Şimdi Ara

MEDYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu medyanın evlilik programlarını anlamıyorum. Türkiye'nin nüfusu zaten çok fazla bir de bunlar insanları evlendiriyorlar. Ayrıca neden her kanalın amacı reyting kazanmak ki,neden kimse adamakıllı,halkın dilinden anlayan bir program yapmaz? Bu konuda sizin de görüşlerinizi bekliyorum ..

• koca tabağa tepeleme patates kızartmasını koy,

üstüne
    ketçap
    mayonez
    hardal
    rus salatası
    balık yağı
    zeytinyağı
    tuz
    sirke
    ezme
    haydari
    meksika sosu
    kekik
    ayçiçek yağı
    erimiş peynir
    dök.

görüntü ne kadar çekici oluyor ise bu programlarda o kadar...

Çöp.

ayrıca birde genelde perşembe akşamları kümelenen dini olduklarını idda eden programlar var,

muhterem proflarımız önde kitapları cd leri dvd setleri arkada vs.vs uzar gider.

kısaca çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 4 Haziran 2013; 14:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Köpek Balığı

Şu medyanın evlilik programlarını anlamıyorum. Türkiye'nin nüfusu zaten çok fazla bir de bunlar insanları evlendiriyorlar. Ayrıca neden her kanalın amacı reyting kazanmak ki,neden kimse adamakıllı,halkın dilinden anlayan bir program yapmaz? Bu konuda sizin de görüşlerinizi bekliyorum ..

gündüz evde genellikle kadınlar oturduğu için bu tür programlar yapılıyor.mesela eskiden bilgisayar filan bu kadar yaygın değilken gündüzleri hep çizgi film verilirdi bizde izlerdik.şimdi tüm çocuklar bilgisayar başında olduğu için kanallar kadınlara yöneldi.yemek programı vs.vs. çok fazla ilgi çekici şeyler değil ama bizim insanımız genelde o onu dedi,bu bunu yaptı,şu şunu seviyormuş gibi şeyleri sevdiği için bu tip programlar tutuyor... her kanalın amacı tabii ki reyting kazanmak olacak.reyting olmazsa reklam olmaz,reklam olmazsada değirmen dönmez tüm halkın dilinden anlayan bir program yapılabileceğini düşünüyorsan(hele ki günümüz koşullarında engellenmeden) ne tür bir şey yapılabileceğini söylersen bizde öğrenmiş oluruz...

• Benim de anlatmaya çalıştığım bu ya işte. Her şey yasaklanıyor,ama 'şu dede şu nineye talip' diye diye nereye kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 4 Haziran 2013; 14:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Köpek Balığı

Benim de anlatmaya çalıştığım bu ya işte. Her şey yasaklanıyor,ama 'şu dede şu nineye talip' diye diye nereye kadar ?

Türkiye uzaya uzay istasyonu kurduğu vakit bu programlar ortadan kalkacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.