Şimdi Ara

mediamarkt digiturk şamp. paketi ümraniye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün ümraniye media marktan 31.07 aktivasyon tarihli 399 tl ye aldım. ordaki digi yetkilisi kız yarın arayıp aktive edersiniz dedi. sonra 31 temmuz son falan dedi ama siz yarın arasanız birşey olmaz dedi. ancak kutu üzerinde kampanya 28 şubat 2014 e kadar geçerli kutu içindeki tarih ise 31.03.2014 tü. Bende aradım dün ne olur ne olmaz diye aradım . Gerçekten digi müşteri hizmetlerinin söylediğine göre 31.07 son tarihmiş. acaba şimdi değilde ligler başlayınca aktif etme şansımız varmıydı gerçekten ? neyse gelip bağlayacaklar herhalde. iki sorum olucak.
    1- hangi cihazı getirirler yada seçme şansımız var mı ? varsa hangisini seçmeliyim.
    2-bittiğinde süresi nasıl bir yol izlemek gerek. üyelik iptali yada yenileme için

teşekkürler şimdiden cevap verenlere..

not: media markt ümraniye şb.de anladığım kadarı ile kısım kısım stoğa sürüyorlar ordaki konuşmalardan anladığım buydu ve satış temsilcisi 50 TL sattıkça prim almakta o yüzden bulma şansınız oluyor. gitmeden arayın ve de hakan bey var onu bulun yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 1 Ağustos 2014; 8:42:00 >

• şubeleri aratmıyorlar artık.Dün denedim ben genel müşteri hizmetleri yapmışlar şubenizin numarasını verin diyorum artık şubelere telefonla ulaşamazsınız satışa cıkınca internetede düşer dedi ama kadın adını bile söyleyemedi Şampiyonlar ligi paketi diyip durdu. Bu sene nasıl alıcam bilmiyorum. Benim paket 3/9/2014 de bitiyor.
  • kardeş gogleden arat sana tüyo meydan avm diye ordan elektronik marketleri listele çıkar.
    ayrıca kutu tavsiyen var mıdır
  • Alacaklar kaçırmasın o zaman 399 dan daha iyi fiyata bulunmaz.

Sorunuza gelince hemen kurulumu yaptırın, zaten bu senelik paket ve lig bittikten sonra süresi bitecek.

Bugün kurulum yaptırsanız 1 Ağustos. Seneye bugün bitecek. Her ayın 3 ünde fatura kesilir. Yani seneye 3 ağustosta ilk faturan gelir 1-3Ağustos arası 2 gün için standart ücretten fatura kesilir. Fatura gelmesin istiyorsanız seneye temmuz ayında iptal faksı çekin, zaten ikna için ararlar işinize gelirse uzatırsınız gelmezse kapatırsınız.
    Seneye bu şekil yeni kampanya yakalarsanız onun kurulumunu yaptırırsınız.

Cihaz olarak bana 5103 getirdiler , gayet memnunum.
  • seneye bu kampanya gibi alırsak bu seneki kampanya üzerinden mi açarlar.
  • telefonlar dusmuo genel musterı hızmetlerı kurmus dısardan arama kabul etmiyorlarmış. Görüştüm ümraniyede görünmüyor hatta tüm türkiyede mevcut değil dedi ne kadar sağlıklı gordu bilmiyorum. Bu ay içinde almam lazım benimde inş bulurum.
  • bak ben şöyle yaptım.
    0850 telefonu aradım kampanyalar bölümüne bağlandım. sistemden kontrol edeyim dedi ümraniye şubesinde sınırlı sayıda stok var dedi. sayı ve fiyat vermediler. bende ümraniyeyi aradım 2 tane var dediler sonra 1 tane kaldı dediler. 1 saatliğine ayırtım gittim aldım. ama anladığım kadarı ile ksıım kısım stoğa sokuyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV+ premium 75TL
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    400TL dışında aktivasyon ücreti alıyorlarsa, ne kadar? Mevcut üyeler süreyi uzatabiliyor mu iptal edip yeni üyelik mi açmalıyız? ( Geçen sene Vestel'in TV olmadan sadece DT kampanyası için öyle yapmıştık)
  • aktivasyon 30 tl başka ödeme yok
  • baho8282 kullanıcısına yanıt
    Benimki de 2 sinde bitiyor. Mediamarkta çıkıcam birazdan bakalım 400 500 e bulabilecek miyiz bir şeyler. Ligler başlıyor artık. Öteki türlü iptal falan attiricem kutu mutu iade edicem uzun iş. Böyle kodu veririm uzatırlar
  • Bulursan şubeyi PM atarsan ben de bakarım. İstanbul Optimum ve Meydan'da yoktu Ağustos başında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulan arkadaş olursa yazarsa biz de alırız.
  • halen devam mı bu kampanya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.