son seste bile bozulma yapmıyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd7869
  • quote:

"Madem sınırın 170ytl o zaman sana en iyi seçenek olarak microlab pro yu öneriyorum.Gerçeten fiyatına göre inanılmaz bir ses kalitesi ve gücü var son seste bile bozulma yapmıyor

öneri için tşkler. ama öyle değilde daha çok subwoofer ayrı yani lcd yanında falan duracak kolonlar lazım :)

"CREATIVE I-TRIGUE 3400" hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 30 Eylül 2007; 15:32:54 >
  • Eğer bol derin basslı rap r&b yada techno gibi müzik türleri dinlemiyorsan.Creative i-trigue 3400 seni tatmin edecektirEğer basss ağırlılkı müzik dinliyorsan logitech x230 u önerebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 30 Eylül 2007; 15:07:41 >
  • hem rap hemde techo dinliyorum yani derin bass benim için önemli.

logitech x230 dikkatımı çekti yorumlar olumlu bu "CREATIVE I-TRIGUE 3400" de aklımı karıştırdı acaba kullanan arkadaşlar var mı "mysite" sen ne diyorsun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 30 Eylül 2007; 15:25:01 >
  • o zaman senin tercihin x230 dan yana olmalı çünkü i-trigue ler daha çok mid ve tiz ağırşıklı bir sistem bassları techno tarzı müziklere uygun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KgForce

hem rap hemde techo dinliyorum yani derin bass benim için önemli.

logitech x230 dikkatımı çekti yorumlar olumlu bu "CREATIVE I-TRIGUE 3400" de aklımı karıştırdı acaba kullanan arkadaşlar var mı "mysite" sen ne diyorsun??

kullanmadım hatta x230 kullanuıyorum kesinlikle trigue al eğer x230 alırsan pişman olursun soyleyim ne bakımdan pişiman olursun derssen basslar tizleri ezip geçiyor basslar gürltülü ayrıca orta karar bi sistemdir 230 bence trigue hiç pişman olmassın ama alm teknolojisi var 3600 trgiue de onu terchi et bence ama 3400 de çok iyidir.
  • quote:

kullanmadım hatta x230 kullanuıyorum kesinlikle trigue al eğer x230 alırsan pişman olursun soyleyim ne bakımdan pişiman olursun derssen basslar tizleri ezip geçiyor basslar gürltülü ayrıca orta karar bi sistemdir 230 bence trigue hiç pişman olmassın ama alm teknolojisi var 3600 trgiue de onu terchi et bence ama 3400 de çok iyidir.

saol bende böyle bir yorum bekliyordum saol mysite... anti-lg ci
  • Bende x-530 kullanmıştım bi ara şimdi pro1 kullanıyorum sana önerim pro1.
  • Microlab pro1 i bende önerdim ama arkadaş sub ve lcd yanına konulacak uydu biçiminde istiyor.Ben olsam görünüşe değil ses kalitesine bakarım bu yönden de o fiyat aralığında alınabilecek en iyi sistem olarak görüyorum.Sen yine de bir düşün derim microlab pro1 iKgForce arkadaşım sen techno rap tarzı müzik dinliyorum dediğin için ben sana x230 u önerdim i-trigue yerine.Tabiki son karar senin
  • Almadan önce dinlerse pro1 i seçiceğine kuşkum yokBen alırken hiç aklımda yoktu, x-540 ve ı-trigue 3400 bakmaya gittim pro1 aldım geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 30 Eylül 2007; 16:40:17 >
  • arkadaşlar 2.1 sistemler film izlemek için uygun değilmi? yerim müsait olmadığı için 2.1 sistem düşünüyordum da kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: boztorgay

arkadaşlar 2.1 sistemler film izlemek için uygun değilmi? yerim müsait olmadığı için 2.1 sistem düşünüyordum da kafam karıştı

Çevresel sesten mahrum kalırsın ama patlama efekleri gibi efekelri aynı verimllikte alırsın.Yerin yoksa 2.1 al derim kasma boşuna sonra dert oluyo başına 2.1 istiyosun.
  • z4 iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.