Şimdi Ara

Medion MD 96684 ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece office ve internet için kullanacak olan babam için ucuz bir notebook arıyordum. Bugün Bimeks'e ait Medion MD 96684'in reklamını gördüm gazetede. Yeni bir marka olduğu için tam bilgi sahibi değilim. Güvenilirliği, teknik servis... vs. sizce nasıldır? Bu fiyat ve üzerindeki donanıma bakılacak olursa, bana gayet iyi geldi. Sizin tavsiyeleriniz, yorumlarınız nelerdir? İlgi için şimdiden teşekkürler...

Medion MD 96684 >>> http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=763 (Kampanya fiyatı 497$ + Kdv - 715 Ytl)

* İşlemci Modeli : Intel® Core™ Duo
    * İşlemci Numarası : T2330
    * İşlemci Hızı : 1,60 GHz
    * Ön Bellek (L2 Cache) : 1024 KB
    * Veri yolu Hızı : 533 MHz
    * İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    * Bellek : 2 GB
    * Ekran Boyutu : 15,4"
    * Parlak Ekran : Evet/Var
    * Geniş Ekran : Evet/Var
    * Ekran Kartı : Nvidia GeForce 9300M G
    * Ekran Kartı Belleği : 128 MB
    * Paylaşımlı Ekran Belleği : Hayır/Yok
    * Sabit Disk Kapasitesi : 160 GB
    * Optik Sürücü : DVD±RW DL
    * Kablosuz Ağ : 802.11a, 802.11g, 802.11b, 802.11n
    * Kablolu Ağ : Ethernet 10/100
    * Dahili Web Kamera : Evet/Var
    * Klavye : Türkçe Q
    * Pil Teknolojisi : Lityum Ion
    * Pil Hücre Sayısı : 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 10 Eylül 2008; 1:05:53 >

• Cihazı bimekste incelemiştim. Kasa malzemesi orta seviyede ama açıkçası hiç albenisi yok. Konfigürasyon intenet - ofis işlemleri için uygun görünüyor. Servisini kim veriyor bilemiyorum açıkçası marka olarak tam bir soru işareti...
  • Valla fiyatının çok iyi olduğu kesin. Ya 9 hücreli pile ne demeli? Bunun 4 katı fiyata satılan bilgisayarlarda bile 9 hücreli pili extra özellik olarak sunuyorlar.
  • İşlemcisi günümüz için çok düşük

Ama 700lira için güzel cihaz
  • bu fiyata böyle bir sistem yok ben bimeks gördüm inceledim ve akrabama 2adet aldırtım daha incelemek ayrıntılı nasip olmadı şunu söylim bu fiyata böyle dolu bir cihaz yok bundan emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 10 Eylül 2008; 10:08:09 >
  • bencede alacaksanız hiç düşünmeyin bimekste ben alırken kapış kapış gidiyordu
  • marka takıntım olmasa emen eve bitane alcam babama ama bilmiom ya kullananlar bi yorum yapsa ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
    kullanıcı yorumalrını bekliyoz

en azından ilk görüşleri önerilerinizi bekliyoruz
  • eğer almaya karar verirsem yorumlarımı buraya yazarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Cihazı bimekste incelemiştim. Kasa malzemesi orta seviyede ama açıkçası hiç albenisi yok. Konfigürasyon intenet - ofis işlemleri için uygun görünüyor. Servisini kim veriyor bilemiyorum açıkçası marka olarak tam bir soru işareti...

Medion Avrupa da oldukça tanınmış bir Alman elektronik devidir. Türkiye ithalatçısı Çalık Holding iştiraki olan Anatech firmasıdır. Servis hizmetleri konusunda 444 lü hatlarını arayarak sorunlu ürününüzü kapınızdan aldırtabiliyorsunuz.

http://www.medion.com.tr
    http://www.anatech.com.tr

Medion cihazlarda bulunan 9 hücreli pil 6600 Mah gücündedir. Çevrenizde bulunan laptopların pillerinin değerleriyle karşılaştırıp nekadar avantaj yarattığını tahmin edebilirsiniz. Bu piller bazı markalardaki gibi kasa üzerinde herhangi bir fazla çıkıntıya sahip değildir.

