Evet yazan var mı merak ediyorum açıkçası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MEDİPOL TIP(TÜRKÇE) YAZAN VAR MI ?

-
-
İstanbul mu Ankara mı?
-
İstanbul olanı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşke çatıke 7 ay boyunca 5k parake mi hocam yoksa geliyor mu o burstan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7294C91D5 -- 16 Ağustos 2021; 20:17:38 >
O siralamaya müh dusunmemeniz buyuk sanssizlik hocam bence.İtu ceng ve bu sene dağıttığı burslarla yanına bi de tev übb bursu aldınız mı doktor sabit ödeme geliyor hocam zaten :D 12 AY BOYUNCA 3000 DEGIL 4000 DEĞIL TAMI TAMINA 6600 TL + YURT EVET YANLIS DUYMADINIZ,REKTÖR ÇILDIRDI(patron anlamında sayın rektorum yanlis anlamayın) BURSU OLMAYAN KALMAYACAK.
YİNE GELMİŞ TIPTAN VAZGEÇİRME ÖRGÜTÜ ÜYESİ PĞOSCDJMN 2021tytaytyolcusunun yeni hesabı galiba
-
Bana maalesef 2000₺ burs gelecek yazarsam ve yerleşebilirsem
İtü 'nun bu seneki bursları böyle değil miydi ? Tev üstün başarı bursu da 1600 tl.Toplayinca iyi ediyor gibiydi de düşükmüş sandığımdan.
Yok hocam sabah konuştuk ya.Zaten bana gelmiyor o tıplar için raad olsun.Yazarsam bana düzce falan geliyo
Up
Uppp
Koca forumda hiç mi yazan ya da tanıdığı yazan yok😩
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X