Şimdi Ara

Megane 2 1.5 DCi Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
23.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan altımdaki 2004 ford c max ı satıp az yakan bi dizel megane almaya karar verdim. Araştırmalarıma göre 1.5 dizel 80 bg. olan modeller oldukça az yakıyormuş.26-27 liraya dizel megane km si fazla olmayan kaç model bulabilirim ? ve bu araç hakkında kullanıcı yorumlarını bekliyorum....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megane 2 1.5 dCi: Kapsamlı Bir İnceleme

Renault Megane 2, 2002-2009 yılları arasında üretilen popüler bir kompakt hatchback'tir. 1.5 dCi dizel motor seçeneği, düşük yakıt tüketimi ve güçlü performansıyla bilinmektedir. İşte Megane 2 1.5 dCi hakkında bilmeniz gerekenler:

• Motor ve Performans: 1.5 dCi motor, 80 hp güç ve 200 Nm tork üreten dört silindirli bir turbo dizeldir. Bu motor, günlük sürüş için yeterli güç sağlar ve yakıt ekonomisi sağlar.
    • Yakıt Tüketimi: Megane 2 1.5 dCi, ortalama 5,0 lt/100 km yakıt tüketimine sahiptir. Bu, onu bütçe dostu ve uzun yolculuklar için uygun bir araç haline getirir.
    • Şanzıman Seçenekleri: 1.5 dCi motor, beş ileri manuel veya dört ileri otomatik şanzımanla eşleştirilebilir. Manuel şanzıman, daha fazla yakıt verimliliği ve sürücü katılımı sunarken, otomatik şanzıman rahatlık ve kolay kullanım sağlar.
    • Donanım Seviyeleri: Megane 2 1.5 dCi, Authentique, Expression ve Dynamique olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde mevcuttur. Authentique, temel özellikleri sunarken, Expression ve Dynamique daha fazla konfor ve teknoloji özelliği ile donatılmıştır.
    • Kullanıcı Yorumları: Megane 2 1.5 dCi sahipleri genellikle yüksek yakıt verimliliği, güvenilirlik ve fiyat-performans oranı için olumlu yorumlar yaparlar. Ancak bazı kullanıcılar arka koltuk alanının sınırlı olabileceğinden bahsetmiştir.

Sonuç:

Renault Megane 2 1.5 dCi, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı ve bütçe dostu fiyatı arayanlar için iyi bir seçimdir. Geniş iç mekanı, çeşitli donanım seviyeleri ve iyi güvenilirlik derecesiyle, günlük sürüş ve uzun yolculuklar için uygun bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 100 bin kmden sonra arızaları bitmiyor aracın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5yıl kullandım

Benzinliğin yolunu unutursun

Dpf li dizel alma da istediğin marka modeli al

• 8 yıl kullandım kıyıp satamadım şu an kardeşim kullanıyor. Bendeki 100 beygirlik olandı ve chiptuningden sonra çok zevkli bir araç oldu. Euro 3 motor olduğu için günümüzde yakıt seçmez durumda. Bana şanzıman sorun çıkarmıştı ama genele yaymalı mı bilmiyorum. Benimki 100 000 kmyi yeni geçti. Triger değişimi haricinde pahalı bakımı da olmadı.
  • 2 senedir 1.5 dci 80 hp megane 2 sedan kullanıyorum ve de araç bugün itibariyle galeride satılık durumda :) öncelikle megane alacak olursanız benzinliğin yolunu unutun,çünkü ben unuttum ve kullanlara da öyle olmuştur:) aracı 145 bin kmde aldım şu an 193 bin kmde bir kere ne tekleme ne yolda bırakma ne de rutin bakımlar dışında ekstra masraf çıkarmadı.size aracımı satmak isterdim fakat 200 bine merdiven dayadığından beklentilerinize karşılık vermediğinden teklif dahi etmiyorum.aracımdan o kadar memnunumki satıldığında kesinlikle megane 3 hb 1.5 dci 105 hp alacağım.sizin konunuza dönecek olursak da kesinlikle 100 hplik megane 2 lere ve de privilege donanımlı temiz bir megane 2 bulursanız hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabileceğiniz ve de uzun yıllar memnun kalarak kullanabileceğiniz ömürlük araçlardır.hakkınızda hayırlısını dilerim.
  • Arkadaşım 170 binde megane 2 80 hp 1.5 dci aldı çok memnun saat gibi çalışıyor. Çok az yakıyor Hiçbir sorun çıkarmadı. Baskı balata bile 120 tl parçaları ucuz . Sağlam güvenli araba alın korkmayın en kötü ne olabilir ki bu araçta?

