Şimdi Ara

Medyada Beşiktaş'a Saygı Duymaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlediğim programlarda artık daha seviyeli eleştiriler var ve Beşiktaş'ı beğenen bir medya görüyorum. Bazı kesimler pirim yapmak için elbette asılsız iddialar ortaya atacaktır fakat ibreyi büyük oranda kendi lehimize çevirmiş olmak mutluluk verici. Bir çok sorun içinden bunları başarabilmek bile gerçekten iyiye gittiğimizin göstergesi. Bununda en büyük mimarı yönetim ve teknik heyettir. Standartlarımızı katlayarak ilerleriz inşallah.

• su stad bir bitsin.
  • Şu an için Türkiye'nin en iyi yönetilen spor kulübü olduğu için normal bence.
  • GS ve fb Demirören'e teşekkür etmeli,10 yıldır bizi bitirdi,lig yarışında beşiktaşı kenara itti. şimdi şampiyonluk yarışında bizde varız,artık beşiktaş eski gücüne dönüyor,yeni stada şampiyon olarak gidersek çok daha iyi yerlere geliriz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç güne vatan patlatır saçma sapan birşey.
  • Ben sana katılmıyorum. Şu töre olayında o kadar çok odun attılar ki başka bir takımda olsa yine aynı bu şekilde yansır mıydı? Mesela bugün Cicinho'nun niye atılmadığını hangi gazete yazdı. Tuturmuşlar Demba Ba eliyle aldı diye, fakat verilmeyen penaltıyı kimse konuşmuyor? Yine Bursa maçını kazandık ama Veli'nin verilmeyen penaltıları var. Bunlardan kimse bahsetmiyor. Varsa yoksa Töre ağzına silah dayamış diğeri altına işemiş, milli takımda böyle futbolcu istemiyoruz felan filan.
  • medeyanında bize yeni saygı duyması çok garip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Medya başarıyı her zaman abartır. Başarısızlığı da hemen yerin dibine sokar.

Az başarılıyken pohpohlar ki, az başarısızlıkta hemen yerebilsin.

BJK iyi yolda, ama medyaya aldanmayın. 3 kişi överse, 10 kişi yermek için pusuda bekler.
  • Yahu boşa sevinmeyin dostlar şampiyon fenerbahçe olacak 4.yıldızı biz alacağız bu hafta'dan sonra herkes gerçek fenerbahçeyi görecek az kaldı 2 hafta sonra sizi yendiğimizde herkes nasıl bi takım olduğumuzu görecel
  • Geçen senede 5. Haftaya kadar boyle konular vardi.

• 2 maç yenilin eleştiri yapılır renkli basın demeye başlarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.