Şimdi Ara

Megan 2 BVA marj calışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar umarım aranızda usta megan2 ustaları vardır banada bir fikir söyler.

Megan 2 trıger kayışını degişim yaptırdım bır ustaya .Hıc bır problem yoktu.Neyse aklımda yaglı kasnak vardı triger degişimden sonra Bir daha yanına gittim aldıgım Yen yaglı kasnak (acı kaydırıcı kasnakda denıyor) onu takarmısın dedim tm deyim taktı.Taktıkdan sonra marja basarken sankı araba tutuk marsa basmaya başladı.Zorlanıyordu marş alırken neyse marşa baktır dedi.Marj motorunun kömürü degişti .Cık yıne aynısı marja masdıgımda sankı surtme sesi gelıyor.Neyse Trıgerı yaglı kasnagı degişim yapan ustaya gittim yıne aynısı dedim marj motorunun kömürleri degişti olmadı.Bellki yaglı kasnak fabrıkasyon hatalıdır deyip Eskı problemsiz olan yaglı kasnagı yerıne tak dedim. Neyse eskı problemsız yaglı kasnagı taktı yine degişim olmadı marja basarken zornanıyor araba .Diceksınızki sentede degil araba .Senteye almak ıcın motorun bogaz kelebegın orda 2 tane yuvarlak bırı kucuk olan yuvarlak plastıgı söktu oraya aparat taktı bende baktım bırde asagıda yag cubugunun orda bır vıda onu sokup ordanda kılıt attı.Eski acı kaydırıcıyı taktı cık olmadı .Ben dedimki yaglı kasnagı takarken ısaret var onu göz hızasında taktı acaba dıyorum
    yaglı kasnagında aparatı onda yoktu ondan olabilirmi
    Bilen ustalara soruyorum araba calışınca troblemsiz
    Araba megan 2 otomatık Yarın baska ustalara sormaya gıdecegiz

Fikri bilen varsa soylerse cok yardımcı olucak .Herkese selamlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 29 Mayıs 2017; 19:16:31 >

• reno servisinden ayrılma bır ustaya yonlendırdıler.
    Dinledi aracı bılgısayara baglat dedi hataları gorıyım .Neyse bılgısayadan sonra hayır arabada motorunda sorun yok sorun marşda sen marjı tamir ettırmissin ama bu megan bva da marj motoru tamıri randuman vermıyor sıfır alıp arabayla gıdeceksın dedi.Neyse ok deyip marj motorunu tamir eden arkaşasa gıttık oda allah allah dedi.Benım arkadaşım marj motoru satıyor ondan bır tane marj motoru isterız takarız calışırsa alırsın calışmassa geri verırız . Calışmassa bılki marjdan degil dedi.2 gun icinde belli olcak marj motorundanda degilse servise verıcem aracı
  • marj kılıtledi magazanın önünde.Anahtarı takıyorum calışmıyor tık demıyor cekıcı cagırdım .Marjcıya gittik.giderken araba baya sarsıldı cukurlarda felan alarmıda ötüyordu.Tamirhaneye gidince eleman arabanın icine binip marja basınca araba aldı calıştı.Neyse tamırcı abi saglam denenmış bir cıkma bulalım olursa alırsın olmassa servise götür dedi.Neyse cıkma takıldı araba güzel alıyor şimdi ara sıra takılıyor oda yaglı kasnakdan dedi.15 marjda 1 takıldı.Bunada şükür .Servisden ayrılma ustanın dedigi cıktı megan 2 bva otomatık araclarda marj tamir olmaz randuman vermıyor demişti dedigi cıktı.Belki başına boyle bir olay gelen olursa sorunun cözümünü yazdım herkese saglıklı gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 29 Mayıs 2017; 19:14:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.