Şimdi Ara

medieval total 2 Türk devletleri ve tr yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar medieval total 2 başladım kısa bi süre önce oyun çok sardı beni türk devletlerinin oldugu ve oyunun türkçeye çevrildigi yamalar falan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim türk devletlerini kullanıp ordu falan kurmak istiyorum :D biraz kurcaladım nette ama düzgün bi link bulamadım yada ben yanlış yerlerde aradım tr çevirebilecegimz bir yama ve türk devletlerinin oldugu bi ek paket varsa paylaşırsanız sevinirim

• Bildiğim kadarıyla Medieval 2 için böyle bir çalışma yok.Ama Empire Total War için Ottoman Realism diye bir çalışma var.
  • Eğer tüm devletleri açmak istiyorsan oyunun kurulu olduğu dosya da descr strat diye bi dosya note pat ile ac düzen le net te araştır bulursun.ayrıca tr yama ben aramıştım buldum ama kuramadım.birde med.total war2 kingdoms var.onu da kur.
  • türkçe yama var ama tavsiye etmem http://www.totalwar-turkiye.com/?p=3751 tüm devletleri açabilirsin ve tarihi düzeltebilirsin http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=1036.0
  • Mevcut yama çok yetersiz.

Türktotalwar tarafından bir yama yapılıyor. Ancak yıllar geçti hala bir sonuç çıkmadı.
    Ancak ben umutla beklemeye devam ediyorum.

Medieval 2 yıllardır oynadığım tek oyun. Yıllanmış şarap gibi, her geçen gün daha da güzelleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeIimavi -- 3 Mayıs 2012; 17:19:10 >
  • Arkadaşlar bende yükledim pc ye medieval 2 ama costum battle da timur moğol ve aztecler gözüküyor ama champaign de bu 3 devletten hiç biri yok onları nasıl açıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

Arkadaşlar bende yükledim pc ye medieval 2 ama costum battle da timur moğol ve aztecler gözüküyor ama champaign de bu 3 devletten hiç biri yok onları nasıl açıyoruz.

Timur, Moğol ve Aztekler oyunun ortalarına doğru çıkıyorlar campaign haritasında ama onlarla oynayamıyorsun. Özellikle Moğollar'ı yenmek çok zor. Darmaduman ediyorlar ortalığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Arkadaşlar bende yükledim pc ye medieval 2 ama costum battle da timur moğol ve aztecler gözüküyor ama champaign de bu 3 devletten hiç biri yok onları nasıl açıyoruz.

Timur, Moğol ve Aztekler oyunun ortalarına doğru çıkıyorlar campaign haritasında ama onlarla oynayamıyorsun. Özellikle Moğollar'ı yenmek çok zor. Darmaduman ediyorlar ortalığı.

Anladım.Bu aztecler nerde çıkıyorki campaign de sadece avrupa kuzey afrika orta doğu ve rusyanın belli kesmi var?
    Aztecler güney amerikada deilmi campaign de nasıl oluyor ateclerle felan savaş yapıyoruz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Anladım.Bu aztecler nerde çıkıyorki campaign de sadece avrupa kuzey afrika orta doğu ve rusyanın belli kesmi var?
    Aztecler güney amerikada deilmi campaign de nasıl oluyor ateclerle felan savaş yapıyoruz?

Tam hatırlayamıyorum şimdi empire total war ile karıştırıyorda olabilirim ama amerika falan keşfediliyordu, o sıra sanırım. Bayadır oynamadım unutmuşum.

• Beyler mtw 2'yi uzun süredir oynuyorum fakat campaign modundan hiçbirşey anlamadım ?
    Quick game deyip devletleri ve orduları ayarlayıp meydan savaşı yapmaktan başka bişey yapmıyorum
  • Türkçe yama var ve gayet sağlıklı çalışıyor... kesin yükleyin derim
  • @rajaz' oha hocam campaing'i oynamayip ortalikta total war oyunuyorum diye gezinmiyorsundur insallah baska yerde yazma seni taslarlar

ayrica belli bir zaman geçtigi zaman okyanusa dayanikli gemiler icat ediliyor bu gemilerden üretip batiya dogru yol alin harita siyah gözükecek fakat yaklastikça açiliyor yaninizda fazla asker götürmenize gerek yok zaten aztekler medeniyetten nasibini almamis bir millet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.