Şimdi Ara

Mediamrkt yılsonu temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
5.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon aksesuarlarındaki fiyatları beğendim. Bir kaç şey seçebilirim.
  • FANTOM DC 4300 2200W fiyatı iyimiş. yeni almasaydım kaçırmazdım. 2200w birde. 1800w makineye 140tl verdim
  • telefonlarda gerçekten çok iyi indirim var,demekki istenilse makul fiyattan satılıomuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyonlarda herhangi bi indirim yok
  • Varmı alınabilecek birşeyler?
  • idirim çeki kupon kod vs varmı bu media markt sitesinde kullanabileceğimiz ?
  • Yav yeri değil ama konusunu aradım bulamadım geçen "bizbize indirim" vardı bazı kkişileri davet etmişler falan ne oldu o iyi indirim sağlamışlar mı?
  • ipod shuffle sepete ekledim ürün bitti denildi
  • Telefonlardan bazıları piyasaya göre iyi fiyattan satılıyor.Mesela Nokia 820 800 tl ye çekmişler başka yerde görmemiştim.Lumia 720 700 tl olmuş ki bir kaç yerde daha görmüştüm.Hoş ikisi de alınacak gibi değil ya neyse şimdi fanlarını üstüme çekmeyeyim.
  • iphone kılıfı 24.90tl. yazıyor.. pahalı. aynısını geçen ay 15tl.den temin ettim. note 2 deri kılıf k.kartlı koyma yeri olandan 15tl.den aldım..
    ekran koruyucu şeffaflar 9.90tl. yazmış, oda pahalı. o fiyata geçen ay ben 5'li takım aldım...maalesef aksesuar piyasadaki fiyatla aynı.. ha birde bunlara kargo ücreti eklenecek onu unuttum. fiyat bayağı artıyor o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaslani -- 17 Aralık 2013; 2:42:54 >
  • Hiç kafamda yokken LG BP325 3D Blu-Ray Oynatıcı aldım. 3d destekleyen bir model için çok uygun geldi fiyat. HB'de 199, Hizlial'da 239.
  • Sony hx750 eski ama iyidir.
  • nokia 820 takıldı kafama açıkçası üretici garantisi diyor sanırım bu distibutor garantisi demek oluyor. oyleyse bu fiyata (800 tl) hicbir yerde rastlamadım. gece gece masraf cıkacak yine...

bu arada paramıgeriver, avantajx falan unutmayalım, ufakta olsa 3-5 gelir...

Edit: yazdıktan sonra bi araştırayım dedim ki 820-850 arasında fiyata oldukça yaygın bir şekilde bulunduğunu gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabbak -- 17 Aralık 2013; 4:16:34 >

• Bazı ürünlerde indirim ama genel olarak sıcak değil gibi.
  • Teşhir malı deildir di mi telefonlar.
  • bizim gibi sicak firsatcilara bu indirimler az gelir cunku n11 vb gibi sitelerde de bulunabiliyor bu fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inishmore İ kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederseniz o modelde Optik çıkış yok, ev sinema sisteminiz varsa ancak hdmi girişi varsa 5.1 ses alırsınız veya tv nin stereo/surround hoparlörüyle idare edersiniz.Gerçi Coax çıkış var ama Optik 5.1 çıkışı olmayan Bluray i neyleyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sariboce -- 17 Aralık 2013; 11:10:42 >
  • REEDER A7S 7 inç 3G A5 Cortex 1,2 GHz 1GB 4 GB Tablet PC

aşırı ucuz degilmi

edit 219 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 17 Aralık 2013; 11:10:15 >
  • NIKON D3100 18-55 VR + 55-200 VR Lens Kit 14,2 MP SLR Fotoğraf Makinesi bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ? fiyat çok uygun VR kitli olması avantaj diğer sitelerde DX olanlar 1499 TL
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.