Şimdi Ara

Medieval II: Total War Kingdoms (2007) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
4
Favori
250.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Kingdoms'da şehir savaşlarındaki buglar düzeltiliyor mu? Medieval 2'de özellikle çok büyük şehirlerde adamlarımız saçma sapan davranıyordu. Askerlere ileri gitmelerini emrediyorum, onlar dağılarak dört bir yana gidiyorlar. Özellikle kırdığım kapıdan girmek yerine iki saat merdivenden duvara çıkmakla uğraşıyorlar.

O şundan oluyor:

Adamlar kapıdan toplu halde geçebilecek açıklık bulamıyorlar ve merdivene yöneliyorlar.

Adamları önce kapının önüne tıkla, sonra dışarı tıkla.
    Tık tık tık tık. Tek tıklayıp bırakma. Baktın dışarı gidiyorlar, başka noktaya tıkla.
    Çünkü ilk tıkladığın yerdeki alan yetersiz kalıyordur.

Alıntıları Göster
    Ama senin dediğin gibi yapsam bu sefer de düşman karşısında zaman kaybı oluyor. Can sıkıcı saçma bir hata. Hepsinin sırayla kapıdan geçmeleri sağlanabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Dur bi de Stainless Steel'i deneyeyim.

hocam denemediysen "Broken Crescent" modunu tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Dur bi de Stainless Steel'i deneyeyim.

hocam denemediysen "Broken Crescent" modunu tavsiye ederim

hocam nedir bu modlar?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Karizma diyorsun ama o elemanlar daha çok "eşleri tarafından aldatılmış kocalar derneğinin" geleneksel elbiselerini giymiş gibiler,
    o boynuzlar ne öyle yaw, attackları da herhalde, haleflerinin litvanyalı olmasından yüksektir

walla bunnarın eşleri yok galiba çünki aile ağacı çıkmıyo kampanyada yada ben bulamadım, çiftleşmio herhal bunnar yaw birde fraksiyon seçim ekranındaki açıklamalarını okudumda pagan avlamayı spor haline getirdikleri cümlesini görünce koptum yahu bunnar tam psikopat kardeşim, o boynuzlarında kanat felan var dikkat edersen ejdermi sanıyolar kendilerini bilmemki

Alıntıları Göster
    Beyler bu M2TW'ın 1.1 ve 1.2 patchleri kaç mb veya gb? Malumunuz kota sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Alıntıları Göster
    amerika campaigni oynuyorum aztec oldum 40. turnde falanım para 80k oldu 6-7 tane ful ordum var aralıksız asker ve bina yapıyorum durmadan ama bana mısın demiyor her el 20k falan para artıyor bi şehir yağmalıyorum 25k geliyor hardda oynuyorum o yüzden mi yoksa aztecler normalde mi böyle.britanya oynadım bundan önce ingiltereyle bi fortress yapmak için ordan burdan kesiyodum vergileri artırıp askerleri dağıtıyodum 3-4k için.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtremeWays

ayrıca torent linkide var ama sitede yasak olduğu için yazmıyorum indirmek isteyenler pm atsın 1-2 gün içinde pmden atarım linki

Alıntıları Göster
    slm kingdoms linki demişsin bana yollayabilirmisin

Orijinalden alıntı: ismetdai

amerika campaigni oynuyorum aztec oldum 40. turnde falanım para 80k oldu 6-7 tane ful ordum var aralıksız asker ve bina yapıyorum durmadan ama bana mısın demiyor her el 20k falan para artıyor bi şehir yağmalıyorum 25k geliyor hardda oynuyorum o yüzden mi yoksa aztecler normalde mi böyle.britanya oynadım bundan önce ingiltereyle bi fortress yapmak için ordan burdan kesiyodum vergileri artırıp askerleri dağıtıyodum 3-4k için.

Alıntıları Göster
    torrent kingdoms bilen varsa bana pm den sölerlerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: *Bozkır*

2008 sonbaharda çıkması bekleniyor

Alıntıları Göster
    bu paket için normal medievalda gerekli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealhead -- 16 Ağustos 2008; 23:55:00 >

Orijinalden alıntı: unrealhead

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

Gerekli.

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

kota.

Geciken adalet adalet değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

kota.

Alıntıları Göster
    Medieval Total war II GOLD Pack isteyenler dükkanıma bir göz atın

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuks

Ben bu oyunu beceremiyorum.Oynamayı bir ogrenirsem ben de estirecem.

