Şimdi Ara

medipol ve iktidar ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuda bilgisi olan aydınlatacak arkadaşlar var mı? f*tö okullarıyla aynı kaderi paylaşır mı? tıp bölümünde araştırma konusunda gerçekten anlattıkları kadar avantajları var mı, devlet üniversitesinin sunmadığı hangi imkanı sunabilirler araştırmaya yönelecek bir öğrenci için?

• Hocam bi egitim kurumunun universitenin siyasetle bu kadar ic ice olmasi dogru degil. Olmamasi gereken bi sey. Sifa tip fatih tip da zamaninda ilk 500u aliyordu simdi neredeler? Ben onu bilir onu soylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freyja.md F kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok haklısınız hocam.

Kısa günü kurtarırken uzun vadede patlamayın

• davetheloser kullanıcısına yanıt
    hocam katılıyorum kesinlikle ama bu adamlarda bu kadar sömürülesi bir coğrafyada en mantıklı şeyi yapıyolar etik değerleri yok sayarsak. Ben kulaktan duyma bilgileri burada tartışmak istedim. Gerçekten abartıldığı kadar araştırma konusunda ilerideler mi?
  • freyja.md F kullanıcısına yanıt
    katılıyorum özellikle derecelere dağıttıkları bursları gördükten sonra, 5k aylık burs vermesinden belli değirmenin suyu kirli olduğu.
  • Kapatılma ihtimali var tabiki türkiye burası kimse garanti edemez bakanın orası gayet siyaset ile ilgili

• hocam durum şu : Medipol Tıp'ın dekanı/rektörü sağlık bakanı oldu yeni kabine'de (2018) dolayısıyla üniversite sahibi bakan oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç hukuk ve Galatasaray hukuk
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuvayi hukuk K kullanıcısına yanıt
    hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum
  • Evet dostum.İleride devran değişir üzerinde etiket kalır.İbn Haldundan da uzak dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.