Şimdi Ara

MEDIAMARKT GÜNÜN OLAYI ARÇELİK KURUTMA MAKİNESİ 579 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nucro

quote:

Orijinalden alıntı: tektonikal

Aynı makineyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz. Ben bayiden Paraf günüm indirimi ile 670 TL' ye almıştım.... Özellikle soğuk havalarda evin içinde çamaşır kurutmaya son verdik... Bu açıdan çok kullanışlı.. Ev kuruyan çamaşırların tozundan, tüyünden kurtuldu. Tavsiye ederim ancak makine çalışırken hatırı sayılır bir ısı yayıyor.. Makineyi kuracağınız yeri iyi belirlemeniz lazım.....

Tüketime güzel özendiriliyoruz: kuruyan çamaşırın tozu ve tüyü nasıl oluyor anlamadım ?

Bence artan elektrik faturaları ile birlikte kurutma makinaları çok anlamlı değil.

Kuruyan çamaşırın tozu, tüyü şöyle oluyor; Özellikle yünlü çamaşırlardan gözle zor görülebilen toz boyutunda ufak tüyler, çamaşırın kurumasıyla kendini bırakıyor ve havada uçuşmaya başlıyor. Bunları da her soluk alışımızda ciğerlerimize çekiyoruz.. Özellikle küçük çocuklu evlerde istenmeyen bir durum oluşturuyor... İşte bu partiküller kurutma makinelerinde, her kurutma sonrası tüy ve iplik yumakları şeklinde ayrılıyor. Kurutma sonrası makineden çıkardığımız bu tüyleri ilk gördüğümde ben de çok şaşırmıştım...

• 15 gün önce 550 TL ye Arçelik bayisinden aldım.
  • Ben bosch 86860modelini (A-%50) aldım. 3 aydır kullanıyoruz. Haftanın her günü bir kez mutlaka çalışıyor. Elektrik faturam her ay 80-90 lira geliyordu. Gene aynı geliyor. B sınıfları alırken ucuz oluyor ama 2-3 yılda pahalı makinelerin fiyatını yakalıyor. Liste fiyatı 3500 lirayken bir bayinin elinde kalmış olan iki tanesini 3600 liraya arkadaşımla beraber aldık. Bu modeli araştırın, geçen seneden elinde kalmış olan bayi varsa mutlaka güzel bir indirim yapar. Bosch bayisi olan bir tanıdığım, eylülde yeni modellerin geleceğini ve bayilerin stok eritmeye çalıştıklarından fiyatı iyice çekebileceklerini söylemişti.
  • Bende alacam valla bıktım soğuktan kuramayan çamaşır evin içine asinca da evde nemden ötürü iç rutubet ooluşuyo. Özellikle yalıtımlı binalarda duvarlar daha çabuk etkileniyor. Bir hafta kurumadi çamaşırlar çamaşır makinesinin üstüne mi altına mi kurdurmak daha iyi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Bende alacam valla bıktım soğuktan kuramayan çamaşır evin içine asinca da evde nemden ötürü iç rutubet ooluşuyo. Özellikle yalıtımlı binalarda duvarlar daha çabuk etkileniyor. Bir hafta kurumadi çamaşırlar çamaşır makinesinin üstüne mi altına mi kurdurmak daha iyi acaba

Ustune kurdurmaniz daha iyi olur

• FIRSAT50TLA1 bu indirimle alırsak 50 tl daha mı düşecek demin ben derin dondurucuda denedim indirim uygulandı dedi ama fiyat aynı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

FIRSAT50TLA1 bu indirimle alırsak 50 tl daha mı düşecek demin ben derin dondurucuda denedim indirim uygulandı dedi ama fiyat aynı kaldı

O kodu sadece avantajixin yönlendirdiğin sayfadaki ürünler için geçerli hocam çok kıstılı ürünler onlar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Ben bosch 86860modelini (A-%50) aldım. 3 aydır kullanıyoruz. Haftanın her günü bir kez mutlaka çalışıyor. Elektrik faturam her ay 80-90 lira geliyordu. Gene aynı geliyor. B sınıfları alırken ucuz oluyor ama 2-3 yılda pahalı makinelerin fiyatını yakalıyor. Liste fiyatı 3500 lirayken bir bayinin elinde kalmış olan iki tanesini 3600 liraya arkadaşımla beraber aldık. Bu modeli araştırın, geçen seneden elinde kalmış olan bayi varsa mutlaka güzel bir indirim yapar. Bosch bayisi olan bir tanıdığım, eylülde yeni modellerin geleceğini ve bayilerin stok eritmeye çalıştıklarından fiyatı iyice çekebileceklerini söylemişti.

Merak edip araştırdım. Site güvenilir midir bilmiyorum ama hemen hemen sizin aldığınız fiyata geliyor :

http://www.eviminesyasi.com.tr/Bosch-WTY-86860-TR-Home-Professional-Kurutma-Makinesi_1809.html#0

İlgilenenler baksın.

