Şimdi Ara

megane 2 cd mp3 çalarda uyumsuzluk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 2 hb aracım da kasetçalar vardı gittigidiyordan 2. el bir orjınal cd mp3 çalar aldım koduda geldi yanında fakat soketlerini bagladıgım zaman makina açmadı bıle teyp çalışır durumda ne yapmam lazım acaba

• makina açmadı derken tam olarak ne demek istedin;teyp hiç çalışmadımı yoksa teyp çalıştı konsolda gözükmedimi?
  • teyip hiç çalışmadı ama ışıkları yandı söndü konsolda gözükmedi teyipçi kontrol etti giriş cıkışlarını ölçtü felan bişeyi yok dedi
  • attığın pm de söylemişsin soketler uymadı diye,bunlardan kaynaklanan bir sorun olabilir,şimdi sen en yakın tesisatçıya gidip kabloların ucundaki soketleri keserek sadece kablolarla bağlamasını söyleyeceksin..ancak bu şekilde çalıştırabilirsin..
  • ISO soketi taktir oyle dene bakalim

Bende pioneer aldim pioneer teybimde kablolar ciplakti soket yyoktu ucuna iso soketi taktirip araca bagladim mis gibi oldu
  • Servise gitmeyi denesen ?
  • arkadaşlar ben sonunda öğrendim problemi orjinal megane 2 nin mp3 çalarları 2006 modellere uyumluymuş benım araç 2004 o yüzden çalışmıyomus herkese tşk ler satıcaz artık başka bişi ayarlıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d aux usb sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.