Şimdi Ara

Medieval II: Total War Kingdoms (2007) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
4
Favori
250.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: e_mcs

slm arkadaslar bgn kingdoms patchini aldım ama yükleyemiorum.kingdoms requires mtw2 to be installed hatası werio.fakat ben de medieval2 yüklü gayet de aylarca oynadım ama ana oyunu install ederek deil de tak calıstır die bi dvd wardı ondan masaüstüne kurulu dosyaları kopyalayark yüklüodun.nasıl halledebilrim bu sorunu simdi gidip bi medival dvd si daha mı almam gerekicek :S

Crack yaptıysan oyuna ondan olabilir...

Orjinalden alıntı: Eommaergh

quote:

Orjinalden alıntı: e_mcs

slm arkadaslar bgn kingdoms patchini aldım ama yükleyemiorum.kingdoms requires mtw2 to be installed hatası werio.fakat ben de medieval2 yüklü gayet de aylarca oynadım ama ana oyunu install ederek deil de tak calıstır die bi dvd wardı ondan masaüstüne kurulu dosyaları kopyalayark yüklüodun.nasıl halledebilrim bu sorunu simdi gidip bi medival dvd si daha mı almam gerekicek :S

Crack yaptıysan oyuna ondan olabilir...

yok crack yapmadım.sanırım program ekle kaldırda gözükmediği için oyunu yüklü olarak algılamıyor.onu halletsem olucak die umuyorum ama nasıl hallediceğimi bilmiorum

• arkadaşlar ben ana kampanyaya giriyorum.orda askeri yürütürken oyundan atıo ve hata verio.

Merak ettiğim, Nureddin, Selahaddin gibi herolar ölünce yerlerine geçen varisleri sallama isimler mi yoksa tarihten isimler mi?

Orjinalden alıntı: Nén-El

Haçlı campaign'ini oynamak için bu oyunu bulacam bikaç gün içinde.

Merak ettiğim, Nureddin, Selahaddin gibi herolar ölünce yerlerine geçen varisleri sallama isimler mi yoksa tarihten isimler mi?

yerıne gecen varısler oynayan gore degısebılır ısımler her zaman tutmuyolar ve sureklı yenı cocuklar oluyo ama ısımler normal olarak degısık oluyor her oyunda aynı degıl.ama baslangıctakı nureddının cocukları karısı aynı tabıkı.ve ılerıde tanıdık karakter olarak da OSMAN gaı gorebılıyoruz oda general olarak 1280 yıllarda gelıyo bı kac turn once hakkında soylentıler cıkıyo sonra kendı ve 6sar adet yenıcerı okcu,yenıcerı pıyade ve yenıcerı sılahlıyla bırlıkte turkıye sınırlarında orataya cıkıyo tabı onuda padısah yapabılırsın ılerde ama sans tabıkı cok ıyı mucadele eden generaller bılındıgı gıbı aıle uyelıgıne alına bılıyo ve varıs yapıpda padısah yapabılırsınız ama olme esegı olme gıbı bısey zor yanıRome total war da ne guzel dı varıs ı kendın secebılıyodun bunda da keske ole olsaydı ne guzel olurdu....

• Amin Maaoluf'un 'Arapların Gözünden Haçlı Seferleri'ni henüz okudum, üstüne Kingdom of Heaven'i tekrar izledim. Bir de Medieval oynayıp zirvede bırakıcam. :D

Amin Maaoluf'un 'Arapların Gözünden Haçlı Seferleri'ni henüz okudum, üstüne Kingdom of Heaven'i tekrar izledim. Bir de Medieval oynayıp zirvede bırakıcam. :D

"Arapların Gözünden Haçlı Seferleri" Güzel mi bu kitap?

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

Amin Maaoluf'un 'Arapların Gözünden Haçlı Seferleri'ni henüz okudum, üstüne Kingdom of Heaven'i tekrar izledim. Bir de Medieval oynayıp zirvede bırakıcam. :D

"Arapların Gözünden Haçlı Seferleri" Güzel mi bu kitap?

