Şimdi Ara

Mediamarket sennheiser garanti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu garanti işinden hic anlamıyorum ilk defa garantiye bi sey vericem.

2 ay once 109 liraya mediamarket sitesinden aldigim sennheiser kulakligim bozuldu.Simdi kizilay avmdeki media markete gitsem benimle ilgilenirler mi yoksa yetkili bayiye mi git derler kargo falan ugrasmam mi lazim istanbuldaymis yetkili bayi.

Diğer sorum mailimde internet uzerinden aldığıma dair bi sayfa var ama fatura yerine geçer mi o faturayi bulamadım çünkü
    Mediamarket sennheiser garanti hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 16 Nisan 2017; 9:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yardım lütfen

• Mediamarkt musteri hizmetlerini ara ve onlara sor bunlari. Fis degil fatura kestirdiysen sistemlerine kayitlidir zaten faturasi. Yok fis kestirdiysen fisi illa isterler saniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mailine gelen e faturadır onu çıkart media markt a götür ilgileniler

Media markt, Vatan kendileri garanti sürecini takip ediyor cihaz tamir olmazsa yerine ürün fiyatında çek veriyor

Eğer tamir olmazsa yeni kulaklık alırsan urbanears markasını aklında bulundur hem biraz ucuzdur hemde piyasadaki en kaliteli kulaklıklardan biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 16 Nisan 2017; 10:44:46 >
  • Mail ine gelen şey e-fatura dır hocam götür ilgelenirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Llumar Garanti kartı hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.