Şimdi Ara

MEDUSA´yı Dinlediniz Mi ? ( Rap )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisi bir online oyundan arkadasim oluyor , tanisali ve konusali 4-5 ayi gecti ; yalniz kizin rapci oldugunu yeni ögrendim , cok güzel sesi var bence , demin bir videosunu izledim youtube de , siz nasil bulacaksiniz ?

http://www.youtube.com/watch?v=9s2OoxM5vJU&feature=related

• Taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
  • bizim arkın arkadaşıydı resimlerini falan gösterdi

• Arkadaşım dalga geçmiyorsun değil mi ? Ben onu ilk çıktığından beri dinlerim tüm şarkıları var bende :)) Favorim ftrapidworry Show şarkısıdır . .
    Benim için bi iyilik yapıp tanıştırabilir misin acaba ? Çok minnettar olurum :) Gerçekten tanışıyorsan ?

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Arkadaşım dalga geçmiyorsun değil mi ? Ben onu ilk çıktığından beri dinlerim tüm şarkıları var bende :)) Favorim ftrapidworry Show şarkısıdır . .
    Benim için bi iyilik yapıp tanıştırabilir misin acaba ? Çok minnettar olurum :) Gerçekten tanışıyorsan ?

Gercekten taniyorum baya tanismak isteyen arkadasim var , neset kilic , shot k bunlari tanirsin belki underground piyasasindan , albümleri var , onlari bile daha tanistiramadim , kiz megersem yari meshurmus ; ama oyun arkadasi oldugumuz icin benle konusuyor yoksa öyle rap hakkinda konusmayi pek sevmiyor , daha cok düet yapmak isteyenleri filan arkadaslariyla görüstürüyor , ama öyle havali bir kiz degil yanlis anlama cok iyi biri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 25 Kasım 2008; 0:32:21 >

• cok havalı bırsıne benzıo 30 tane olsa 1 tanesını vermem.hıh...
  • Kerim Sayesinde En İyi Şarkısı Sus Kız Bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

quote:

Arkadaşım dalga geçmiyorsun değil mi ? Ben onu ilk çıktığından beri dinlerim tüm şarkıları var bende :)) Favorim ftrapidworry Show şarkısıdır . .

Gercekten taniyorum baya tanismak isteyen arkadasim var , neset kilic , shot k bunlari tanirsin belki underground piyasasindan , albümleri var , onlari bile daha tanistiramadim , kiz megersem yari meshurmus ; ama oyun arkadasi oldugumuz icin benle konusuyor yoksa öyle rap hakkinda konusmayi pek sevmiyor , daha cok düet yapmak isteyenleri filan arkadaslariyla görüstürüyor , ama öyle havali bir kiz degil yanlis anlama cok iyi biri .

Undergraund piyasasından dinlediklerim var , bu arada hangi oyun :S
    Eğer yardımcı olabiliceksen kardeşim pm'ye msn adresini bırakır mısın ?
    Yarın sınavlarım var ve şimdi çıkmak zorundayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 25 Kasım 2008; 0:39:43 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

quote:

Yardımcı olabilicek misin :S , Sürekli değil aslında bi kere konuşsam yeter . . En azından yaptıklarının doğru şeyler olduğunu insanların arkasında durmasıyla anlasın . Rapi bıraktı bildiğim kadarıyla belki yeniden döner xP

Sürekli stüdyoda gece gec saatte msne giriyor , güzargahi sürekli " Kadiköy " bu kadar kopya verebilirim , belki rastlarsin bir gün :P , senin icin konusurum da tam olarak ne demek istersin ?

• RAP ile işim olmaz ama bu kızın tatlı bir tınısı var

• Artık istanbulda oturmadığım için rastlama imkanım yok malasef :(
    Stüdyoda dediğin ? Ne çalışmaları var ki ? Albüm falan ¿
    Bu arada ben kendim konuşmak istiyorum eğer ki yardımcı olursan :) Çok minnettar olurum :)
    Şimdi çıkmam gerek , pm bekleyeceğim :)
  • Vay bu kız

Hem tip hemde söyleyiş bakımından Kolerayada Aybene de bin basar
  • quote:

Artık istanbulda oturmadığım için rastlama imkanım yok malasef :(
    Stüdyoda dediğin ? Ne çalışmaları var ki ? Albüm falan ¿
    Bu arada ben kendim konuşmak istiyorum eğer ki yardımcı olursan :) Çok minnettar olurum :)
    Şimdi çıkmam gerek , pm bekleyeceğim :)

merak etme yollarim müsait olunca , sen de hatirlatirsin bir ara .
  • hangi online oyun?
  • Travian .
  • hep duyduydum ama ayben gibidir diyip albümünü indirmediydim ama indirmekte fayda varmış
  • medusa nicki almış kafalamış seni
  • dinledim 1-2 kere güzel geldi ama sonradan çok malca geldi..çünkü lafları çok yuvarlayarak konuşuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

dinledim 1-2 kere güzel geldi ama sonradan çok malca geldi..çünkü lafları çok yuvarlayarak konuşuyor

RAP parçalar çogunlukla saçmalık ve türkçe katliamı zaten tınısından hoşlsndıysan fazla takılma laflara sonuçta hayatın sırrını vermiyorl
  • Bırak ya şu işde artık kafiye uyumu aramayın ben 6 yıl önce uyandım siz yeni uyanıyosunuz ne diyim ben size kafiye yapmak kolaydır ekle yanına bu olaydır sözleri çata pata saydır
    Önemli olan kafiyeyi kafiye diye yapmak değil manası olduğu için yapmak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.