Bildirim
mega upload sorunu!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dns ayarını değiştir, bilmiyorsan dns değiştirme diye googleda ara. direk linkinden girip indirebilirsin. -
ilk onu denedim zaten olmuyor öylede ne yazık ki.. saniye geri sayıyor ama download dediğinde sayfa görüntülenemiyor diyor.. -
ya bende deniyorum o sağ taraftaki rakamlar gözükmüyor -
dns ayarları ile oyna ben öyle indiriyorum şahsen birde mega manager diye program var onu kurdum iyi oluyo -
underground sendeki ayarlar nasıl ki?ayarlıyorum ayarlıyorum olmuyo..saniye geri saydıktan sonra download diyorum.. sayfa görüntülenemiyor diyor.. -
dns numaralarını alabileceğim site var mı? -
Ben indirdim daha dün gece. -
Az önce 905 mb lık part indirdim. -
4.2.2.1
4.2.2.2 birde mega manager ile indir saniye bekleme derdi yok linki kopyala tamam de insin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 18 Mart 2009; 12:04:05 > -
şidi sayfa en bastan görüntülenemiyo yazıyor.. ie mi kullnıyorsunuz yoksa firefox falan mı? -
ben onun için internet tarayıcısı kullanmıyorum mega maanager programı ile indiriyorum hem bende giriyo şimdi -
mega manager i upload edebilecek yada nerden indireceğimi söylyebilcek var mı*ilginç bir sekilde onuda indiremiyorum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X