Şimdi Ara

Megane 2 HB Ücret, Donanım ve Araç Hakkında Bana Önerebilecekleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-30-binde-bir-karis-boya-renault-megane-1.4-authentique-149287354/detay/

Bu ilandaki aracı 19-20 arasına alabilirsem almayı düşünüyorum. Sanırım araç yatmış, bu yüzden triger değişmiş yıldan dolayı. Aracın neredeyse yılda 4 bin kilometre kullanılmış olması sorun oluşturur mu sizce? Kilometre düşürülme ihtimaline karşı expertizden, tanıdık reno ustamızdan ve motor testinden geçiririm zaten almadan önce, lütfen gerçek 30000 km olduğunu varsayarak cevaplayın.

Bu araçta görebileceğim problemler nelerdir? Megane II'nin bir sürü kronik sorunu var, hepsine maruz kalır mıyım? :)

Bir de fiyatı nasıl size göre? Başka alternatifler var mı kafanızda önerebileceğiniz, 20 üstüne çıkmadan? 2005'in altına inmek istemiyorum model olarak, onun dışında araç garip Symboller gibi araçlar dışında farketmiyor. :)

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6CE7B85 -- 10 Ocak 2014; 14:42:45 >

• cev-up
  • sağlam expertiz yaptırdıktan sonra sorun olmaz ama 1.4 lerden kimse memnun değil bir tanıdık sıfır alıp satmış bende bu tip araç baktığımızda için onunla konuştum hic bulaşma kasa ağır kalıyor falan dedi 1.6 bak demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb alacaksınız madem, ne kadar temiz olursa olsun, baz donanım almayın derim. expression bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Km orjinal ise kaçırma,alınır.Sedan versiyonuna göre hb için 1.4 ün zorlanacağını pek sanmam.Bakımlarını eksik etmezsen 100.000 km ye kadar seni üzmez,sonrası malum.
  • Hb, 1.4 , Authentique.

Ben olsam tercih etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.