Şimdi Ara

MEGAN SOYULAN KAPI KOLLARINA KESİN ÇÖZÜM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir megane sahibi olarak aynı konudan şikayetçiydim. Arabam 2004 model olduğu için mais i de arasam servislede konuşsam bi sonuç çıkmadı. Bende kendim çözmeye karar verdim ve aklıma bir fikir geldi. Bunu sizinle paylaşmak isterim. Şimdi ! kapı kollarının üzerinde soyulan bir kaplama var. Bu kaplamayı çıkarırsanız zaten siyah olan kapı kolları sıfırı kadar yeni görünecek ve soyulma derdinden kurtulacaksınız. Forumu araştırırken bi arkadaşın bu konu ile ilgili yazdığı yazıyı okudum. Kollarını söküp kaynar suya bırakmış ve soymuş. Bende aynısını yapmak için kapı kollarını sökmeye karar verdim ve aklıma bir fikir geldi. Bu madde tıpkı oje gibi kollarakaplama yapılmış ve ojenin tırnaktan çıkartılmasına yarayan aseton maddesini alıp pamukla beraber kollara sürmeye başladım (sökmeden). Aynı domates kabuğu gibi soyulmaya başladı. baştan birazcık zahmetli gelebilir ama yumuşadıkça daha iyi sökülüyor. Şu an kapı kollarım yenisi gibi ve artık soyulma ihtimali yok. Fakat cam açma ve ayna elektrik düğmesine sürmemeye çalışın onların zemini soyulduğu zaman siyah değil beyza çıkar. Böylece servis derdin de maisten cevap derdinden de kurtuldum. Paylaşmak istedim umarım yararlı olur...

NOT : Aracın içinde aynı kaplama olan ve soyulan bütün yerlere uygulayabilirsiniz... Kolay gelsin!

• Bu kesin çözüm değil dostum kesin çözüm yenisi ile değiştirmek senin dediğin yöntemle çok kötü görünümlü el izi kalıyor kapı kollarının üstünde ve renk olarak çok kötü duruyor diğer taraflardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 27 Ağustos 2010; 9:10:54 >
  • Megane III de kaplama yok çözümü bu.Link te de kaplama yapılmış komple sizce nasıl.

http://www.araba.com/2907516/Renault%20Megane%20II%201.5%20DC%C4%B0%20Dynamique?r=1
  • zevk tabıkı ama bence berbat cok kotu gorunuyo
  • Peki bu kaplama farklı renk olabilirmiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.