• Hayalimdeki arabadır kendileri,hele 6 ileri şanzımanlı olanı Ufak tefek kapı kolu,tuş soyulmaları dışında kullanıcısını üzmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    5 yıl önce açıldı
    1.5 tdci Vs 1.3 multijet
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane 2 benim yok ama sürekli kullanıyorum.6 vitesli 1.5 dci 100 küsür beygirliği.
    Araba baya seri.Kalkışları,hızlanması falan gayet tatminkar.
    Yakıtı gerçekten çok az.Saatlerce gezip mazot ibresinin hiç oynamadığına şahit olmuştum.
    Kapı kolunda falan soyulma vardı da benim için beni gezdirmesi yeterdi takılmadım
    Otomatik vites benzinli kullandım hiç beğenmedim açıkcası.Dizel düz harika
    Al bence
  • 2yila yakin kullandik denildigi gibi cok az yakiyor. Bizim bi akraba uzun yolda benzin ibresi oynamayinca korkmus ibre mi bozuldu diye sonra ufak bi asagi inmiste rahatlamis...o tarz araclarda km cok olur genelde. Arac zatwn yakmiyor kaba tabirle hela ya bile onla gidiyorsun... parcasi ve bakimi ucuz. Uzmez kullanicisini seride bi arac ayni zamanda

• 2005 yılında ailemize sıfır olarak Megane 2 Sedan 1.5 dci dynamique 80 hp platin gri aracı sıfır olarak aldık.Arac su an 118000 km de ve cok memnunuz. Rutin bakimlar ve ağır bakım dışında bi sag arka kapinin tel kopmasi sebebiyle acilmamasindan yeni kilit mekanizmasi takildi 80 liraya ve motorun cok titreşimli calismaya baslamasindan ötürü eskiyen motor kulagi degisti serviste 200 liraya ve araç sesi, titreşimi ilk günkü haline geldi, sıfır gibi oldu. Yakit olarak ailece devirli kullanmayiz, o yuzden klima acma durumuna gore Adana Şehir içi 4.7-5.1 arası, uzun yolda da 3.8-4.2 arası yakit tuketimimiz var. Sonuc olarak klasik Reno tikirtilari dışında aşırı memnun kaldığımız bir araç. Oyleki, para durumunu ayarlayinca bu arabayi kendime almak icin ailemle söz kestik. Ben alacak duruma gelene kadar satmayacaklar :)

• Araçların bakımlı olup olmamasına göre değişir fakat eşit şartlarda 100 hp'lik modeller daha az yakıyor. 100 hp olanını 184 binde sattık bir sıkıntısı yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Hayalimdeki arabadır kendileri,hele 6 ileri şanzımanlı olanı Ufak tefek kapı kolu,tuş soyulmaları dışında kullanıcısını üzmez.

+1 ayrıca cmaxten konforlu olmaz .

• alıcaksanız 2009 ve üzeri alın, 80 lık motor değilde 85 lik veya 105 lik alın daha yeni revizyon ve euro 4 motordur.
  • Gaziantep şehiriçi 5.5 litre tüketimi var klima kapalı
    Yine uzun yolda klima kapalı 80 kmh sabit hızla 3 litreyle gidersiniz bendeki 90 bin km de 2005 model 1.5 DCI 80 privilege 9 yıldır hiçbir sorun çıkmadı sadece klima gazı değiştirildi gecen hafta tek sorun sanırım kapı kollarının soyulması oda her kullanıcının şikayeti zaten eğer az yakan,masrafsız donanımlı bir araç arıyorsan dizel bir privilege megane al kesinlikle

• yakıt ekonomisi istiyorsanız 80'lik almalısınız 100 beygirlik motor 80'lik ten fazla yakar ama daha iyi gider
    belirttiğiniz fiyata TEMİZ 100'lük privellige modeli bulmak zor ama 80 beygirlik modellerden
    bulabilirsiniz araç olarak çok ekonomik ve masrafsızdır.
  • Tkırtıları dert etmem derseniz geniş ve az yakan aile arabası.
  • Ben tam tersini yaptım, c-max alıp meganeı satılığa çıkardım (düşünürseniz hala satılık, pm atabilirsiniz). Şu an iki araçta bende, sorularınızı yanıtlayabilirim. Şehiriçinde megane, uzun yolda c-max daha iyi. Yakıt olarakta şehiriçinde farkları fazla, megane ekonomik, uzun yolda çok fark etmiyor.
  • 5 sene hb olanını kullandık çok konforlu güzel bir araç hb olan kar çok güzel duruyor sunroof lu olanını tavsiye ederim.

• Öncelikle yorumlariniz icin tesekkur ederim bn kmsini dert etmeyeyim o zmn suan tasinacagim icin bir ay sonra c max imi satip dizel meganelere bakcam c max konforlu ama biraz yakiyor ve Ariza verddimmi masrafi cok oluyor o yuzden dizel meganeye yoneldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 9 Temmuz 2014; 14:19:13 >
  • 2008 2009 full c4 lerde alternatif olabilir. 1.6 110 bg dizel. megane dan az yakar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.