Şimdi Ara

MediaMarkt 4 al 3 öde !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MediaMarkt dört ürün alınca içinden en ucuz olanını hediye ediyor.
    Ben buzdolabı, bulaşık makinası, klima ve ankastre ocak alacaktım zaten.
    Yarın gidip Beşiktaş mağazaya bakacağım. Fiyatlar piyasaya göre şişirilmemişse bence çok iyi kampanya.
    Vatan ve bimeks'in şişirilmiş balon kampanyaları gibi olmayacaktır umarım.
    Zaten yaz dönemi ve satışları çok düşmüştür diye düşünüyorum.

http://www.mediamarkt.com.tr/static/pdf/Kampanya-0712.pdf

Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanya Detayları
    - Media Markt Marketlerde 4 Al 3 Öde Kampanyasında 4 Adet Ürün Satın Alın, En Ucuzuna Ücretsiz Sahip Olun.
    - Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanya dahilinde 12 Temmuz 2012 ve 22 Temmuz 2012 tarihleri arasında, Türkiye’deki Media Markt mağazalarına gelerek Bosch, Profilo, Siemens ve Miele markalı ürünler dışında markası ve modeli ne olursa olsun beyaz eşya ve/veya küçük ev aletlerinden, birbirinden farklı modelde toplam 4 adet ürün satın alan müşterilere, satın aldıkları ürünler arasından KDV dahil satış fiyatı en düşük olan ürün ücretsiz olarak verilecektir.
    - Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanyaya dahil olabilmek için müşterilerin ilgili ürünleri tek seferde satın almaları gerekmektedir.
    - Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    - Her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
    - Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanya dahilinde satın alınan tüm ürünlerin iadesi durumunda ücretsiz olarak alınan ürünün de iadesi zorunludur.
    - Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanya dahilinde satın alınan ürünlerin bir ve/veya birkaçı iade edilmek istendiğinde müşteriye, iade edilen ürün bedeli kadar TL yüklenmiş hediye kartı verilecektir.

• yani alacagınız urunlere gore %15-%24 gibi bir indirime tekabul eder bu kampanya. Cok iyi olmasa da zekice dusunulmus bir kampanya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne babalara ve kendimize vantilatör alacaktık. 4 tane aynı fiyattan aldık mı biri bedava :D
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 6 Ağustos 2012; 9:58:25 >
  • Seagate goflex 500gb kablosuz hdd kaç tl ye geliyor acaba ankara da +3 aranıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Seagate goflex 500gb kablosuz hdd kaç tl ye geliyor acaba ankara da +3 aranıyor

markası ve modeli ne olursa olsun beyaz eşya ve/veya küçük ev aletlerinden, birbirinden farklı modelde toplam 4 adet ürün satın alan müşterilere,
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Seagate goflex 500gb kablosuz hdd kaç tl ye geliyor acaba ankara da +3 aranıyor

markası ve modeli ne olursa olsun beyaz eşya ve/veya küçük ev aletlerinden, birbirinden farklı modelde toplam 4 adet ürün satın alan müşterilere,

Sabah mahmurluğu üzerimdeydi hala sagol cevap için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam Media Markt a gittim. Fiyatlar piyasanın üstündeydi zaten. Bence iyi düşünülmüş bir kampanya. Ancak fiyatlar baştan şişirilmiş.
    Örneğin 12.000 Btu klima fiyatına 9.000 BTU var. Buzdolapları, bulaşık makineleri piyasanın üstünde.
  • şimdi olay şu

1000 liralık 4 ürün bul. 3000 lira öde. sonra ürünlerden hediye olmayan 2 tanesini iade et, 2000 liralık çek versinler. 2000 liralık çeki 1800e sat

sonuç: 1200 liraya 2000 liralık ürün almış ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekbey

şimdi olay şu

1000 liralık 4 ürün bul. 3000 lira öde. sonra ürünlerden hediye olmayan 2 tanesini iade et, 2000 liralık çek versinler. 2000 liralık çeki 1800e sat

- Media Markt 4 Al 3 Öde Kampanya dahilinde satın alınan ürünlerin bir ve/veya birkaçı iade edilmek istendiğinde müşteriye, iade edilen ürün bedeli kadar TL yüklenmiş hediye kartı verilecektir.

Düzenleme: Taktik işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 18 Temmuz 2012; 20:24:17 >
  • İzmirden alacak arkadaşlar varsa bu mesajı alıntı yapsın beraber alalım 500tl ver üzeri olacak en az
  • ben izmirden aldim. fiyatlar normal piyasa fiyati. abartilmis degil. 140 lik vantilator bedavaya geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

şimdi olay şu

Hocam 4 tane alıp hediye hariç 3 ünü iade edersen. Ürün bedavaya mı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

quote:

şimdi olay şu

Çeki gerçek değerinden ne kadar ucuz satarsan o fiyata geliyor. Üstelik taksitle alındıysa ürünler binevi kredi oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

quote:

şimdi olay şu

Çeki gerçek değerinden ne kadar ucuz satarsan o fiyata geliyor. Üstelik taksitle alındıysa ürünler binevi kredi oluyor.

Ben bu aritmetikten anlamadım; 3000 lira veriyorum 1000 liralık ürünü hediye ediyorlar. Sonra 2 sini geri veriyorum. 2000 liralık çek veriyorlar 1800 liraya çek satarsam 200 tl daha cebimden çıkıyor.
    a) 1000 lira ödedim, 1000 liralık hediye aldım 2000 tl hediye çekim var + 2000 lira taksitli kart borcum var (ilk 1000 lirayı düştüm)
    b) 1200 lira ödedim, 1000 liralık hediye aldım 1800 tl nakitim var + 2000 lira taksitli kart borcum var (ilk 1000 lirayı düştüm) (2000 liralık krediye 200 lira masraf çok gibi geldi)

hangisi daha karlı ki?

• Hediye çekini olduğu gibi nakite dönüştürmedikten sonra elbet o "kredi masrafı" olacak. Tanıdık felan denk gelir 2200 TL'lik alışveriş yapacaktır mesela ona direk 2000 TL'den satarsın çeki olur ama öbür türlü satmaya kalkarsan daha ucuza satman lazım o çeki. Alacağım başka 2000 TL'lik bir şey var diyorsan o zaman kardasın.
  • Bosh siemens Miele kampanya dışı deniliyor ama mağazada sordum onlarda dahilmiş.
    Ama aynı ürün grubundan tek ürün alınabiliyormuş. Atıyorum 1 adet buzdolabı..
    Bakacağım fiyatlar şişirilmemiş ise düğün alışverişini yapacağım
  • quote:

şimdi olay şu

peki acaba o 2000 liralık çekle atıyorum dizüstü almaya kalksak yani ev aletlerinde değil de farklı bi bölümde kullanmaya kalksak izin verirler mi ki?
  • 4 ürün aldığınız diyelim 4 ürünün fiyatını sistemde toplayıp en ucuz tutarı yani yine 1000 diyelim 4 ürününde fiyatından belge üzerinden düşüyorlar,
    örn:4 adet 1000 tl urun aldınız ürün başı 1000-250=750 gibi bi rakama ürün başı düşürüyorlar
    hediye kartı verilmiyor bilgilerinize
  • canon eos 550d veya 600d almak isteyen 3 arkadaş bana pm ile ulaşsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.