• wallahi fiyat 1 milyar civarında olsa hemen alıcam ama o kadar düşükkü kıllanıyorum

acaba hatalı üretim filanda türkiyede ucuza satıp bitirmek mi istiyorlar diye aklıma geliyor. Çünkü bu fiyata bu konfigürasyon inanılmaz.
    bu ekran kartı + hdmi girişi + 9 cell batarya...
    Sadece 9 cell batarya 1500 doların üstü dell laptoplarda olan bişey..

gerçekten inanılmaz bir fiyat
    ya fazla ısınıyordur, ya da bir başka problemi vardır diye düşünüyorum
    bir an önce satalım, bitsin gitsin cinsinden bir fiyat.. kapış kapış gidecek tabii
    yarın öbürgün bi kalite sorunu çıkarsa, yetkili servise yönlendirecek tabi bimeks... Ondan sonra uğraş dur

%100 sağlam bir makineyi bu konfig ile bu fiyata satmak delilik bence

sırf meraktan yarın gidip alıcam bi tane galiba

• almanlar kaliteli arabalar yapıyor elektronik cihazlarıda öyleymiş bende alıcam dönüp dolaşıp medıom a geliyorum özellikleri çok güzel kullananlarda çok memnun yiğenim aldı ekran parlaklıgı ve hızlı olması öve öve biteremiyor 715ytl ye ben bunun gibi bi cihaz alamazdım diyo allah almanlardan razı olsun diyo bende cumartesi gidip alıcam napim
  • giitim cihazı inceledim.özellikleri inanılmaz.bmeks teknik servis olarak sadece 1 ay hizmet veriomus bu biraz kafa karıştırıcı.bide 9cell deniyo ama arkadına pil girişine baktığımda(pil yoktu)6cell di cihaz.alan arkadaşlar acil yorum yapsalar cok ii olacak
  • Ben de dun aksam alisveris merkezinde gezerken tesadufen gordum. Arkadaslarin belirttigi gibi kasanin kalitesi orta seviyede, pek bi albenisi yok.

Asil ilgimi ceken nokta uzerinde HDMI ve eSATA port'lari olmasiydi.

Islemcisi malum pek kuvvetli gozukmuyor. Acaba 720p, 1080p .mkv oynatabilir mi? Ne dersiniz? Deneyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpi0 -- 12 Eylül 2008; 15:23:04 >
  • neyse, aceleye mahal kalmadi.. urun kalmamis, tukenmis zaten...
  • ben bugun eskisehirden yengem icin aldim bir tane. 715 ytl ye.
    Sadece 2 tane vardı ellerinde.
    Ürün cok guzel. Kasa dizaynı süper değil elbette ama ozellikleri doyurucu..
    Bu fiyata bu ozelliklere sahip baska bir laptop olsa onu alırdık ama yok. ne yapalım bunu aldık
    Herkeze tavsiye ediyorum. Tabi kaldıysa :)
  • ben bugün izmir bornova forumdaki bimeks'e arayıp sordum, kalmadı dediler. napalım dedim kısmet değilmiş. fiyat/performans olarak başarılı bir üründü. umarım yakında yine böyle bi kampanya yaparlar...
  • dün 2 adet birden sipariş verdim.birkaç gün içinde elime ulaşır.çok araştırdım.uluslararası sayfalarını gezdim.4 kıta da 19 ayrı ülkede satışları var.bana güvenilir geldi.
    ayrıca bu fiyata bu donanım...gerçekten güzel...
    9 cell pil,HDMİ,e-SATA portu...daha ne olsun..
    gelince izlenimlerimi paylaşacağım arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 12 Eylül 2008; 23:07:33 >
  • Diğer konuya yazdım buraya da yazıyorum.
    Bu gün kampanyanın son günüydü ve insert dergisindekifiyatı olan 990 ytl fiyatıyla satılacak yrından sonra.

quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Bu tuşlar wireless ve medya kontrol dokunmatik tuşlar

VGA S-video ethernet esata hdmı ve kart giriş yuvası

İçinden resimlerde görülen mause ve birde taşıma çantası çıktı.
    İşletim sistemi cdsi ve driver cdleri ürünle birlikte veriliyor.

• Aldım güzel fakat Windows Vista için Webcam driver ını yükleyemedim ... D deki işe yaramadı.
    İmaj dan geri yükleme nasıl yaplılıyor
    Son notebook çok güzel , fakat çok ısınıyor gibi geldi. Oyun oynayan varsa sıcak lık değerlerini yazarsanız sevinirim. İyi günler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.