Şimdi Ara

Megachips yazilim+downpipe sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar seat leon 1.6 tdi aracima megachips yazilim+downpipe yaptirdim.
    Yaptirana kadar herturlu guveni verdiler sagolsunlar.
    Islem evresine gectik sanayide bir eksoz ustasina gittik isten anlayan bir adamdi ancak lifti olmadigi icin 2 saatte bir yere varamadik sonra aracimi mercedes sprinter (dolmus) servisine cektik (egsoz sökük vaziyette) 1 saatte orda bekledikten sonra baska bir ustaya gittik yine eksoz sokuk. Son gittigimiz yer allah razi olsun isten anlayan biriydi ve toplamda 2 3 saatte biter denilen islemi
    Titiz calisarak gece 1 e kadar bitirdi (ben bayiye 10.30 da geldim) gece aracimi aldim performans olarak gayet iyiydi. Aradan 2 hafta gecti ve orjinal 115 hp ve yazilimla 160 hp oldugu solenen aracim 90 hp oldu resmen. Baktilar ettiler kül orani sifirlamamiz gerektigi soylendi sifirlayacak cihaz ellerinde yokmus. Sanayide bir bosch servisinde var ve ordan 5 dk da sifirlattim arac yeniden duzeldi. Araç yaklasik 1 hafta 10 gune 1 90 hp oluyo 30 tl ye duzelttiriyorum. Sorun benim haricimde kimsenin umrunda degil. Kisaca megachips ten uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılım işlerinden komple uzak durulmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yazilim degil firmanin is yapilana kadar gerekli guveni verip sonra sirtini donmesi

• Araca çok yükleme olmus en fazla %20 olmalı 130 140 HP geçmemeli nasıl böyle bir hata yaparsınız ki. 1.6 TDI chiptuning diye yazınca çıkar zaten ?

• Leon TDi'a reçete belli. GTD 1449 turbo takıp 180-190 hp civarında kullanmak. Plug&Play. eski turbon sökülüp, yenii takılıyor. işlem çok kolay.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Mevcut sorun aracin olmayan dpf sindeki kül miktarindan dolayi kendini kismasi turbo buyutsemde sorun degismeyecek buyuk ihtimalle ve bu soruna megachipsin yapilacak hicbirsey yok demesi

• 2cr ile bir görüşün derim ümit bagıran diye biri ilgileniyor ve bilgili biri gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupra_mann902

Mevcut sorun aracin olmayan dpf sindeki kül miktarindan dolayi kendini kismasi turbo buyutsemde sorun degismeyecek buyuk ihtimalle ve bu soruna megachipsin yapilacak hicbirsey yok demesi
    DPF yi yazılımla iptal etmediler mi? megachipsin hangi ildeki bayisi bu?

benim 308de de Megachips yazılım var. EGR de iptal. DPF aracın üstünde. nerdeyse 1 yıldır yazılımlı biniyorum hiç sorun yaşamadım.

bir ay önce TÜV türk egzoz muayenesinden geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 26 Eylül 2018; 13:59:53 >
    Hocam ben de 308 var. Aracınızın gücü nedir şu anda? Beygir, tork, 0-100, max hız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Hocam ben de 308 var. Aracınızın gücü nedir şu anda? Beygir, tork, 0-100, max hız?
    benimki 2012 model T8 kasa hocam. 112 hp manuel vites. şu anda 140 hp, 330 nm. 0-100 ve max hız hiç ölçmedim.
    Benim de 2016 115'lik olan hocam. Stage 1 düşünüyorum bazen ama bunun gibi sorunlar olur diye de korkuyorum. Performans gerçekten hissediliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Benim de 2016 115'lik olan hocam. Stage 1 düşünüyorum bazen ama bunun gibi sorunlar olur diye de korkuyorum. Performans gerçekten hissediliyor mu?
    tabiki hissediliyor. bence hiç düşünme bile.
  • yazılım işinde remaps dışında diğerlerine pek güvenmemeli
  • Bir ara bu forumda cirit atıyordu kendisi. Reklamlar, sorular, görüşler, öneriler.
    Görür gelir heralde konuya.
  • Dpfli araçta yazılım sıkıntı . demekki söksen bile aracın beyni tam olarak kodlanamıyor. Çakışma oluyor.

Bu araçların böyle bir sorunu varsa yapan kişi önceden uyarmalıydı.

Zaten 115bg araba sadece yazılım ile en fazla 140 filan olur.

Araba manualmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 26 Eylül 2018; 15:13:53 >
  • Otomotiv mühendislerinden daha iyi bilir bu sanayideki yazılımcılar tbrkler

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Otomotiv mühendislerinden daha iyi bilir bu sanayideki yazılımcılar tbrkler
    Modifiyeden bihaber, DH otomobil üyesine yakışan klasik bir cevap. Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 26 Eylül 2018; 15:37:9 >
  • yazılım sıkıntınız var sizin, dpfli araçlara yazılım atılmaz ye bişey yok 30bin kmdir dpf iptalli ehdi c4ü şehiriçine kullanıyorum , partikü liptal oldu diye normal yağ kullanmayın yne partiküllü yağ kullanın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Bir ara bu forumda cirit atıyordu kendisi. Reklamlar, sorular, görüşler, öneriler.
    Görür gelir heralde konuya.
    Audi A5 vakasından sonra söndü heralde.

Konuya dönersek; çok geçmiş olsun. Lpg bayilerinin montaja kadar övüp, sahip çıkıp, montajdan sonra müşteriye sırtlarını dönmek gibi olmuş olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Modifiyeden bihaber, DH otomobil üyesine yakışan klasik bir cevap. Tebrikler.

Alıntıları Göster
    Herşeye zıplayan kendini dahi zanneden dh üyesi tbrkler sana .Hadi yandan bakim cvp yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 26 Eylül 2018; 15:50:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.