Şimdi Ara

MEDUSA´yı Dinlediniz Mi ? ( Rap ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muahahha bunu arkadaşta dinletmişti bana bune la. Önden rüya müya bişiyler diyo arkada Iron Maiden No More Lies çalıyo. Koptum ya sıkışlara bak. Rap söylüyo arkadan Iron Maiden çalıyo. Bu kadar eziklikte olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 25 Kasım 2008; 8:39:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Muahahha bunu arkadaşta dinletmişti bana bune la. Önden rüya müya bişiyler diyo arkada Iron Maiden No More Lies çalıyo. Koptum ya sıkışlara bak. Rap söylüyo arkadan Iron Maiden çalıyo. Bu kadar eziklikte olmaz.

İçimde sancılarladan bahsediyosun heralde
  • Hayır arkadaşın verdiği şarkı Yalvarırım diye bişi.
  • Medusa nın Yalvarırım , Ben Bir Kimse , Benle Gel , İçimde Sancılarla , Affet Beni Şarkılarını Şiddetle Öneririm
  • bende severek dinlerim. özellikle ''wah wah'' albümü cok süper bana göre
  • Konuştuğun kişi seni iyi yemiş...Medusa Bursalımı bilmiyorum ancak Bursada okuyordu...Ve artık Rap'i bıraktı...
  • no more llies...

Medusa aplaya teşekkürler arakladıgı müzik sayesinde iron maiden denen herifle tanıştım
  • bende sagopaya teşekkür ediyorum beni nargarothla tanıştırdı artık sadece norwegian black metal dinliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ten_Don

no more llies...

Medusa aplaya teşekkürler arakladıgı müzik sayesinde iron maiden denen herifle tanıştım

supersın kardes calmıs demekkı:D vay medusa vay ama bu parcasoı guzel ındırcem kısmetse seneye arabada dınler bolbolD:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.