Şimdi Ara

Mediamrkt yılsonu temizliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
5.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mediamarkt 1. Açılış yıldönümü vesilesiyle Konya'da bu ürünlerden farklı ürünleri de çok uygun fiyata sattı ve bugün de satmaya devam ediyor. Mediamarkt Konya tıklayınca zaten fiyatlar geliyor.

Bilginize,

Ayrıca mağazada iken farklı ürünlere de anında indirim yapıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Yav yeri değil ama konusunu aradım bulamadım geçen "bizbize indirim" vardı bazı kkişileri davet etmişler falan ne oldu o iyi indirim sağlamışlar mı?

Tam bir skandaldı !!!!

Cumartesi günü ürünlerin üzerinde olan beyaz etiketin üzerine sarı etiketle aynı fiyatları yazmışlar.

Gecenin o saatinde soğukta üşene üşene gidip küfrede küfrede geldik.
  • Yol paranızı isteseydiniz...
  • NATEK marka iPhone 5 kablosu veya kablo+sarj adaptoru nasildir acaba?

Cogu sorun cikartiyor biliyorsunuz lightning kablolarin...

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bir tane dürbün aldık bakalım...Teşhir meşhir olursa anında geri postalarım...

Rumuz+alınan ürün uyumu :D
  • Mediamarkt'ın 1689 TL'ye sattığı iPhone 5C'lerin garantisi hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares e baktımda koridorun birisine kap kacak serpmişler bir iki ellerinde kalan onlarda bişiler vardı birde bir kaç foto makinesi dikkatimi çekti.

Gerisi fos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sariboce

Dikkat ederseniz o modelde Optik çıkış yok, ev sinema sisteminiz varsa ancak hdmi girişi varsa 5.1 ses alırsınız veya tv nin stereo/surround hoparlörüyle idare edersiniz.Gerçi Coax çıkış var ama Optik 5.1 çıkışı olmayan Bluray i neyleyim :)

Ev sinema sistemim yok maalesef, şu an için daha fazlasına ihtiyacım yok. Bu fiyata 3D destekleyen cihaz iyidir. Eldeki blurayleri izleyebileyim başka ihsan istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/REEDER-A7S-7-in%C3%A7-3G-A5-Cortex-1-2-GHz-1GB-4-GB-Tablet-PC,103452,471115,938169.html?langId=-14#infoTabNav
    bu ürün 3G'li.
    en düşük fiyatlı 3G'li ürün ne kadardır?

bu cihaza sim kart takıp internete bağlanabilirmiyiz yani ?
    3g li bi cihaz için çok ucuz değilmi? onların vergisinden dolayı pahalı oluyormuş galiba.

• Klavye nasıldır. Yedekte bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/REEDER-A7S-7-in%C3%A7-3G-A5-Cortex-1-2-GHz-1GB-4-GB-Tablet-PC,103452,471115,938169.html?langId=-14#infoTabNav
    bu ürün 3G'li.

3g li bi cihaz için çok ucuz değilmi? onların vergisinden dolayı pahalı oluyormuş galiba.

Güzel cihaz bir arkadasım kullanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolgeo

quote:

quote:

bu ürün 3G'li.

3g sini kullanıyormu biliyormusunuz çalışıyormu acaba düzgün bi şekilde. ben 3g si için alıcam sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolgeo

quote:

quote:

bu ürün 3G'li.

3g sini kullanıyormu biliyormusunuz çalışıyormu acaba düzgün bi şekilde. ben 3g si için alıcam sadece.

Kendisi su an sehir disinda.
    o yuzden net bir sey soyliyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler ilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bir tane dürbün aldık bakalım...Teşhir meşhir olursa anında geri postalarım...

Dürbünüm bugün geldi...Tamamen sıfır ambalaj...İlk ben açtım kutuyu...Paketleme falan çok güzeldi...Hatta içine bir adet de boş poşet koymuşlar...

Teşekkürler MediaMarkt...
  • Benim de bluray player geldi, deneme fırsatım olmadı ama sıfır ürün, teşhir değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

NIKON D3100 18-55 VR + 55-200 VR Lens Kit 14,2 MP SLR Fotoğraf Makinesi bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ? fiyat çok uygun VR kitli olması avantaj diğer sitelerde DX olanlar 1499 TL

fiyatı ne kadardı acaba ?
  • Macbook'larda özellikle ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.