Amin Maaoluf'un ilk kitabı. Lübnan asıllı yazar sadece Suriyedeki etkisini yazmış Haçlı Seferlerinin. Ben beğendim. Ama tarihe ilgisi olmayan birisi kitaptan sıkılır. Çok fazla mekan ve kişi ismi var. Ben meraklı olduğum için aç gibi atladım tüm isimlere ve mekanlara. Ama okunması gereken bir kitap Haçlı Seferleri'ni ortaokul-lise tarih kitaplarından ibaret sanmamak için.

Sık sık Arap vakanüvislerinden alıntılar yapmış kitapta. Roman tarzı yazılmış ama 'yaptı, etti...' şeklinde değil de 'yapar , eder... ' tarzında bir üslup var.

• Walla güzel olduguna ınanıyorum bende okumayı dusunuyorum hatta cunku bende SEMERKAND ı okudum gercekten guzeldı....
  • yaa bende oyun aralarında gelen film gibi şeyler gözükmüyo neden olabilir?? haçlı seferi düzenliyince mesla film gibi bişey çıkıyo ama ben de gözükmüyo.. geri kalan her şey normal savaşlarda felan grafikler çok güzel... sorun nedir??

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

yaa bende oyun aralarında gelen film gibi şeyler gözükmüyo neden olabilir?? haçlı seferi düzenliyince mesla film gibi bişey çıkıyo ama ben de gözükmüyo.. geri kalan her şey normal savaşlarda felan grafikler çok güzel... sorun nedir??

Oyunu yüklediğin/indirdiğin yerden boyutu küçültülmüş şekilde edinmişsin. Benim de öyle. O video dosyalarını bulup yerine koyabilirsen çıakr videolar ama gerek yok bence. Birkaç videoyu gösterecek hep dönüp dönüp..

yaa bende oyun aralarında gelen film gibi şeyler gözükmüyo neden olabilir?? haçlı seferi düzenliyince mesla film gibi bişey çıkıyo ama ben de gözükmüyo.. geri kalan her şey normal savaşlarda felan grafikler çok güzel... sorun nedir??

Oyununuz kopya mı? Çünkü kopya M2TW' ler de videolar çıkmıyor.
  • Bu arada Haçlı campaign'inde Nur-Ad-Din daha 10 turn olmadan hayvan gibi gelişti. Musul'da şehri yönetip duruyodu hiç karışmıyodum. Bodyguardları 53 kişi olmuş. Assassin'in işlerinden dolayı birsürü özelliği artmış. Dread kısmı sonuna kadar dolmuş. Çıkardım şehirden Antakyalı Haçlılar'a saldıralım bakalım 53 Heavy Cavalry nasıl olacak.. :D
  • medieval 2 de admlarla savaşçam.. kaleyi kuşatıyolar.. bekliyolar adamlar.. ben çıkıyom kaleden giiyom yanlarına anca öyle savaşıyolar.. sadece kale savaşlarında da değil epsinde öyle.. adamlar karşıda bekliyo saldırmamı.. veya 5 tane yeniçeri olunca yaklaşamıyolar.. kingdomsta da öyle mi==??

bir de bi ülkeyi nasıl korumam altına alıp sonra da onlardan vergi alıcam.. become a vassal diyorumm. kabul eymiyolar.. nasıl ettiricem??

Saldırdığınız ülkenin şehirlerini ve limanlarını kuşatınız. Kısacası çok zor duruma düşürünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 14 Temmuz 2008; 23:36:19 >
  • Finans kısmında Corrruption denilen bir yer var. Gelir kısmında çok az ama giderlerde baya bir yer işgal ediyor. Onun ne olduğunu bilen var mı ? Kelime anlamı rüşvet. Bunu önlemek için ne yapmak gerekir acaba?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.