Şimdi Ara

Medya grupları neden yandaş ve yandaş olmayan diye ayrılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya biri söyleyebilir mi; hükümete yakın olanlara yandaş, hükümete düşman olanlara yandaş olmayan demek hangi saçma akla ait? Kafanız mı güzel? Halk TV, Sözcü, Cumhuriyet de CHP'nin yandaşı olmuyor mu kendini üstün gören arkadaşlar?

Sanki sadece hükümete yandaş olunabiliyor Öyle olsa bile suç mu yandaş olması? İlla sizin mi yandaşınız olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misvak7719 -- 1 Ocak 2017; 19:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandaş işte yani tarafsız haber yapmazsan yandaş olursun olay bu kadar basit.
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Yandaş olmayan medya dedikleri tarafsız mı oluyor bırak Allah aşkına. Bunlara göre sadece kendilerini destekleyenler tarafsız.

• Kutplaşmanın meyvesi.
  • Aç Google'ı yaz haberler diye bir ton site var, incele ele bak hangisi tarafsız haber yapıyorsa herkes için haber yapıyorsa onu takip et.

He yandaş haberleri takip etmek de sizin tercihiniz, sonuçta yandaş medya diye bir kavram var bunu kimse inkar edemez.

• Medya demek yandaş demek zaten.Mantık olarak düşün sen sıcak evinde ayaklarını uzatıp televizyon denilen makinanın karşısına elin oğlu sana doğru haber yapıp para kazanmıycak var mı böyle bi dünya. Bunu doğru yapsa bile yanına kendi ideolojisini serpiştirip senin tepsine sunucaktır.

En basitinden hürriyet haber yapar al sayfaya bikinili kadınların resmini koyar kadınları sadece düdüklemekten ibaret cinsel arzu uyandıran bir et parçası olarak gösterir.Sonra kadın hakları diye yırtırnır aynı gazete kadın haklarını sadece soyunma istediğinle yatma özgürlüğü olarak pazarlar.

Akit sabah yeni şafak gibi onursuz ciğeri beş para etmez medya organlarını hiç söylmiyorum yüzbinlerce yandaşlık tutarsızlık 180 derece dönmeli yığınla haberini bulabilirsiniz.

Size tavsiyem medyada her söylenene inanmayın gidin kendiniz yerinde öğrenmeye çalışın.Buna imkanınız yoksa sorgulayın araştırın bunada imkanınız yoksa üzerinden biraz zaman geçmesini bekleyin

Mısırda libyada suriyede ayaklanmalar hep medya sayesinde olmuştur.

En iyisi hani şu uydu listesindeki üçyüzbilmem kaç nolu kıytırık kanallar varya onlardan alın haberi

Mesela ben ikokuldayken samanyolu tv izlerdim o zaman prizma diye bir yarışma programı vardı sırf izliyeni yok diye acır izlerdim garibanlar diye.Halbuki tüm türkiyenin anasını ağlatan tüm rejimi değiştiren bir kanal olarak çıktı karşımıza samanyolu

Dışarda yemek yiyorsanız içine ne kattılar hangi yağı kullandılar hijyenik mi temiz mi diye düşünmeden önümüze geleni yemek ile medyadan doğru haberi beklemek arasında hiç bir fark yoktur.

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin kafan mı basmıyor? CHP'liler niye sözcü okuyor? Laf anlamıyorsun galiba, sözcü mü tarafsız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafan basmıyor mu diyen adama bak noldu yandaş medya denmesi zoruna mı gidiyor?

• Bknz.Samanyolu,Kanalturk,Mehtap TV kapatilma nedeni Hukumeti karalamak.

Terör orgutunu savunmadim yanlis anlayanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSputnik -- 1 Ocak 2017; 19:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSputnik

Bknz.Samanyolu,Kanalturk,Mehtap TV kapatilma nedeni Hukumeti karalamak.

Şu fake üyeliklerle gelip gelip mesaj yazmayın ya
  • Yandaş medya tanımlamasındansa havuz medyası tabiri bunlar için tam uygun.
    çünkü aynı haberli bir sözü 20 tv kanalı gazete aynı anda hemen hemen aynı şekilde haber yapıyor olmasından kaynaklanıyor. yani tek bir elden kontrol edilen 30 adet tv ve gazete.
  • Sikinti yok Fetoyu savunmadim.

Ben de seni ettim Turkiyeyi bolucu mesajlar yaziyorsun Egm sikayet ettim.

• Ülkede tarafsız gazete yok denecek kadar az zaten

• Meyda ne zaman tarafsız oldu ki...
  • Şaka mısın :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anayurt Oteli

Şaka mısın :((

Ne konuda? Cevap bulamadıysan boş konuşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sache

quote:

Orijinalden alıntı: Anayurt Oteli

Şaka mısın :((

Ne konuda? Cevap bulamadıysan boş konuşma.

Yazdığın konuda başka ne oalcak, cevap bulamamak mı? Boşuna şaka mısın yazmadım. Şu üslubunu düzelt de gel, ciddiye alayım seni.
  • Veletleri Ülke ve Dünya Gündemi'ne sokmayın, kalite düşüyor.
  • ya bırak akp fanatigi bu ülkede ahaber gibi akpnin yayın organı varken sacmalama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.