Şimdi Ara

Mediamarkt yılbaşı kampanyası - Oyunlarda %50ye varan indirim - 17 aralık - 15ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mediamarkt aral firmasının oyunlarında wii hariç tüm platformlarda (nedense)
    %50ye varan indirim kampanyasına başladı ilgililerine duyurulur

Mediamarkt yılbaşı kampanyası - Oyunlarda %50ye varan indirim - 17 aralık - 15ocak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 19 Aralık 2011; 20:11:35 >

• peki fiyat nedir?
  • Başlığı Oyun kampanyası olarak değiştirebilir misin? Başka kampanya sandım girdim oyun kampanyasıymış
  • İndirimli fiyatları nasıl acaba ?
  • Fifa12 80 lira altında satılırsa alırım. Xbox.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

Başlığı Oyun kampanyası olarak değiştirebilir misin? Başka kampanya sandım girdim oyun kampanyasıymış

Bende tüm ürünlerde mi acaba diye girdim,başlığa oyun kampanyası diye eklenmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

Başlığı Oyun kampanyası olarak değiştirebilir misin? Başka kampanya sandım girdim oyun kampanyasıymış

Bende tüm ürünlerde mi acaba diye girdim,başlığa oyun kampanyası diye eklenmesi gerek.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

+1

+1
  •  Mediamarkt yılbaşı kampanyası - Oyunlarda %50ye varan indirim - 17 aralık - 15ocak

%50'lik indirimler genelde PC EA oyunlarında... PS3 oyunlarında %35 falan.

Fiyatlar Facebook sayfasında yazıyor. Link'e tıklayın.

[link]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150456057408881&set=a.400076563880.167454.388274533880&type=1&ref=nf/link]

NOT: BF3 EA oynudur ama bu oyunlar arasında BF3 yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 19 Aralık 2011; 21:05:45 >

• fifa ve the run için 100 tl ucuz sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

fifa ve the run için 100 tl ucuz sayılmaz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

+1

Normalde fifa12 200 TL'mi ki %50 indirimle 100 TL'ye düşüyor
  • bimeks de fifa12 ve nfs run dün 79 tlydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

quote:

quote:

+1

Normalde fifa12 200 TL'mi ki %50 indirimle 100 TL'ye düşüyor

%50 ye varan yazıyor

Bu arada konuyu açan kişi yanlış anlamış kampanyayı sadece 2 oyunda kampanya varmış ve tüm mağazalarda geçerli sadece MM de değil hepsinde...
    Ama tüm oyunlarda yok sadece nfsrun ve fifa12 de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 19 Aralık 2011; 23:32:01 >

• İndirimli haliyle oyun 100 TL vay canına. Hemen bir kaç torrent buluyorum. Malum birkaç yeni oyun çıktı.
  • varan lı indirimleri nedense sevmedim sevemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaxi -- 20 Aralık 2011; 1:17:10 >
  • Electroworld de aynı resimle aynı kampanyayı duyurmuş. Sanırım distribütör kaynakli bir kampanya.
  • %50'ye varan kazık mı varmış? Yiyen bulunur...
  • quote:

Fifa12 80 lira altında satılırsa alırım. Xbox.

hiç tavsiye etmem 11 den sonra büyük hayal kırıklığı oldu bende. rakipten top kapmak Bilica ya hendek atlatmaktan daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_emu

quote:

Fifa12 80 lira altında satılırsa alırım. Xbox.

hiç tavsiye etmem 11 den sonra büyük hayal kırıklığı oldu bende. rakipten top kapmak Bilica ya hendek atlatmaktan daha zor

Hocam demosunu oynamistim cok hosuma gitti. ayrica o dediginiz defence tackle kapatilabiliyor. Bence o da guzel olmus daha gercekci, tabi zevk meselesi. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.