Şimdi Ara

Megane 2 dizel yakıt ışığı sönmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakıt ışığı yanar yanmaz hemen petrol ofisine girdim. 10 tllik eurodiesel aldım. Normalde hep böyle yapınca sönerdi ışık sönmedi ibre kıpırdamadı. Yetmedi mi diye düşünerek bir 10 tllik daha koyduk gene ibre kıpırdamadı ışık sönmedi. Yol bilgisayarı gidebilecek mesafeyi de göstermiyor. Nedeni ne olabilir acil yardım lütfen.

• depo şamandırası bozuk olmasın..
  • konularda araştırma yaptım.TEST modu durumu çözer yazmıslar.Hemen aşağıya indim.Daha yeni denedim ve çok şükür sorun giderildi.
    Sorun Şamandıradan Değilmiş...
  • Böyle durumlarda Mode Test yapmanız sorunu çözücektir. Çalıştırırken yol bilgisayarı tuşuna basarak + start çalıştırıyoruz ve teste başlıyor 30 sn veya 1-2 dk sonra gösterge üzerindeki siyah çubuğa basarak Testi kapatıyoruz
    (Sorunu çözmüşsünüz başkasıda bu sorun nedeniyle konuya girebilir bilgi amaçlı yazdım ) 250 ile hız resimleri atan arkadaşlar genelde Mode Test'de çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 8 Eylül 2012; 1:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Böyle durumlarda Mode Test yapmanız sorunu çözücektir. Çalıştırırken yol bilgisayarı tuşuna basarak + start çalıştırıyoruz ve teste başlıyor 30 sn veya 1-2 dk sonra gösterge üzerindeki siyah çubuğa basarak Testi kapatıyoruz
    (Sorunu çözmüşsünüz başkasıda bu sorun nedeniyle konuya girebilir bilgi amaçlı yazdım ) 250 ile hız resimleri atan arkadaşlar genelde Mode Test'de çekiyor

+1 Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.