Bildirim
medipol ve iktidar ilişkisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bi egitim kurumunun universitenin siyasetle bu kadar ic ice olmasi dogru degil. Olmamasi gereken bi sey. Sifa tip fatih tip da zamaninda ilk 500u aliyordu simdi neredeler? Ben onu bilir onu soylerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten çok haklısınız hocam.
Kısa günü kurtarırken uzun vadede patlamayın
hocam katılıyorum kesinlikle ama bu adamlarda bu kadar sömürülesi bir coğrafyada en mantıklı şeyi yapıyolar etik değerleri yok sayarsak. Ben kulaktan duyma bilgileri burada tartışmak istedim. Gerçekten abartıldığı kadar araştırma konusunda ilerideler mi? -
katılıyorum özellikle derecelere dağıttıkları bursları gördükten sonra, 5k aylık burs vermesinden belli değirmenin suyu kirli olduğu. -
Kapatılma ihtimali var tabiki türkiye burası kimse garanti edemez bakanın orası gayet siyaset ile ilgili
hocam durum şu : Medipol Tıp'ın dekanı/rektörü sağlık bakanı oldu yeni kabine'de (2018) dolayısıyla üniversite sahibi bakan oldu -
hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum -
Evet dostum.İleride devran değişir üzerinde etiket kalır.İbn Haldundan da uzak dur
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam bi egitim kurumunun universitenin siyasetle bu kadar ic ice olmasi dogru degil. Olmamasi gereken bi sey. Sifa tip fatih tip da zamaninda ilk 500u aliyordu simdi neredeler? Ben onu bilir onu soylerim.
|
katılıyorum özellikle derecelere dağıttıkları bursları gördükten sonra, 5k aylık burs vermesinden belli değirmenin suyu kirli olduğu.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X