RenaultMegane 2 Dynamic 2006 model (FAZ I) araca sahibim...
Maalesef herkezin sorunu olan kasetcalar ile ilgili problemim var.Gunumuzde kaset diye birsey yok ama nedense bu araçlar kasetçalar konmus durumda. Cok iyi biliyorum ki Megane 1 lerde bile yurtdısında cd calar mevcut.
Aracın orjinalliği ve de fonksiyonlarının kullanılabilirliği (kumanda ve gösterge) benim için çok önemli.
1)Üzerindeki orjinal kaset çalar (tuner list) çıkarıp yerine Tuner list cd çalar takabilirmiyiz?Yani kaset slotu yerine cd slotlu tuner list cihaz takmamı mumkunmudur?Eğer yanlıs bilmiyor ise Tuner list cd calar makinaları mevcut.Ama nedense takmamıslar.
2)Yoksa bu bahsettiğimin olabilirliği yoktur ve bu sebeple illa ki 6'lı tuner list cd changer alıp radyo-teyp 'in bir alt gozune yerleştirmek zorundamıyım?
Birde bunları nereden bulabilirim.Renault servisi ile gorusmem sonucu kaliteli bir işçilik ve problemsiz sistem elde edebilirmiyim.Cihazların yerine takılmasından sonra tam oturmaması gibi nedenlerle tıkırtı gıcırtı yapması beni çok rahatsız eder.
Bunların dısında önerebileceğiniz bir yol olursa eğer tavsiyelere açığım.
Şimdiden teşekkür ederim
arkadasım benım yurtdısından getırttıgım cd calarım var megane 2 ler ıcın... benim aracım scenıc 2006 model. bende dıgıtal ekranda gostremedı servıs bır turlu.. servıstekı normal megane 2 lerde hıc bır sorun yasamadan calıstırdı... genede bı sıkıntı cıkarsa tamamen ucretı gerı verırım ankara da yım ben eger sıze uyarsa burdan mesajlasalım... fıyatını da uygun verebılırım ne kadar oldugunu bılmıyorum orjınal kutusunda.....
hocam çakmaklığa takılan flash okuyucular onları deneyebilirsin
slm ankara da ersin elektronik var onlarda vardır renault tuner list cd radyo 03123354332