Merhaba. İş yerinde bilgisayarımda bir klasörde bulunan filmleri eve gittiğimde de online olarak izleyebilmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba?
Plex Media Server gibi yazılımlarla yapılabilir fakat online olması için ekstra ayarlar gerekebilir. Farklı bir yöntem olarak Teamviewer ile uzaktan erişim sağlanarak dosyalara erişilebilir, videoları izlemek için dosyaları download etmek gerekecektir fakat download devam ederken kaydedilen geçici dosya bulunup video player'da izlemek mümkün olabilir.
Team viewer ve download öneriniz asçma olmuş açıkçası. Plex Media Server ' la sorunu çözüyorum ama o da ücretli malesef
rainsontrR
kullanıcısına yanıt
Plex'in ücretsiz alternatifleri var fakat saçma bulabilirsiniz diye yazmaya gerek görmüyorum.
Asıl yazmanız gereken o alternatiflerdi aslında. Neredeyse tüm alternatifleri denedim olmuyor.
rainsontrR
kullanıcısına yanıt
Anlaşılan yeterince araştırmamışsınız çünkü çözümü var.
Ücretsiz çözümü bulamadım. Eğer sende bilmiyorsan boşa laf kalabalığı yapma konunun altında.
rainsontrR
kullanıcısına yanıt
Ben çözümü biliyorum fakat tavrınıza karşılık cevabı yazmıyorum. Ne yazamayacağıma moderatörler karar verir, derdiniz varsa mesajlarımı şikayet edersiniz aksi takdirde bu forum babanızın çiftliği değil, bana ne yapamayacağımı yazmak da sizin haddiniz değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme