Şimdi Ara

Megan 2 lpg taktirmak yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar megan 2 aliyorum kismetse yarin 1.6 benzinli hic lpg takilmamis sizce lpg takmak mantiklimi max 2 yil binerim aylik 850km yapiyorum ortalama,baska aracim vardi 150tl ile cikartiyordum bir ayi bana cok agir gelirmi? en ucuz bana maliyeti 1500tl olucak ne dersiniz ? Arac 2007 1.6 otomatik

Bide malum istanbuldayim % 60 trafige giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 3 Mart 2016; 10:08:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otomatikse şehir içi tüketimi biraz fazla olur,çok iyi işçilik olması koşuluyla obd'li atiker kiti taktırabilirsiniz, lpg bölümünde istanbulda iyi atiker montajcıları var
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Obd ne oluyor ? Bide atiker servicw isigini yakiyormu ?

• 2 yılda lpg masrafını çıkaracak mı o önemli. çıkarmayacaksa boşuna masraf yapmaya gerek yok benzinle rahat rahat kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

2 yılda lpg masrafını çıkaracak mı o önemli. çıkarmayacaksa boşuna masraf yapmaya gerek yok benzinle rahat rahat kullanırsın

Aslinda benim dusuncem o arac daha bugun muayneye girdi lpg takilinca bi muayne daha ortalama 1500 liraya patliycak bana degermi bu parayi vermek ?

• Satmadan maksimum 30 40 bin km yapacaksanız taktırmaya gerek yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Satmadan maksimum 30 40 bin km yapacaksanız taktırmaya gerek yok...

Lakin 50 liraya 100km giderse sehir ici ozaman sikinti demektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

2 sene kullanirim senede 10 bin km yaparim diyorsunuz yapacaginiz kar asagi yukari 3 bin lira olur lpg taktirmasi falan cok sansliysaniz hic sorun cikarmazsa 2000 lira toplam 1000 lira kar etmek icin aracinizi öldürmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

2 sene kullanirim senede 10 bin km yaparim diyorsunuz yapacaginiz kar asagi yukari 3 bin lira olur lpg taktirmasi falan cok sansliysaniz hic sorun cikarmazsa 2000 lira toplam 1000 lira kar etmek icin aracinizi öldürmeyin derim.

Buda var haklisiniz ama lpg li araclara daha cok yöneliyor insanlar taktirmayla ugrasmamak icin yanlismi dusunuyorum

• satarken lpg li olmasından dolayı biraz daha pahalıya satabilmekle beraber hiç lpg takılmamış tercih edenler de oluyor, şahsen ben lpg li kullanacak olsam bile lpg takılmamış araç almaya çalışıyorum
  • Sadece yapacağınız tasarrufu hesap etmeyin, benzinli ile yeni takılmış lpg li araç arasında satarken fiyat farkı olur. Lpg linin piyasası daha yüksektir. Heleki eski nesil Benzinli otomatik lpg siz binilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Sadece yapacağınız tasarrufu hesap etmeyin, benzinli ile yeni takılmış lpg li araç arasında satarken fiyat farkı olur. Lpg linin piyasası daha yüksektir. Heleki eski nesil Benzinli otomatik lpg siz binilmez.

Bekledigim cvp buydu satarken lpg parasi geri gelicek kullandigim yanima kar kalicak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.