Şimdi Ara

Medieval 2: Total War Moğol İstilası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yerim Bilmiyorum Fakat Sıkışık Durumdayım.Moğol İstilası Bağdat'da Başlıyor diye bağdata askerleri younladım, 70. yılda anıden sok oldum, tiflise sldırdılar 5-6 tane full orduyla..yokmu bunun caresi :)

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • valla senin işin zor kardeşim.Bu durumda çeşitli rivayetler var bazen bağdat'ta çıkar,bazen rusya topraklarından çıkar ama bu moğollar'ın saldıracakları yer büyük ihtimalle antakya veya istanbul oluyormuş...Eğer onlardan kurtulmak istiyorsan yıpratma savaşları aç; yani yenileceğini bile bile olsa bile moğol ordusunun en az birini tenhada sıkıştır ve az bir birlikle saldır.Bu saldırttığın orduda daha fazla okçu birliği bulundurmanı tavsiye ederim.Çünkü, yakın savaşta moğollar oyunun en iyi çarpışan ordusu olarak bilinir...hatta sen totalwar'ın Türkiye sitesinden taktikler elde etmeye bak...

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • eger bagdattan cıkarlarsa ilk hedefleri hatay ve ordan ist e geciyolar valla yapabilecegin bisi pek yok en basta dagılmalarını beklemek zorundasın yoksa hayatta alt edemessin ozellikle de generallerden cıkan askerleri hemen satın al cok isine yarar ve bulundukları bolgeye en az 5 tane en guclu birliklerin oldugu
    ordu gonder artık bu is bitene kadar batıyı unutacaksın yapacak bisi yok
  • arkadaşım..eğer moğolları yenmek istiyorsan yapman gereken.. sarı kalkanlı okçu spahi üretmek tir...bu saphiler kılıçlada hücum yapabiliyor..kaçanı kesebiliyor..zaten dikkat ettim moğollar savaşları bu tür atlıları sayesinde kazanıyor.

.bak 2 veya 3 full oklu spahi yap ve savaşları kendin yönet
    ..onun okçuları senin okçuları oklarken askerlerini kaçırma karşılıklı oklaşsınlar ...kılıçlı spahileri geldiğinde kaçır zaten kaçarkende vuracaklar senin okçuların moğolun kılıçlı atlılarını ..
    bak göreceksin onun okçu spahileri bittiğinde onu yenmek ne kadar basit olacak..ha bide şarj etmek için 4 veya 5 tane kılıçlı spahi bulundur belki yaya okçusu vardır onlara hucum eder kesersin..bak bunu yap göreceksin ne kadar kolay yeneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih20 -- 17 Eylül 2007; 22:57:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

kale savunması yap

kale savunmasımı???bu bir intihar..kaçtane kale kaybetmiştim ben bu yüzden ..bunda ondan önce hamleyi sen yapmalısın..bu çok önemlidir

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Total War: SHOGUN 2 Türkçe Yama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şurda; (tıkla) Moğol istilası ile ilgili kendi hazırladığım bir rehber var.Fakat sana bağdattan gelmişler ne yazıkkı.MTW2'nin çıktığı ilk günlerde yazmıştım bunu 1 sene olmuştur belki.Yinede bir göz at belki birkaç strateji geliştirirsin kendinceKolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 18 Eylül 2007; 19:30:44 >

Orjinalden alıntı: semih20

polisi ara........

süper
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.