Şimdi Ara

Medieval II: Total War Kingdoms (2007) [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.503
Cevap
4
Favori
250.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exselans87

arkadaşlar ben bu oyunu kurdum ilk açılışta tamam sesler filan var ama oyuna girince ses çıkmıyo neden böyle oluyo anlamadım seslere filan herşey açık yardım ederseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    ilk önce bi optionsa bak eğer orda bişey yoqsa ses dosyaları eksik olabilir...

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

ilk önce bi optionsa bak eğer orda bişey yoqsa ses dosyaları eksik olabilir...

Alıntıları Göster
    harika bir oyun kaç kere bitirdim bilmiyorum.
    Empire gelicek onu bekleyin.
    Bu arada imzama bakın

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

harika bir oyun kaç kere bitirdim bilmiyorum.
    Empire gelicek onu bekleyin.
    Bu arada imzama bakın

Alıntıları Göster
    ya oyunda oynarken haritada şehirlerin özellikleri(gelir, mutluluk vs.) gözükmüyor, illa üstüne getirmem gerek fareyi

bi ayarı falan mı değiştirmem lazım??

• quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Finans kısmında Corrruption denilen bir yer var. Gelir kısmında çok az ama giderlerde baya bir yer işgal ediyor. Onun ne olduğunu bilen var mı ? Kelime anlamı rüşvet. Bunu önlemek için ne yapmak gerekir acaba?

Alıntıları Göster
    bi de m2tw kingdoms için modları nereden bulabilirim? mesela ayrıntılı bitürkiye haritası felan?
    bu arada britanyada irlanda olmak çok güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

bi de m2tw kingdoms için modları nereden bulabilirim? mesela ayrıntılı bitürkiye haritası felan?
    bu arada britanyada irlanda olmak çok güzel :D

Alıntıları Göster
    http://www.totalwar-turkiye.com burda bulursun site tamirde ama yakında açılır istemediğin kadar mod var
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

http://www.totalwar-turkiye.com burda bulursun site tamirde ama yakında açılır istemediğin kadar mod var

Alıntıları Göster
    Ayrıca bu sitedende modlar konusunda faydalanabilirsiniz.

http://www.twcenter.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: *Bozkır*

Ayrıca bu sitedende modlar konusunda faydalanabilirsiniz.

http://www.twcenter.net/

Alıntıları Göster
    tşk
  • quote:

tşk

Alıntıları Göster
    ya teutonic haritası çok saçma, küçük küçük 400 nüfuslu şehirler var, haritanın yarısı o şehirlerle dolu ve hiç bi işe yaramıyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NötronBombası

Alıntıları Göster
    Bende Medieval 2 total warı 1.3 yaptım crack attım oyun açılmıyor yardım edebilir misiniz? varsa image dosyalarının linkini koyarsanız sevinirim 1.3 yapmamım sebebi mod yüklemekti

• quote:

Orijinalden alıntı: by_kosovali

Bende Medieval 2 total warı 1.3 yaptım crack attım oyun açılmıyor yardım edebilir misiniz? varsa image dosyalarının linkini koyarsanız sevinirim 1.3 yapmamım sebebi mod yüklemekti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by_kosovali

bazı bilgisayarlarda mod 1.3 çalışmıyor(oyun açılırken hata veriyor) benim bilgisayarda da aynı sorun var, kingdoms eklentisini kurarsan sorun çıkmıyor ama bu sefer de normal m2tw'yi oynayamıyorsun ama kingdoms eklerini oynayabiliyon

• quote:

quote:

bazı bilgisayarlarda mod 1.3 çalışmıyor(oyun açılırken hata veriyor) benim bilgisayarda da aynı sorun var, kingdoms eklentisini kurarsan sorun çıkmıyor ama bu sefer de normal m2tw'yi oynayamıyorsun ama kingdoms eklerini oynayabiliyon

Alıntıları Göster
    bu çok kötü haber çünkü ben medieval 2 yi düzeltmem gerek umarım biri çaresini biliyordur.Bana gelen hata şu
    kısayola tıklıyorum ve beklerken. CA_LIBS yazıyor ok tıklıyorum.oyun açılmıyor

• quote:

bu çok kötü haber çünkü ben medieval 2 yi düzeltmem gerek umarım biri çaresini biliyordur.Bana gelen hata şu
    kısayola tıklıyorum ve beklerken. CA_LIBS yazıyor ok tıklıyorum.oyun açılmıyor

Alıntıları Göster
    bilmiyorum kosovalı kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Dur bi de Stainless Steel'i deneyeyim.

hocam denemediysen "Broken Crescent" modunu tavsiye ederim

hocam nedir bu modlar?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Dur bi de Stainless Steel'i deneyeyim.

hocam denemediysen "Broken Crescent" modunu tavsiye ederim

hocam nedir bu modlar?