Alıntıları Göster
    iki tane bilgisayarım var.. ikisi ile aynı campaing de olmak istiyorum.. mümkün müdür? nasıl yapıcam?bi de hotseat campaing ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Çavuş -- 21 Ağustos 2008; 13:22:18 >

Orijinalden alıntı: *Bozkır*

2008 sonbaharda çıkması bekleniyor

Alıntıları Göster
    güzel oyuna benziyorda nasıl indirebiliriz

[x].RusH.LuU>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

iki tane bilgisayarım var.. ikisi ile aynı campaing de olmak istiyorum.. mümkün müdür? nasıl yapıcam?bi de hotseat campaing ne oluyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

tek bilgisayarlada olur mümkün retrofit modunu yüklemelisin yada kingdomsu
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

quote:

kingdoms yüklü.. tek bilgisayardan oluyo ama ben iki bilgisayardan olmasını istiyorum ama yapamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

iyimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesmerist

quote:

quote:

iyimiş

Alıntıları Göster
    beyler benim bi sorum olcak
    ben kingdoms ek paketini yüklerken auto update die bişi cıktı bende yaptım ama şimdi normal medieval 2 ye giremiorm bna medieval 2 nin 1.05 patchin crackini bulabilceğim bi link verebilcekmisinz şimdiden saolun
    ● Ya KaN KuSTuRuRuZ ●
    ● Ne kural TaNıRıZ ●
    ● NeDe kral...●

• quote:

Orijinalden alıntı: Tionxzu

beyler benim bi sorum olcak
    ben kingdoms ek paketini yüklerken auto update die bişi cıktı bende yaptım ama şimdi normal medieval 2 ye giremiorm bna medieval 2 nin 1.05 patchin crackini bulabilceğim bi link verebilcekmisinz şimdiden saolun

Alıntıları Göster
    sen medieval 2nin 1.3ünün c.ackini bulmalısın 1.5 kingdomsun
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Karizma diyorsun ama o elemanlar daha çok "eşleri tarafından aldatılmış kocalar derneğinin" geleneksel elbiselerini giymiş gibiler,
    o boynuzlar ne öyle yaw, attackları da herhalde, haleflerinin litvanyalı olmasından yüksektir

walla bunnarın eşleri yok galiba çünki aile ağacı çıkmıyo kampanyada yada ben bulamadım, çiftleşmio herhal bunnar yaw birde fraksiyon seçim ekranındaki açıklamalarını okudumda pagan avlamayı spor haline getirdikleri cümlesini görünce koptum yahu bunnar tam psikopat kardeşim, o boynuzlarında kanat felan var dikkat edersen ejdermi sanıyolar kendilerini bilmemki

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu yükledim ama açılmıyor bu. İlk oyunda da update'siz oynayabiliyordum. Oyunu yüklediğimde ilk önce total war 1.1, 1.2, 1.3 update yaptı. Sonra da kingdoms america.... öyle 4 kutucuk açtı. Ama total war dvd yerleştirdiğimde orjinal cd'yi takın diyor. Ne yapmam lazım arkadaşlar.YARDIM bu işe ilaç yi geliyorsa lütfen özelden ilaççç

• quote:

Orijinalden alıntı: jiwago

Arkadaşlar oyunu yükledim ama açılmıyor bu. İlk oyunda da update'siz oynayabiliyordum. Oyunu yüklediğimde ilk önce total war 1.1, 1.2, 1.3 update yaptı. Sonra da kingdoms america.... öyle 4 kutucuk açtı. Ama total war dvd yerleştirdiğimde orjinal cd'yi takın diyor. Ne yapmam lazım arkadaşlar.YARDIM bu işe ilaç yi geliyorsa lütfen özelden ilaççç

Alıntıları Göster
    ilaç lazım medieval 1.3ün ilacını ve kingdomsun ilacını bulursun nette ilaç kıtlığı yok ki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: the_jackall

ya bu oyunu total war Rome üstüne kuramıyoruz galiba illa medialevel tw mi lazım

kardeş Rome Total War ayrı bir oyun, Medieval 2 Total War ayrı bir oyun, birbirlerinin üzerlerine yüklemek gibi bir şey söz konusu olamaz yani

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu oyunu kurdum ilk açılışta tamam sesler filan var ama oyuna girince ses çıkmıyo neden böyle oluyo anlamadım seslere filan herşey açık yardım ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.