Bildirim
mega works için ses kartı tavsiye.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bütçe belirtirseniz daha faydalı bilgiler alırsınız.
şimdilik X-fi gamer önerebilirim. -
Fiyat/Performans Olarak X-Fi Extreme Gamer ve M-Audio Revolotion 7.1 Çok İyidir. Üst Seviye Bir Kart Arıyorsanız M-Audio Delta 1010 yada X-Fi Elite Pro'yu İncelemenizi Tavsiye Ederim. -
Arkadaşların da dediği gibi bütçe söylesen daha rahat yardımcı olurduk. Eğer para sorun değil dersen X-Fi Fatality tavsiye ederim. Kendi kullandığım ses kartım.
-
X-Fi Titanium almanı tavsiye ederim -
butce 150-160 civarı, titanium benimde hosuma gidio ancak extreme audio ile arasında ne fark var onu araştırıyorum, sizcede xtreme audio tercih edilebilirmi titanium yerine? -
audio da x-fi çipi olmadigindan en az gamer almalisin -
titanium larda bu x-fi çipi mevcut değil mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: soundpressure
hiç oyun oynamam, sadece dts müzikler dinler ve dvd izlerim, şuanda onboard kullanıorum, bana uygun ses kartı sizce hangisidir, sıfır olursa daha iyi olur.
oyun oynamadığına göre xfi ye mahkum değilsin.
7.1,5.1 ve 2.0 performansı bir arada seçeneklerin arasına bunu da koyabilirsin.
+ Üretimi durmuş, seri sonu, elde kalmış uygun fiyatlı sıfır ürün.
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900300500
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X