Şimdi Ara

MEDİAMARKT GECE KUŞU BAŞLADI 22:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek sıcak bişey yok gibi ama yine de bakmak lazımhttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/gecekusu.html?NavId=HomePageGeceKusuSlider_B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 27 Haziran 2016; 22:21:48 >

• LOGOSOFT Office 365 Personal 32/64 Türkçe 40 tl. Yıllık abonelik diyor. Bir sene sonra kullanamayacak mıyız yani.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logosoft-office-365-personal-32-64-t%C3%BCrk%C3%A7e-1128400.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 27 Haziran 2016; 22:46:32 >
  • Bulaşık makinesi ihtiyacı olan varsa şu makine bu fiyata bedava.Bosch olan modelini kullanıyoruz çok memnunuz.Bir iki yıl önce 1700 TL ye almıştık.İhtiyacı olan düşünmesin alsın derim.

SIEMENS SN26M232TR 13 Kişilik 6 Programlı 60 cm A++ Enerji Sınıfı Solo Bulaşık Makinesi Beyaz

Edit: Fiyat 1199 TL piyasada en ucuz 1450 TL den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GateFLY -- 27 Haziran 2016; 22:49:46 >
  •  MEDİAMARKT GECE KUŞU BAŞLADI 22:00
  • hep ben de tırt kuş yazmak istemişimdir kısmet bu güneymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GateFLY

Bulaşık makinesi ihtiyacı olan varsa şu makine bu fiyata bedava.Bosch olan modelini kullanıyoruz çok memnunuz.Bir iki yıl önce 1700 TL ye almıştık.İhtiyacı olan düşünmesin alsın derim.

SIEMENS SN26M232TR 13 Kişilik 6 Programlı 60 cm A++ Enerji Sınıfı Solo Bulaşık Makinesi Beyaz

Zaten 1437 olan da Teknosada seri sonu olduğundan. Normal fiyatı 1600-1700 civarında dolanıyor.
    5TL'ye 100/1000 çek de bulunur ihtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp teneke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mediamarktten almayın aldırmayın ürünlere stoktan hızlı gönderi yazıyorlar.sonra ürünü kargolayamadıklarında tedarik sürecinde diyip kıvırıyorlar.10 gündür bir ürünü bekliyorum.ibarede hala stoktan hızlı gönderi yazıyor.stoklarında olmayan ürünleri satıp milletin parasını gasp ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

quote:

Orijinalden alıntı: GateFLY

Bulaşık makinesi ihtiyacı olan varsa şu makine bu fiyata bedava.Bosch olan modelini kullanıyoruz çok memnunuz.Bir iki yıl önce 1700 TL ye almıştık.İhtiyacı olan düşünmesin alsın derim.

Zaten 1437 olan da Teknosada seri sonu olduğundan. Normal fiyatı 1600-1700 civarında dolanıyor.
    5TL'ye 100/1000 çek de bulunur ihtiyacı olan kaçırmasın.

100/1000 çekle gerçekten efsane fiyat.İhtiyacı olan için sıcak fırsat.

**cyborg** formdaşımızında buyurduğu gibi.

• Gece kuşunda ki Samsung kavisli TV ye baktım diğer sitelerde de hemen hemen o fiyat.
    Alınmaz.
  • netcanavarı N kullanıcısına yanıt
    Beklediğiniz ürünün türü neydi, beyaz eşya mıydı?

• office 365 uygunmudur alicaktim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: netcanavarı

mediamarktten almayın aldırmayın ürünlere stoktan hızlı gönderi yazıyorlar.sonra ürünü kargolayamadıklarında tedarik sürecinde diyip kıvırıyorlar.10 gündür bir ürünü bekliyorum.ibarede hala stoktan hızlı gönderi yazıyor.stoklarında olmayan ürünleri satıp milletin parasını gasp ediyorlar.

aynen bana da açılmış telefon yolladılar hem indirim kuponum yandı hemde banka puanım yenisinide göndermediler bir daha bedave verseler almam :-) (belki alırım beleş olursa)

• bu maximumun 1000tl üstüne 100 indirimi gece kuşunda geçerli oluyo mu
  • Evet daha öncede mm nin kargo sorunu olduğunu düşünmüştüm biz ps4 te sürpriz bir indirim bekliyorduk başka bahara artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 28 Haziran 2016; 4:21:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün cep telefonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.