Broken Crescent modu gerçekten güzeldir. Harita değiştirilmiş en batıda İstanbul'dan en doğuda Hindistan'a kadar uzanıyor. Büyük Selçuklu,Anadolu Selçuklu,Gazneliler,Harzemşahlar,Kudüs ve Hatay Krallıkları ve daha adını saymadığım 10 yakın medeniyet var.

Moddan beni soğutan şeyse okçuların çok güçsüz olması ve çok az hasar vermesi. Ben taktiklerimde okçuları etkin olarak kullanırım. Böyle oluncada moddan fazla zevk alamadım.

Yine de değişiklik arayan Total War fanlarına bu modu öneririm.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

kingdoms modunu yükledikten sonra normal oyunu oynayabiliyosun. msne gel çok kollay hemen anlatiim.

• quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

kingdoms modunu yükledikten sonra normal oyunu oynayabiliyosun. msne gel çok kollay hemen anlatiim.

Alıntıları Göster
    Lütfen forumda anlata bilir misiniz bunu eminim benim gibi birçok kişi merak ediyor. ayrıca msn adresinizi göremedim

Düzenleme:

Arkadaşlar oyunu yaptım çabalarınız yüzünden teşekkürler. emperor1907'e de ayrıca teşekürler özel mesaj yoluyla söylediği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_kosovali -- 7 Eylül 2008; 21:17:12 >

• quote:

Lütfen forumda anlata bilir misiniz bunu eminim benim gibi birçok kişi merak ediyor. ayrıca msn adresinizi göremedim

Düzenleme:

Arkadaşlar oyunu yaptım çabalarınız yüzünden teşekkürler. emperor1907'e de ayrıca teşekürler özel mesaj yoluyla söylediği için.

Alıntıları Göster
    quote:

Düzenleme:

Rica ederim arkadaşım. Ne zaman lazım olursa elimizden geldiği kadarıyla her zaman yardımcı olabiliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Düzenleme:

Rica ederim arkadaşım. Ne zaman lazım olursa elimizden geldiği kadarıyla her zaman yardımcı olabiliriz...

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaslar aranizda Medieval i Multi de oynayaniniz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Düzenleme:

Alıntıları Göster
    medieval 2 takımımıza katılmak isteyenler xfire=emiralem veya alpertunga1973 msn=emiralem_gs1905@windowslive.com eklesinler WoC clanı olarak takımımızdaki türk sayısını arttırıp mtw2 ye yeni türk oyuncuları katmak istiyoruz takımımız 3 senedir total war serilerinde mücadele etmektedir ve birçok başarısı bulunmaktadır ayrıntılı bilgi için lütfen danışın.
    NOT(multiplayer için orginal cd key e sahip olmanız şart)

• quote:

Orijinalden alıntı: emiralem

medieval 2 takımımıza katılmak isteyenler xfire=emiralem veya alpertunga1973 msn=emiralem_gs1905@windowslive.com eklesinler WoC clanı olarak takımımızdaki türk sayısını arttırıp mtw2 ye yeni türk oyuncuları katmak istiyoruz takımımız 3 senedir total war serilerinde mücadele etmektedir ve birçok başarısı bulunmaktadır ayrıntılı bilgi için lütfen danışın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emiralem

Zeka küpümüz buraya da gelmiş
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: emiralem

Zeka küpümüz buraya da gelmiş

Alıntıları Göster
    benim ilk yükledigimde kingdows'u şavaşlarda sesi çıkmıyordu.sonra tekral başka bir dvd den kurdum oda şu hatayı çıkartıyor yardımcı olursanız senirim

Medieval II: Total War Kingdoms (2007) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.