Bildirim
megane 2 cd mp3 çalarda uyumsuzluk sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
makina açmadı derken tam olarak ne demek istedin;teyp hiç çalışmadımı yoksa teyp çalıştı konsolda gözükmedimi? -
teyip hiç çalışmadı ama ışıkları yandı söndü konsolda gözükmedi teyipçi kontrol etti giriş cıkışlarını ölçtü felan bişeyi yok dedi -
attığın pm de söylemişsin soketler uymadı diye,bunlardan kaynaklanan bir sorun olabilir,şimdi sen en yakın tesisatçıya gidip kabloların ucundaki soketleri keserek sadece kablolarla bağlamasını söyleyeceksin..ancak bu şekilde çalıştırabilirsin.. -
ISO soketi taktir oyle dene bakalim
Bende pioneer aldim pioneer teybimde kablolar ciplakti soket yyoktu ucuna iso soketi taktirip araca bagladim mis gibi oldu -
Servise gitmeyi denesen ? -
arkadaşlar ben sonunda öğrendim problemi orjinal megane 2 nin mp3 çalarları 2006 modellere uyumluymuş benım araç 2004 o yüzden çalışmıyomus herkese tşk ler satıcaz artık başka bişi ayarlıcaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X