• 9.90 tl kargo ücreti var kargo bedava değil arkadaşlar
  • Arkadaşlar şu b sınıfı kullananlar ile a sınıfı kullananlar tecrübelerini paylaşabilirlerse aradaki bu fiyat farkına değecek mi bilelim. Bugünlerde alacağım nihayetinde iş göremez hale gelene kadar kullanacağız. Arçelik 3300 makineyi 18 senedir kullanıyoruz mesela.
  • Haftads bir calistirmaya ayda 10 tl yakarsa elektrik
    Ben haftada 3 makine rahar yikiyorum ayda eder 12 + yikama buda faturada her ay 30 + tl olur batarim bu ne cok yakiyor arkadas

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    bir yanlışın olmasın, her gün çamaşır yıkayan çocuklu aileler için çok uçuk bir sonuç olur, o kadar yorum okudum hiç böyle uçuk bir veriye denk gelmedim. şaka felandır heralde diye de düşünmedim değil.
  • hadi kurutmayı aldık. çamaşır makinesi de almam gerekiyor.şu aralar ikisi için bir F/P ürünü yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

bir yanlışın olmasın, her gün çamaşır yıkayan çocuklu aileler için çok uçuk bir sonuç olur, o kadar yorum okudum hiç böyle uçuk bir veriye denk gelmedim. şaka felandır heralde diye de düşünmedim değil.

B sınıfı saatte 2,5 Kwah tüketir 2 saatte 5 Kwah
    35 kuruştan 70 Krş eder
    4 X 75 Krş = 3 TL aylık tüketim teoride
    Ama tam dolu bir kurutma makinesi 1200 devirde sıkılmış çamaşırları kışın asla 2 saatte kup kuru kurutamaz. 3 saati rahat bulur ve zamanla tüketim aritmetik değil geometrik orantılı arttığı için 10 lirayı bulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı makine almayın

göründüğü gibi değil..

A kalite alın iyi bir markadan, aradaki farkı 2 senede telafi eder. garanti
  • smartcard kullanıcısına yanıt
    Bosch 86860 kesinlikle tavsiye ederim. Ayakkabı kurutma seçeneği ve içine takılan bir adet sepeti var. Her gün çamaşır yıkandığından her gün kurutmayı da kullanıyoruz. 1850 lira gayet güzel fiyat. Ekonomik olarak müsaitseniz kaçırmayın.

B sınıfı almayın aldırmayın arkadaşlar. Tek yaşıyorsanız haftada 1-2 sefer kullanacaksanız eyvallah derim, ancak küçük çocuklu veya kalabalık aileler için elektrik faturasıyla 2 yılda aynı hesaba gelir. 2 yıldan sonrası zarar. Benim 10 yıllık arçelik buzdolabım var. Tek başına 40 lira yakıyor her ay. Yaza onu da değiştireceğim.

Sayın smartcard size bir tüyo da vereyim. Bulunduğunuz şehirdeki herhangi bir bosch bayisini telefonla arayın ya da mağazaya gidin. Ellerinde yoksa bile sistemlerinde hangi şehirdeki hangi şubede kaç tane kapalı kutu, kaç tane teşhir var görebiliyorlar ve birbirlerinden isteyip getirtebiliyorlar. Ben İzmir'de araştırırken satın aldığım yerden önce 5-6 bayiye telefon açmıştım. Önce aradığım tüm bayiler var demişti ama hep 100 lira fazla fiyat çekmişlerdi. Meğer benim aldığım yeri arayıp onlardan istemişler. Bayideki kız "İzmirdeki bayiler bugün bizi arayıp 2 tane istediler, şimdi anlaşıldı" demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 30 Kasım 2013; 1:15:18 >

• profilo kurutma makinelerı hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar,

çamaşır makinası profilo olunca kurutmada aynı marka olsun diyorum kullanım alışkanlığıından.
  • Benim Arçelik kurutmanın 1200 devirde sıkılmış çamaşırı ütü kuruluğuna getirmesi bir saat bile sürmüyor.3 saat biraz abartı bence.
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    B sınıfları kesinlikle 2-3 yılda pahalı makinelerin fiyatını yakalayamaz. Bahsettiğiniz ürünün yıllık tüketimi 254 kwh, söz konusu Arçelik B sınıfının yıllık tüketimi ise 504 kwh.
    Fark yıllık 250 kwh. Yıllık ödeyeceğiniz fazladan elektrik parası 250 kwh karşılığı 75 liradır. Fazladan verdiğiniz para 1200 liradır. 1200/75=16 yıl yapar ki zaten ürünler 10 yılda
    ekonomik ömürlerini tamamlarlar.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:16:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.